De volle maan van 27 december

De volle maan van 27 december

De volle maan van 27 december staat alweer voor de deur! Ditmaal in het teken van steenbok. Hier kun je ook de huidige horoscoop lezen! Tijdens de volle maan van november ervaarden we twijfels over werk en veel keelpijn hierdoor. We werden wel eens overgeslagen of afgekapt terwijl we spraken. Dat deed figuurlijk en letterlijk zeer. Toch heeft de maan vorige maand ons veel gebracht. Denk maar aan gepusht worden om nieuwe dingen uit te proberen in de carrière! En dat ging ons eigenlijk goed af. De volle maan gaf ons daarvoor indirect veel richtlijnen. We hoorden onze gidsen beter en werden omringd met tekens en fijne dromen om de goede beslissingen te nemen!

Deze volle maan merken we weer een reeks andere gewaarwordingen. Deze dagen merken we namelijk dat we meer kunnen helderzien! Paranormale activiteit is overal. Daar gaan we dus gewild of ongewild veel mee in aanraking komen. Denk maar aan schimmen zien, een windvlaag voelen of van te voren weten dat iemand je gaat bellen. Daarnaast merken we deze dagen helaas nog steeds wat keelpijn en verkoudheid. Tenslotte zullen we merken dat zin hebben in spelletjes. Zowel met onze gidsen als fysieke spellen met vrienden. Al met al wordt het een gezellige energie van de maan!

Gezelligheid

De dagen rondom deze volle maan zullen we merken dat onze sociale omgeving wat meer toenadering zoekt. Mensen willen met je afspreken en gewoon wat leuks doen! Dit leuks zal vooral resulteren in leuke spelletjes in de breedste zin van het woord. Het wordt dus een drukke agenda! Maar niet alleen zoeken mensen contact, ook gene zijde zoekt zijn doorgang. Je kunt denken aan gidsen, engelen of geliefde overledenen. Zij willen gewoon met je communiceren, je helpen of hulp vragen. Verwacht betreft hulp vragen dus meer dromen die een beetje eng van aard zijn, maar goed zijn bedoeld. Dit zijn overledenen die laten zien dat ze aan het verwerken zijn. En je gidsen en engelen zullen ook met jou praten. Ze willen je begeleiden of door middel van een schim laten zien van zichzelf laten weten dat ze er zijn.

Je hoeft dus niet bang te zijn voor wat je ziet en ervaart. Je wordt niet achterna gezeten of beïnvloed. Vertrouwen mag er zijn. Overledenen zijn gewoon aan het verwerken en kunnen dat niet altijd handig doen. Daarom maakt ons dat soms bang. Gidsen willen dat je met ze samenwerkt en geven daarom liefdevolle hulp en tekens. Dat is heel fijn. Je kunt de gezelligheid met gene zijde ook opzoeken! Als je rond deze dagen van de volle maan aan de slag gaat met tarot, dan weet je zeker dat het je gaat lukken. Dit geldt voor alle paranormale hulpmiddelen. Denk ook maar aan automatisch schrift. Altijd al getwijfeld welke gave je hebt of hoe je deze in mag zetten? Deze dagen word je hier flink bij geholpen!

Keelpijn tijdens de volle maan van 27 december

De keelpijn blijft helaas nog steeds hangen, net als bij de vorige volle maan. Dat houdt in dat we nog steeds veel te maken hebben met mensen met sterke meningen die de onze wil overspoelen. Denk aan op je baan of in de familie overschaduwd worden. Het is tijd om echt te leren dat jouw mening er ook mag zijn. Probeer gewoon veel uit! Je kunt denken aan tijd winnen om na te denken, uitspreken dat je iets niet leuk vindt of aangeven dat je ook iets wilde zeggen. Blijf bij jezelf en laat je niet overhalen. Kom op zaken terug als je je bedenkt. Je keel zal je vertellen welke methode bij je past, want als je keelpijn weg is, weet je dat je voor jezelf bent opgekomen! Jij mag er zijn.

Daarnaast hebben we keelpijn omdat sommige van onze naasten met wat geheimen lopen. Soms groot, vaker klein. Dat houdt in dat er op dit moment iets voor ons wordt achtergehouden. Iets dat niet fijn is, anders krijg je er ook geen last van. Dat betekent dat je er dus achter moet proberen te komen van wie je keelpijn is en door wie het komt. Je kunt dan direct vragen aan de vermoedelijke persoon, maar je kunt ook de eerdergenoemde spelletjes inzetten. Vraag het in een droom, leg eens een tarot en laat je verbazen over wat eruit komt! Wat leer jij van de volle maan van 27 december?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 27 december”