De horoscoop van 23 december 2023!

De horoscoop van 23 december 2023

We komen al bijna bij het nieuwe sterrenbeeld steenbok aan. Vanaf vandaag kun je zien hoe de maand er voor jou aan toe zal gaan aan de hand van je eigen sterrenbeeld in de horoscoop van 23 december 2023! Let wel op: een advies is altijd voor iedereen verschillend. De blog heb ik geschreven om zo goed mogelijk aan te sluiten op de energie van de meeste mensen met hun specifieke sterrenbeeld. Je zult in de horoscoop altijd voorspellingen, valkuilen en ook talenten vinden! Veel leesplezier!

Steenbok: 23 december- 19 januari. Uitgelicht!

Dag steenbok! Jij bent bijna jarig! Voor jou een maand waarin je merkt dat je uitdaging mist. Dus je gaat hiernaar opzoek! Deze maand wordt het namelijk duidelijk dat je je ergens aan stoort. Dit kan zijn aan je dag invulling, baan of het missen van een sport. Dit wordt dus een periode met veel onzekerheden maar leuke spanningen. En niet te vergeten: je gaat een hoop nieuwe contacten op doen. Dat zul je fijn gaan vinden. Jouw kracht deze maand is je goed in je lichaam voelen. Jouw valkuil is snel last hebben van je nek en schouders.

 

De overige sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 december 2023:

 

Waterman: 20 januari- 19 februari

hooggevoeligheid introductie

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je merkt dat je je wel tevreden voelt. Je weerstand is een beetje laag, maar dat komt omdat je zoveel hebt bewerkstelligd de laatste tijd! Je hebt vermoeiende contacten en situaties afgesloten en bent aan prachtige nieuwe uitdagingen begonnen. Vergeet deze maand daarom geen rust te pakken. Je hoeft niet altijd iets te doen om er beter van te worden, soms mag je ook gewoon iets doen wat leuk is. Jouw kracht deze maand is een neus hebben voor wie liegt! Je valkuil deze maand is sneller verkouden zijn, helaas!

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen beleef jij een enorme vrijheid en drang naar vrijheid. Zo zul je merken dat je soms wat contacten gaat laten verslonzen en vooral doet waar je zelf zin in hebt. Ik heb daar weinig op aan te merken. Ontspan, geniet, haal in wat je hebt gemist! Houd alleen wel in de gaten welke contacten hier niet goed tegen kunnen en wat uitleg kunnen gebruiken. Je kracht deze maand is comfort vinden in de kleine dingen, zoals het aaien van je huisdier of even je teddybeer opzoeken. Je lichaam vertelt je goed wat je nodig hebt. En jouw valkuil is niet op je houding letten. Hierdoor ben je vatbaarder voor pijn aan je rug, schouders of nek.

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je lekker bezig wil houden met sport. Onderzoek waar je blij van wordt of ga juist even wat meer sporten. Hier zul je ontzettend veel voldoening uithalen. Dit zorgt dan ook dat je beter slaapt ‘s nachts, want anders zul je aardig wat slapeloze nachten krijgen! Jouw kracht deze maand is helderruiken! Je ruikt dingen die anderen niet ruiken en dit geeft je antwoorden die je niet verwacht. En jouw valkuil is zware ogenleden hebben. Dit houdt in dat je slaperig bent. Je mist volgens mij wat in je voedingspatroon.

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je merkt dat je wordt getrokken naar de natuur. Heerlijk en doe dat dan ook vooral. Verzorg je planten of beter nog: voel in wat ze nodig hebben. In de natuur zullen je gedachten zo rustig zijn dat je de antwoorden krijgt die je zoekt in je leven. Deze antwoorden gaan vooral over wat je zielenpad is. Jouw kracht deze maand is minder stijve spieren hebben. Wat heerlijk! Je harde werk en zoektocht wordt zichtbaar. Je valkuil deze maand is wat sneller allergische reacties hebben. Pas op met wat je eet en drinkt!

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat je je mentaal fitter en sterker voelt. Het harde werk beloont je. Zorg dat je dit volhoudt, want er zullen mensen op je pad komen om je te testen. Zo gaat dat gewoon. Zodra je je humeur voelt dalen, weet je dat je iets mag onderzoeken! Jouw kracht deze maand is je terugtrekken en weten wanneer het tijd is voor rust. Tenslotte is je valkuil dat je wat klachten aan je voeten hebt. Kijk even je schoeisel etc. na.

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand ga je merken dat je met van alles tegelijk bezig bent. Je doet gewoon wat je hart je ingeeft. Zo kun je op sommige dagen je werk laten verslonzen omdat je opeens een muziekinstrument wil spelen en andere dagen merk je dat je 12 uur op een dag werkt. Dat is eigenlijk helemaal goed. Leer maar beter met je intuïtie omgaan, het brengt je veel. Jouw kracht deze maand is helderzien. Je ziet veel tekst en tekens oplichten. Deze zijn van je gidsen! Jouw valkuil is sneller aan sombere dingen denken. instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je merkt dat je even heel erg van designen en inrichten houdt. Laat je artistieke talenten er maar op los! Richt je huis opnieuw in of ga eens Simsen. Heb je wel eens nagedacht dat je je misschien mag verdiepen in feng shui? Of… moet je hier iets mee in je carrière? Jouw kracht deze maand is blijheid vinden ook bij tegenslag. Tenslotte is je valkuil dat je vaker afgeleid bent en dagdroomt.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je het allemaal wel goed vindt. Meningen of drama van anderen gaat langs je heen en je focust je op wat jou gelukkig maakt. Het is echter ook een maand waarin je merkt dat de somberheid van anderen bij je binnen wil dringen. Pas daar goed voor op en zeg ook eens nee. Jouw kracht deze maand is je creatief voelen als het gaat om handvaardigheid of crafting. Jouw valkuil is je sneller storen aan je uiterlijk. Niet nodig!

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand is voor jou een fijne maand als het gaat om alle ballen moeiteloos in de lucht houden. Je overziet alles goed en hebt een helicopterview. Soms verveel je je daardoor wat meer, maar ga dan juist iets nieuws doen!

Je kracht deze maand is goed en diep na kunnen denken.

Je valkuil is minder goed presteren met sport of je hobby.

 

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een maand aan waarin je je erg zoekende voelt. Je hebt constante strijd tussen wat je vindt dat je moet doen en wat je wil doen. Wat als ik je nou vertel dat dat wat je wíl doen, datgene is dat je dus moet doen? Stap ui tje hoofd en ontspan! Jouw kracht deze maand is dankbaar zijn voor je relatie of vriendschappen. Jouw valkuil is snel verveeld zijn.

 

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 23 december 2023:

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Hoe was jouw verjaardag? Ik hoop goed. Deze maand staat helemaal in het teken van opruimen. Je hebt zin in een schoon en net huis en je weet dat dit dan ook in je hoofd zo zal zijn. Ga dus lekker aan de slag! Jouw kracht deze maand is ontspanning hebben. Jouw valkuil deze maand is op je lippen bijten bij stress. Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 23 december 2023! Wat herkende jij bij jezelf?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 23 december 2023!”