De horoscoop van 20 januari 2024

De horoscoop van 20 januari 2024

Het nieuwe sterrenbeeld waterman komt er alweer aan! Daarom kun je nu al lezen wat het jou gaat brengen! Ben jij een ander sterrenbeeld? Dan lees je hoe de waterman invloed op je heeft! De adviezen zijn geschreven om je een richtlijn en leidraad te geven. Ook je valkuilen worden belicht, zodat je daarop kunt letten! Lees gauw jouw horoscoop van 20 januari 2024!

Uitgelicht! Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je merkt dat je veel honger hebt. Je lichaam vraagt om eten, geef het dat. Daarnaast merk je dat je zin hebt om je lekker terug te trekken en in het donker te zitten. Dat is geen probleem hoor, dat is deze maand jouw manier om je af te sluiten van overprikkeling. Jouw kracht deze maand is voelen welke vriendschappen je weer nieuw leven in mag blazen. Je valkuil deze maand is te lang doorgaan met werken.

Adviezen voor de overige sterrenbeelden in de horoscoop van 20 januari 2024:

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen merk je dat je veel trek hebt in fruit. Geef je lichaam dat dan ook. Je lichaam zal namelijk nog veel meer vertellen deze tijd. Namelijk: wat het nodig heeft! En dat zal veel verrassingen brengen. Je kracht deze maand is jezelf goed kunnen vermaken. En jouw valkuil is last hebben van je fijne motoriek.

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je bezig bent met angsten overwinnen. Je ziet ze onder ogen en gaat ze aan. De knop is omgezet. Heel goed bezig! Dit zijn vooral angsten die anderen je op hebben gelegd. Jouw kracht deze maand is goed kunnen samenwerken met jouw naasten. Zij zijn er voor jou en jij voor hen. En jouw valkuil is teveel trek hebben in zoetigheid. Eet anders wat fruit.

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je merkt dat je zin hebt om vooral je eigen plan te trekken. Doe dat maar vooral. Je zult merken dat velen je vertellen dat je iets niet moet doen, maar dat jouw ideeën de beste blijken. Het is immers jouw leven. Jouw kracht deze maand is dat de tijd lekker langzaam gaat als het leuk is. Je valkuil deze maand is soms gewoon even verdrietig zijn.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je op dat je je soms wat onzichtbaar voelt. Je voelt je overgeslagen en je sociale omgeving koppelt dit ook echt terug. Dat is natuurlijk heel lastig. Maar leer er vooral uit dat het erom gaat hoe jíj jezelf ziet, want het gaat eigenlijk best goed met jou. Jouw kracht deze maand is opbloeien als je de natuur opzoekt. Tenslotte is je valkuil deze maand net als vorig jaar, haaruitval.

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand staat voor jou hulp bieden centraal. Je vindt het fijn om een ander te helpen en haalt daar deze periode extra veel voldoening uit. Op zich niets mis mee, maar pas op dat je het alleen biedt aan mensen die er ook echt wat mee gaan doen. Jouw kracht deze maand is nieuwsgierig zijn naar vele willekeurige situaties en hier veel van leren. Jouw valkuil is dat je snel verkouden wordt of andere vormen van lage weerstand ervaart.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je tegen verschillende uitdagingen aanloopt. Je hebt het gevoel dat je weinig op automatische piloot kan doen maar steeds maar alert moet zijn. Hoewel niet leuk en vermoeiend, zul je merken dat je er ontzettend veel van opsteekt en voor altijd wat aan gaat hebben. Jouw kracht deze maand is vindingrijk zijn met je oplossingen! Tenslotte is je valkuil dat je je bang en teruggehouden voelt in nieuwe situaties!

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je het lastig vindt om dingen te ondernemen voor je plezier. Je bijt je vast in dingen doen die voor je gevoel moeten. Maar dat hoeft dus echt niet. Jouw kracht deze maand is je geliefd voelen en dankbaar voelen. Jouw valkuil is heel veel dagdromen en informatie missen.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand is voor jou een mooie leerschool. Je wordt veel getest op je grenzen, maar je zult merken dat dit je allemaal goed afgaat! Je voelt je goed en het wordt constant gebleken dat je jezelf zo goed hebt ontwikkeld de afgelopen tijd. Daar mag je trots op zijn. Je kracht deze maand is dat je goed op je houding let. Je zit goed, loopt goed en doet alles goed. Dat zul je ook merken aan je lichaam. Je valkuil is droge lippen hebben.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je te maken krijgt met wat paranormale activiteit. Je ziet schimmen in je ooghoek, droomt over overledenen of ziet soms zelfs kleurtjes. Helderzien erg actief. Dat brengt gelukkig veel moois met zich mee, zoals meer contact met je gids! Jouw kracht deze maand is lekker vaardig zijn met gamen! Jouw valkuil is je terug willen trekken en niet uitspreken hoe je je voelt.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een maand waarin je merkt dat je plantjes doodgaan. Onderzoek dit! Na bezoek van wie is dit gebeurd? Het kan zomaar zijn dat je je mag verdiepen in de invloeden van energieën! Je planten zijn een richtlijn namelijk, en niet het probleem zelf! Jouw kracht deze maand is tevreden zijn met wat je hebt. Jouw valkuil deze maand is dat je ongemerkt steeds zucht. Waarvan ben je aan het ontladen?

Tenslotte de laatste van de horoscoop van 20 januari 2024:

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je niet altijd handig bent in je verwoording van je gevoelens of meningen. Houd rekening met een ander! Daarnaast wordt het een fijne maand betreft werk. Dit loopt op rolletjes. Jouw kracht deze maand is goed eten en op je lichaam letten. Jouw valkuil tenslotte is hoofdpijn hebben. Dit waren de voorspellingen voor de horoscoop per sterrenbeeld van 20 januari 2024! Wat herkende jij bij jezelf?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 20 januari 2024”