De spirituele reden achter het verdwijnen van sleutels

reden verdwijnen sleutels

Welkom op dit artikel over de spirituele reden achter het verdwijnen van je sleutels. Wat lastig allereerst dat je ze weer kwijt bent. Voorwerpen verdwijnen namelijk om allerlei redenen: je onderbewuste die iets wil zeggen, een klopgeest, maar ook hele andere zaken. Denk aan een energie dat je vergeetachtig maakt of iemand voelen die een hoarder is. Maar wat is het precies met sleutels?

Sleutels zijn letterlijk. Heel tastbaar. Het is je sleutelbos om je veilig te houden, je te vervoeren of toegang te krijgen tot belangrijke spullen. Daar zit dan ook je antwoord. Als je met een vraagstuk zit die je niet begrijpt, is het noodzaak om altijd terug te denken aan wanneer het probleem begon. Wanneer raakte je voor het eerst sleutels kwijt? Was het toevallig bij een nieuwe baan? Of nieuwe vriendschap? Of was er niet echt een moment, maar was het rond de tijd dat je besefte dat je vast zat in een sleur? Maar sleutels zijn ook erg symbolisch. Denk maar aan het eind antwoord vinden of dat er aan iemand ‘gesleuteld wordt’. Laten we even kijken naar alle spirituele redenen achter sleutels!

Hoe kan onzichtbare energie voorwerpen verplaatsen?

Als energie zo duidelijk was, dan hadden mensen wel meer geloofd in het spirituele en paranormale. Natuurlijk weten we allemaal van radio’s die gaan storen als je gebeld wordt, in ieder geval vroeger was dat vaak zo. En dat is natuurlijk ook door energie/ straling. Zo zijn er nog meer talloze voorbeelden van wat straling kan. Maar niet iedereen heeft wat met geesten die ook gewoon energie zíjn. Echter, hoe kunnen energieën dan voorwerpen verplaatsen? Simpel: net zoals de radio stoort als je gebeld wordt. Dat komt omdat er even heftige energie is. Maar wat betekent heftige energie nog meer? Wat kan dit nog meer veroorzaken?

We hebben het nu vooral over elektriciteit en straling. Iets dat opgewekt kan worden. Gewoon energie kan ook opgewekt worden. Denk maar aan dat als iemand je beledigt en je dan keelpijn krijgt. De energie wordt tastbaar, voelbaar. Of spanning dat je voelt en dat je nek dan verkrampt als een situatie eng wordt. Dit is ook het verhaal van ‘een engeltje op je schouder hebben’, die uitspraak die ze doen als je door het oog van de naald bent gekropen: op het nippertje een ongeluk hebt overleefd bijvoorbeeld. Wat als dat letterlijk je gids was die in die situatie toegang kon krijgen? Zijn energie tastbaar kon maken? En zo geldt dat helaas dus ook voor sleutels verplaatsen.

Het kan ook zijn dat energieën van anderen óf je eigen energie je laten vergeten waar je je sleutels hebt gelaten. Dat is eigenlijk nog makkelijker te bewerkstelligen want het vraagt geen fysiek actie.

Voorwerpen kwijtraken

Voorwerpen kwijtraken gebeurt om heel veel verschillende redenen. Als jou iets duidelijk moet worden gemaakt, dan kun je voorwerpen kwijtraken. Laten we al de redenen van spullen kwijtraken doornemen:

-Om met de deur in huis te vallen: je kan spullen kwijtraken omdat je last hebt van een klopgeest, boze geest of gestuurde zielloze geest. Klopgeesten zijn er vooral in huis, boze geesten zijn overleden mensen die gepikeerd zijn over iets dan ook en een zielloze geest wordt vaak toegestuurd door mensen die het niet goed met je voor hebben. Deze entiteiten hinderen waar ze kunnen. Zo ook met sleutels;

