10 manieren om kaars magie te gebruiken

10 manieren kaars magie

Vandaag gaan we in op de wereld van kaarsenmagie. We bespreken 10 manieren van kaars magie om contact te leggen met gene zijde of andere spreuken of manifestaties te bewerkstelligen! Wat we hiervoor nodig hebben, is een kaars en aansteker, een ingrediënt dat van jou is, en geduld en een rustige plek!

Heb jij wel eens geprobeerd kaarsen een vraag te stellen? Dit is al 1 van de vormen van kaars magie. Leer gauw meer!

Wat is kaars magie?

Kaars magie, ook wel bekend als chandlery, is een eeuwenoude praktijk waarbij kaarsen worden gebruikt als hulpmiddel om wensen te manifesteren. Deze magische kunstvorm is geworteld in verschillende culturen over de hele wereld en wordt nog steeds beoefend door mensen die geloven in de kracht van symboliek, intentie en energie.

Bij kaarsmagie draait alles om de kracht van intentie. Om te beginnen, selecteer je een kaars met een kleur die overeenkomt met je doel. Elke kaarskleur wordt geassocieerd met specifieke eigenschappen en energieën.

Na het kiezen van de juiste kaars, is het belangrijk om de kaars te reinigen en op te laden. Dit kan gedaan worden door de kaars met je intentie te vullen en eventuele negatieve energieën te verwijderen. Vervolgens steek je de kaars aan en concentreer je je op je doel. Terwijl de kaars brandt, visualiseer je je intentie en laat je de energie naar het universum stromen.

Tijdens het proces van kaarsmagie geven de vlam, de vorm van de kaars en de manier waarop de kaars brandt, aanwijzingen over je vragen aan de kaars. Een sterke en stabiele vlam geeft doorgaans aan dat je wens wordt vervuld, terwijl een flikkerende of zwakke vlam kan wijzen op obstakels, maar dit is voor ieder persoon eigenlijk anders.

Kaarsmagie is een persoonlijke kunst en het resultaat kan variëren afhankelijk van het geloof van de beoefenaar. Of je nu je intenties wilt manifesteren, positieve energie wilt aantrekken, of gewoon een moment van spirituele reflectie wilt ervaren, kaars magie is een toegankelijke en betekenisvolle manier om in contact te komen met de krachten van het universum.

De juiste kaars kiezen

Om met succes aan je kaars magie reis te beginnen, is de eerste stap het kiezen van de juiste kaars. De keuze van de kaarskleur speelt een belangrijke rol in kaars magie. Verschillende kleuren worden geassocieerd met verschillende intenties en energieën:

  1. Rood: Passie, liefde, moed en kracht;
  2. Blauw: Genezing, vrede en communicatie;
  3. Groen: Voorspoed, groei en overvloed;
  4. Geel: Creativiteit, helderheid en intellect;
  5. Paars: Spiritualiteit, psychisch bewustzijn en inzicht;
  6. Wit: Zuiverheid, bescherming en zegeningen;
  7. Zwart: Verdrijven, bescherming en negativiteit weren;
  8. Oranje: Succes, aantrekking en energie;
  9. Roze: Liefde, vriendschap en zelfliefde.

Bij het kiezen van een kaars moet je rekening houden met de intentie achter je spreuk en de bijbehorende kleur selecteren om in lijn te komen met de gewenste energie.

Voordat je aan een magische reis begint, is het essentieel om je kaars te reinigen en op te laden. Dit proces verwijdert eventuele externe energieën die zich kunnen bemoeien met je vraag. Om je kaars te reinigen, houd je deze eenvoudig in je handen, sluit je je ogen en visualiseer je dat negatieve energie verdwijnt. Je kunt ook een salie smudge of wierook gebruiken om de kaars door de reinigende rook te halen. Even stilstaan bij bescherming van je gids, is echter ook helemaal voldoende. En zelf maak ik van oud kaarsvet een nieuwe kaars met bijvoorbeeld een druppeltje van mijn favoriete parfum erin om hem te personaliseren. Je kunt ook denken aan iets van een overledene in de kaars doen.

Zelf laad ik 1 van mijn kaarsen bijvoorbeeld zo op:

10 manieren van kaars magie

Als eerst wil ik stilstaan bij het gebruik van kaars magie om onze intentie en kracht te verbreden. Deze 10 manieren van kaars magie zijn laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar! Lees het gauw door:

1: Steek de kaars aan met een intentie. Kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken vanuit de geestenwereld? Denk aan die intentie en steek de kaars aan. Het zal je verbazen hoeveel voorspoed dat kan brengen;

2: Hetzelfde geldt voor geluk. Vraag extra bescherming en afscherming van gene zijde voor een bepaalde gebeurtenis dat gaat komen, zoals een toets maken;

3: Heb je het gevoel dat iemand in je aura zit of energetisch veld? Verbrand een papiertje met een naam erop met de kaars om dit energiekoord te verbreken;

4: Ben je bang dat je te maken hebt met auralifters of andere geesten? Vraag de kaars ze uit te drijven, bijvoorbeeld met het vragen, een papiertje verbanden of een ander idee dat in je opkomt;

5: Vraag of de kaars spontaan wil doven (werkt vooral fijn als de kaars nog niet op is) ter bevestiging op een vraag.

10 manieren van kaars magie: paranormaal

Laten we over gaan op de puurdere magie van de kaarsen!

6: Gebruik een kaars om contact te maken met een overledene. Vraag bijvoorbeeld of de vlam opeens erg wil wapperen als een overledene bij je is. Pas wel altijd op dat je de specifieke overledene goed afbakent voordat je contact krijgt met een verkeerde;

7: Gebruik ja en nee vragen om antwoorden te krijgen van je gids of een overledene. Spreek van te voren af wat ja is en wat nee is. Denk aan een wapperende vlam, stilstaande vlam of een grote vlam;

8: Zoek vormen in de vlam! Gebruik je derde oog of helderziendheid om beelden te zien. Dit wordt ook wel schouwen genoemd;

9: Laat wat kaarsvet ergens op druipen en probeer antwoorden in de vorm te zien. Dit lijkt ook op koffiedik kijken;

10: Dit is een hele rare, maar er zijn bepaalde spreuken in bijvoorbeeld de Indrajaal die gaan over vuur niet voelen en je er niet aan verbranden als je de spreuk goed uitspreekt. Dit soort zaken kun je altijd ook proberen, maar houd het veilig!

Om je kaars tenslotte te doven, behalve bij punt 5, kun je ook een speciaal ritueel verzinnen. Denk aan uitblazen, met je vingers of met een speciale dover. Als je dit doet, vergroot je de energie die je helpt, omdat het ze duidelijk is dat je op dat moment met kaarsmagie bezig bent! Welke van de 10 manieren van kaars magie heb jij al eens toegepast?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 manieren om kaars magie te gebruiken”