Test welke edelsteen past bij jou!

test welke edelsteen

Test vandaag welke edelsteen er bij jou past! Edelstenen zijn mooie stenen die worden gevonden in de grond van verschillende landen. Deze stenen hebben grofweg 2 doeleinden: versiering en spirituele werking. Met versiering wordt bedoeld een juweel maken van een edelsteen. Spirituele werking is bijvoorbeeld genezing of andere energetische invloeden opwekken. Deze edelstenen worden helaas ook vaak nagemaakt en zijn dus nep of imitatie. De bekendste edelstenen zijn de amethist of rozenkwarts.

Edelstenen hebben verschillende werkingen en staan hier ook erg om bekend. Het is daarom niet gek dat je edelstenen vindt in heel veel huishoudens of zelfs aan iemands lichaam! De ene cultuur heeft er heel veel mee, zoals de Indiase of Nepalese cultuur. Edelstenen werken ook vaak samen met de astrologie. Zo horen er edelstenen bij bepaalde planeten zoals de smaragd bij Venus!

Een werking van een edelsteen hangt helemaal af van de grond waaruit het wordt opgegraven en de energie die het bevat. Door jarenlang uitproberen en testen, zijn hier betekenissen aan gegeven.

Test welke edelsteen er bij je past!

We gaan samen testen welke edelsteen er bij jou past! 

-De amethist helpt je graag bij spiritualiteit. Met deze steen op zak merk je dat je de juiste vragen kunt en ook durft te stellen en dat deze bijdragen aan jouw ontwikkeling. De steen geeft een veilig gevoel. De steen helpt bij het filteren van een juiste omgeving;

-Zoek je een steen om contact te krijgen met gene zijde of omdat je gewoon een overleden persoon zo mist, dan is de goudsteen iets voor jou! De steen biedt bescherming tijdens contact met geesten. Het werkt aardend. De steen helpt je ook vragen formuleren en bedenken. Een goede edelsteen voor vragen over anderen;

-De labradoriet houdt stemmen en invloeden van buitenaf tegen. Zo heeft het ook een werking op tinnitus en gevoelige oren;

-Een opaal zorgt voor je zintuigen, je brein en spiritualiteit. Deze steen is erg geschikt als je met veel vragen over jezelf rondloopt. Denk aan vragen over werk, analyseren van je vriendenkring en ook het vinden van je zielenmissie. De steen neemt onduidelijkheid weg en leert je onderscheid te maken tussen je wensen en de realiteit;

-De rozenkwarts helpt bij je angsten, eigenliefde en ook baby’s. De rozenkwarts leert je dat het oké is om niet altijd zelfverzekerd te zijn. De steen houdt niet van teveel vragen achter elkaar. Het geeft eerder een langdurige werking;

-De roze toermalijn wordt gebruikt voor zelfbescherming op energetisch en mentaal vlak. Het verbreedt ook je connectie met de natuur. De steen helpt bij vragen over gezondheid of het verminderen van kwaaltjes of gewoonten die niet goed zijn;

-Een zwarte toermalijn beschermt tegen (angst voor) geesten en magie;

-Als je voldoet aan de kenmerken besluiteloosheid, fysieke klachten en het liefst ook wat spirituele ontwikkelen, maar niet per se wat precies, dan is de tijgeroog een geschikte keus. De tijgeroog zorgt dat je doelgerichter wordt, remt je fysieke klachten en zorgt dat al je gaven iets duidelijker worden;

-Een turquoise is goed te gebruiken voor ondersteuning bij alledaagse vraagstukken en bij zowel fysieke en mentale klachten. Deze steen werkt iets minder fijn voor spirituele vraagstukken. Het is wat nuchterder. De steen zorgt ook dat je minder van anderen aanneemt;

-De zwarte onyx richt zich op je zintuigen en ook het paranormale. Heb je last van je zintuigen en behoefte aan oefenen met het paranormale, dan is de edelsteen echt iets voor jou! Last van je zintuigen en het paranormale gaan tenslotte hand in hand. Een vervelende zintuig is namelijk niets anders dan een gave die je aandacht wil. De steen werkt voor zowel jou als je naasten.

Onbekendere edelstenen

In veel landen kun je ook edelstenen op straat kopen. Uiteraard moet je wel even letten op de echtheid hiervan. Hieronder vind je wat onbekendere edelstenen en hun werking:

-De citrien is een manifestatiesteen. De steen helpt je je doelen niet uit het oog te verliezen. Hij wordt vooral voor financiële doeleinden gebruikt en eigenlijk het meest bij een eigen zaak;

-Enthousiasme, passie… Kun je hier wel meer van gebruiken? Overweeg dan de ruby!;

-De smaragd is een steen die je derde oog triggert. Dit merk je ook door het tintelen van je voorhoofd als je de steen bij je draagt. De steen wil niet te lang op zak zijn, want de werking is erg sterk;

-De sneeuwvlokobsidiaan is een prachtige edelsteen om in te zetten bij onopgeloste zaken. Het helpt je de waarheid te achterhalen. Met deze steen als jouw maatje, merk je dat je juiste vragen kunt formuleren. De edelsteen werkt vooral bij vragen over jezelf;

Welke edelsteen kwam bij jou uit de test?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Test welke edelsteen past bij jou!”