-Je kunt ook last hebben van lieve geesten of gidsen die verward zijn, vooral de lieve geesten die gewoon overleden mensen zijn. Je voelt dan hun verwarring als je bij hun in de buurt bent, of zij bij jou. Zo kan het voorkomen dat je alleen in bepaalde delen van je huis spullen kwijtraakt. De geest kan dan denken dat hij daar nog woont en pakt dus ook je sleutels. Als dit het geval is, dan gaat ook vaak je licht daar aan of zijn er andere elektrische storingen;

-Tenslotte kun je last hebben van levende mensen: ze kunnen boos op je zijn of net als lieve geesten, zélf verward zijn. Beide geeft energie vrij dat kan resulteren in het verliezen van je sleutelbos. Je kunt ook last hebben van jezélf. Je onderbewuste wil dan dat je iets rustiger aan doet. Hij kan je dan laten vergeten waar je sleutels zijn;

-Je kunt ook voorwerpen kwijtraken omdat ze letterlijk behekst zijn.

Sleutels zijn stiekem wel een heel specifiek voorwerp. Laten we er dieper op ingaan.

Welke spirituele reden hoort bij sleutels die verdwijnen?

Nu duidelijk is waarom voorwerpen zich verplaatsen of kwijtmaken, staan we even stil bij sleutels. Als een boze of vervelende geest je sleutels verplaatst, betekent het dat hij doet door je óf te laten vergeten waar je het hebt neergezet of letterlijk een andere plek geeft. Op zich zijn sleutels dan makkelijk. Veel moeilijker wordt het om zware spullen te laten verdwijnen of spullen die een écht vaste plek hebben. Wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat het ook heel vaak gewoon een verdwaalde geest is die je sleutelbos op een andere plek neerlegt. Immers hadden zij vroeger ook sleutels, dus ze kunnen denken dat het van hen is en het proberen op te pakken, soms met succes.

Negatieve geesten pakken eerder waardevolle spullen. Zij willen namelijk zoveel mogelijk ‘pijn’ doen. Voor de 1 zijn sleutels natuurlijk heel waardevol als hun kwetsbare werk (bank, juwelier, etc.) eraan verbonden zit, maar de meeste mensen hebben dit niet. Zij raken eerder dure sieraden, of laten hun voorwerpen per ongeluk stuk gaan door niet op te letten, wat dan door de geest komt. Of toch wel hun sleutels, maar dan nét als ze iets heel belangrijks moesten doen met de auto die dag, zoals solliciteren.

Je onderbewuste kan zoals we bespraken ook zorgen voor hindernissen met sleutels. Dit dan vaak om je intuïtie aan te spreken. En negatieve mensen kunnen ook je relatie met je sleutelbos verwarren.

De symboliek achter sleutels

Wie je sleutels ook verplaatst of laat vergeten waar ze zijn, er zit altijd symboliek achter. Vooral als sleutels regelmatig verdwijnen, is de reden hiervan dat iemand je dus iets duidelijk wil maken. Herhalende boodschappen zijn belangrijk. Sleutels staan vaak voor afronden en begin, maar bescherming en veiligheid. De boodschap is afhankelijk van hoe irritant het is voor je dagelijks leven dat je je bos kwijt bent. Is het eerder grappig en kom je er niet te laat door? Dan kan het ook simpelweg betekenen dat je kennis leert maken met de spirituele wereld. Niks meer, niks minder. Kom je echter echt te laat met zo nu en dan grote gevolgen, dan is het anders. De kunst is dan patronen achterhalen.

Kom je overal te laat of alleen bij afspraken die je geld kosten voor een no show? Dan zit er een blokkade op geld. De vraag is dan: is het door jezelf of door een ander? Of kom je te laat bij 1 vriendin. Dan kan het zijn dat zélf altijd te laat is en je dat overneemt door je heldervoelen, onschuldig dus, óf het houdt in dat het geen fijne vriendschap is. Gelukkig voel je dit verschil altijd wel gewoon met je intuïtie.

Hoe vaak verdwijnen jouw sleutels per maand en welke spirituele reden herkende jij?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De spirituele reden achter het verdwijnen van sleutels”