Waarom verdwijnen spullen in huis?

verdwijnen spullen in huis

Vandaag bespreken we hoe het komt dat spullen verdwijnen of verplaatsen uit huis! Herken je dat? Dat je zeker weet dat je je sleutel hebt neergelegd op tafel en opeens liggen ze er niet meer? Sterker nog, het hele gezin weet het zeker. Soms vind je de sleutels zelfs nooit meer terug. Waar komt dit toch door? Kunnen geesten zoiets bewerkstelligen? Of is het je eigen onrust? Ontdek het gauw!

Als spullen verplaatst worden door onbekende redenen en je vermoedt niet dat het je vergeetachtigheid is, dan hebben we te maken met een energie die inbreuk maakt in de fysieke wereld. Als een energie zich laat merken, kan dat eigenlijk niet zomaar. De vraag waarom onze eigendommen dan verdwijnen uit huis, is daarom niet gemakkelijk beantwoord, maar ik zal je wel alle mogelijke opties geven!

Energie aan je eigendommen

Laten we het eerst over jouzelf hebben. Voordat een geest iets kan verplaatsen en we in die uitleg duiken, zijn er makkelijkere methodes om spullen te laten verdwijnen in je huis. Om bij het onderwerp geesten te blijven; een geest kan je bijvoorbeeld verwarren waardoor je zelf iets hebt verplaatst! Daarnaast is het zo dat ook andere zaken je kunnen verwarren. Denk maar aan het feit dat je misschien slaapt in de slaapkamer waar een eerdere bewoner ook heeft geslapen en die had toevallig dementie. Dan kun je dat voelen en ook vergeetachtig worden.

Ook je eigen energie kan spullen spontaan verplaatsen, kapot maken of laten verdwijnen. Alles is energie, toch? Als je genoeg kolen op een vuurtje bij elkaar gooit of de zon ergens op laat schijnen, ontstaat hitte. Dat is iets dat écht is, ook al kunnen we het niet altijd met eigen ogen zien. We kunnen het vooral voelen. Dat is met onze eigen energie ook zo. Als iemand zich druk maakt, dan kan dat energie opwekken, net als kooltjes kunnen. Die energie gaat vervolgens ergens naartoe. Dat is het moment dat het op spullen kan gaan zitten waardoor de spullen en soort eigen leven krijgen.

Je eigen energie kan er ook voor zorgen dat het je bestraft als je je hart niet volgt. Als je constant met tegenzin naar je werk gaat, en je komt vaak te laat omdat je je sleutels niet kan vinden ‘s ochtends, dan kun je steeds meer tegenwerking gaan ervaren. Jouw onderbewustzijn, jouw intuïtie, wil dit werk niet.

Geesten die spullen laten verdwijnen in huis

Maar inderdaad, geesten kunnen ook zeker spullen laten verdwijnen. Dit kan alleen wanneer er een heftige emotie of overtuiging bij de geest is. Dat is ook logisch, want anders zouden we allang hebben gemerkt dat overal waar we komen uit zichzelf spullen verplaatsen. Ik neem alle mogelijkheden met je door:

-Een geest kan omdat hij zich verveelt, spullen verplaatsen. Dit komt niet vaak voor, want verveling is vaak geen sterke emotie;

Een entiteit kan denken dat hij nog leeft. Dat houdt in dat hij zijn dagelijkse routine leeft. Als jij toevallig in dat huis woont, kun je soms merken dat lichten aanspringen als het donker wordt, etc.. Zijn overtuiging is dan de sterker energie die zorgt dat dit kan gebeuren; dat hij inbreuk kan maken op de fysieke wereld;

-Je kunt ook last hebben van klopgeesten. Dit zijn geesten die het leuk vinden om te pesten. Vaak zijn ze gewone mensen geweest die nu dus pesten. Ze komen vooral af op mensen die hen kan waarnemen of het uitlokken met bijvoorbeeld een ouijabord. Soms bestaat een klopgeest uit energie van een levend persoon. Bijvoorbeeld depressieve personen geven soms aan dat ze last hebben van geesten, maar het is hun eigen depressie die is gemanifesteerd. Deze manifestatie kan vervolgens ook bij anderen langsgaan;

-Dan heb je tenslotte gestuurde negatieve geesten. Opgewekte energie of van bezit genomen zielen die iemand moeten lastigvallen. Het is dan goed te begrijpen dat zij naar een huis gaan om dure spullen te laten verdwijnen.

Hoe krijg je je spullen terug?

Om echt te achterhalen waarom je eigendommen verdwijnen, is het een goed begin om bovenstaande punten bij jezelf na te gaan. Dat gaat dus als volgt:

Is er iemand die je kent die zich bezighoudt met geesten of magie sturen? Dan heb je mogelijk ook hier last van. Of zoek de geschiedenis eens op van je huis. Wellicht is er inderdaad iemand, vaak te jong, overleden. Ga ook eens goed na of jij of een medebewoner geesten heeft uitgedaagd. Maar bovenal: blijf rustig. Zijn het dure spullen die verdwijnen? Dan is het goed om na te denken over magie. Maar is het eerder af en toe iets dat niet hinderlijk is? Wordt dan vooral niet bang voor zwarte magie, want dat is het vaak echt niet.

Je patronen aanpassen of onderzoeken, is meteen de manier om enkele van je verloren voorwerpen ook terug te krijgen. Tenzij je te maken had met bijvoorbeeld diefstal, want dan is ook de levensles van de dief met de jouwe verweven.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom verdwijnen spullen in huis?”