De volle maan van 27 november!

de volle maan van 27 november

De volle maan van 27 november! Ditmaal in het teken van boogschutter. Hier kun je ook de actuele horoscoop lezen! Tijdens de vorige volle maan ervaarden we keelpijn, stijve schouders en voorliefde voor de natuur. Dat hield in dat we veel lichamelijke klachten ook oplosten als we naar de natuur gingen. Het was verder een lastige maand om onszelf te blijven en ons te kunnen uiten.

Deze volle maan merken we weer andere gewaarwordingen! Ditmaal merken we lekker veel lachen en twijfels over werk. Helaas blijft de keelpijn nog steeds. Eigenlijk zijn dit 3 uiteenlopende gewaarwordingen. Twijfelen over werk, daar moeten we niet om lachen. En keelpijn is juist omdat mensen vervelend tegen ons gaan doen deze volle maan. Toch heeft het meer verband dan je denkt. Want deze maan moeten we lachen om de signalen van het universum die ons dichter bij onze kern brengt! Laten we het allemaal doornemen!

Werkzaamheden deze periode

Deze periode komen we veel twijfels over werk tegen. Dat houdt in dat ons meer op gaat vallen. Er worden verschillende zaken uitgelicht en kenbaar gemaakt. Dat kan om van alles gaan: van werknemers die opeens een andere kant van zich laten zien, dit kan positief of negatief zijn. Maar denk ook aan letterlijke veranderingen van de inhoud van je werk waardoor je meer of minder van je werk gaat houden. Hoewel dit tot een vervelende aantal dagen kan leiden, zal dit wel zorgen voor duidelijkheid. Duidelijkheid over wat je wil en wat je dichter tot je zielenmissie zal brengen. Hoewel het soms kan voelen als gedwongen worden of genegeerd worden, zul je merken dat het je eigenlijk veel oplevert. Een leerzame aantal dagen dus!

De keelpijn van de vorige volle maan hangt ook nog in de energie van déze maan. Dat houdt deze dagen in dat we moeite zullen hebben met onszelf te uiten. Dat merken we aan de spirituele zaken: pijn, brok in de keel, etc., maar ook merken we het nog letterlijker: namelijk door ons letterlijk soms niet kunnen uiten. Denk aan je stem dat even wegvalt of dat je vergeet wat je wilde zeggen. Of dat een ander door je heen praat of bijvoorbeeld de deurbel gaat. Mijn advies is zo goed mogelijk alles van je af te douchen elke keer als je doucht en rituelen te bedenken die helpen met de dag die je hebt gehad loslaten.

Tips voor de volle maan van 27 november

Gelukkig wordt er deze dagen ook veel gelachen! Dat houdt in dat de energie om ons heen blij is. Onze dierbare overledenen maken het goed en je loopt gewoon op je pad. Je wordt gestuurd door deze overledenen en gidsen naar je zielenpad en dat maakt intern erg blij. Je wordt namelijk altijd gestuurd en verwezen naar je pad, maar dat pik je niet altijd op. Dat is ook moeilijk. Daarom merk je deze volle maan dat je subtiele signalen vanuit het universum gewoon oppikt. Mensen in je omgeving hebben het steeds over een bepaald onderwerp, wat betekent dat je je daar eens in moet verdiepen. Maar denk ook andersom: soms, net als je een idee hebt om uit te voeren, krijg je die nacht een droom dat je dat beter niet kunt doen. De poorten voor communicatie met onze gidsen staan gewoon open!

Het is verder prachtig om je te verdiepen in waar je hart een sprongetje van maakt. Wat wilde je altijd al doen, maar vind je eng? Bijvoorbeeld voor jezelf beginnen? Een nieuwe studie gaan doen? Deze dagen kun je gebruiken om de moed bij elkaar te rapen en verzamelen! Dat zal goed uitpakken. Zoals we bespraken zul je namelijk mensen op je pad krijgen die je onbewust helpen of over richtlijnen dromen! De hele volle maan van 27 november schreeuwt dus eigenlijk: actie!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 27 november!”