Kunnen geesten dingen verplaatsen?

Kunnen geesten dingen verplaatsen

Vandaag bespreken we of geesten dingen kunnen verplaatsen. Ken je dat wel eens dat je gewoon niet meer weet waar je sleutels zijn? Mensen raken heel vaak spullen kwijt! Vaak heeft dat aardse en nuchtere redenen. Je kunt denken aan verward zijn, van nature slordig zijn of een vol hoofd hebben. Natuurlijk kun je ook denken aan mensen die per ongeluk jouw spullen verplaatsen omdat ze je bijvoorbeeld wilden helpen. Maar wat doe je als je gewoon zeker weet dat bovenstaande niet speelt? Dan ga je denken aan spirituele redenen. Spiritualiteit houdt het onzichtbare in. Dat is alomvattend en varieert van geesten tot magie soorten tot het universum die je iets willen vertellen. We splitsen de blog op deze categorieën om zo goed mogelijk uit te leggen waarom jouw spullen verplaatsen!

Kan iets onzichtbaars iets verplaatsen?

Voordat we de verschillende onzichtbare categorieën doornemen, is het misschien fijn stil te staan bij wat onder onzichtbaar valt. Het hoort namelijk allemaal bij energie. Eigenlijk hetzelfde als warmte of kou als energiebron: dat kun je vaak ook niet zien, maar is er wel, kan worden gevoeld of kan worden gemeten. Dat is met de wat meer spirituele energieën ook zo. Als je gelooft in geesten, dan zijn dat vooral overledenen. Zij hebben geen fysiek lichaam meer, maar zijn er wel. Hun ziel of energie is er dus nog. Althans, totdat ze reïncarneren. Veel mensen hebben daar ook bewijs van, zoals over ze dromen of een medium die iets vertelt wat hij of zij niet kon weten over de overledene.

Als je dus bedenkt dat geesten er zijn, dan kun je gerust voor jezelf verklaren dat zij dingen in deze fysieke wereld kunnen beïnvloeden. Nogmaals, net als hoe warmte en kou dat doen. Er zijn ook andere groepen energieën. Dan kun je meer denken aan karma, magie of het universum. Dat zijn energieën die bij je horen of er simpelweg zijn die zorgen dat je aardse leven wordt beïnvloed in positieve of negatieve zin. Maar 1 ding hebben ze gemeen: ze zijn er om je iets te leren zodat je er hopelijk beter uitkomt.

Verplaatsen geesten dingen?

Geesten komen in verschillende vormen en maten. Dat nemen we eerst door, voordat we kunnen uitleggen hoe en of geesten ook dingen kunnen verplaatsen. Geesten bestaan grofweg uit:

Overledenen, de grootste groep;

Engelen. Die helpen verschillende mensen van tijd tot tijd;

-Je persoonlijke gidsen;

-Hogere krachten zoals aartsengelen;

-En tenslotte demonen, die weer bestaan uit lieve overledenen waarvan bezit is genomen of opgeroepen verdwaalde zielen.

Kunnen zij dan dingen kwijtmaken? Maar natuurlijk! Als je namelijk je levensles in gedachten houdt, dan zul je zien dat alles dat in je leven gebeurt, je helpt bij die les. Het is echter niet altijd leuk. Van zwarte magie dat er niet hoort, tot lieve engelen die je even vergezellen. Het leven is 1 grote les. Als 1 van jouw lessen dit leven is om bijvoorbeeld iets met spiritualiteit te doen in de grootste zin van het woord, dan kun je dus ervaringen krijgen met geesten. De 1 droomt erover, de ander ziet ze lopen, maar ook een grote groep wordt benaderd door geesten doordat ze spullen kwijtmaken!

Waarom verplaatsen geesten je spullen?

De waarom vraag is misschien nog interessanter. Waarom doen spoken dit? Dat zal ik ook uitleggen. Ten eerste kunnen overledenen er soms niets aan doen. Soms denken ze dat ze nog leven en verplaatsen ze iets per ongeluk. Hoe zwaarder hun energie, gevoed door emotie of overtuigdheid, hoe eerder ze succes hebben bij het verplaatsen van spullen. Dit is ook waarom mensen vooral engelen (denken te) zien bij een ongeluk. Dat is omdat ze dat op dat moment het hardst nodig hebben.

Een andere reden waarom geesten spullen verplaatsen is omdat ze je iets willen vertellen. Bijvoorbeeld omdat ze antwoord willen geven op een vraagstuk dat je hebt of willen laten weten dat het goed met ze gaat. Of ze zijn gestuurd om je te pesten of willen zelf pesten. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan klopgeesten. Het is belangrijk dat niet te verwarren. Als je namelijk je sleutels steeds kwijt bent als je moet werken, dan kan je dus óf te maken hebben met een geest die wil vertellen dat je van baan mag veranderen óf met een geest die gewoon wil plagen óf met een geest die graag ziet dat je ontslagen wordt.

Andere redenen van het verplaatsen van je eigendommen

Er zijn nog enkele andere oorzaken waarom je je spullen kwijtraakt. Ik neem die graag met je door:

-Je kunt je spullen kwijtraken of zien verplaatsen omdat het universum wil dat je iets gaat doen met het spirituele in de breedste zin van het woord. Je kunt denken aan je eigen praktijk beginnen of gewoon spelen met tarotkaarten of je gave meer gebruiken tijdens je werk. Het lijkt op tegenwerking, maar dat is het niet;

-Er kan zwarte magie in het spel zijn. Op dat moment wil een energie of donkere geest je pech brengen of somber maken. Dit kan heel extreem aflopen. Denk aan je deur in het slot laten vallen terwijl je dacht dat hij open zou blijven staan toen je even naar buiten liep waardoor je eten langzaam aanbrandt. Vermoed je dit, vraag natuurlijk gerust hulp;

-Tenslotte kun je last hebben van je eigen drukte. Zoals ik eerder zei kan een geest alleen iets verplaatsen als hij sterke drang daarnaar heeft. Als jij zelf druk bent, kun je niet alleen natuurlijk vergeten waar je iets hebt neergelegd, maar kun je ook met je eigen energie dingen verplaatsen, net zoals een geest dat kan.

Heb jij wel eens meegemaakt dat geesten je dingen verplaatsen?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kunnen geesten dingen verplaatsen?”