De volle maan van 25 januari

De volle maan van 25 januari

De volle maan van 25 januari staat alweer voor de deur! De eerste van het nieuwe jaar. Ditmaal in het teken van waterman. Hier kun je ook de huidige waterman horoscoop lezen! Tijdens de volle maan van december ervaarden we helderziendheid, hadden we zin in spelletjes en hadden we wat vaker keelpijn. Dat houdt in dat we sneller geesten zagen of schimmen in onze ooghoeken. Maar niet alleen dat; ook merkten we dat we onze omgeving wat sneller doorhadden. De keelpijn kwam vooral door aardse redenen: we waren sneller verkouden.

De komende volle maan merken we weer een breed scala aan andere zaken. Zo gaan nekklachten, zin om te ondernemen en liefde voor dieren veel meer opvallen. Dat houdt in dat we deze maand vooral passievol bezig zijn en met ons gevoel bezig zijn. Daar kunnen prachtige ideeën uitrollen en serieuze geplante zaadjes uit komen voor in de toekomst. De nek is vervelend, maar ook dat heeft een reden en die is eigenlijk erg mooi. Daar gaan we uitgebreid op in!

De volle maan van 25 januari

Deze volle maan worden we positief geconfronteerd met onze intuïtie. Onze ondernemersgeest wordt aangewakkerd. Dat houdt in dat we veel bezig zullen zijn met hoe iets te verkopen of juist hoe jezelf te verkopen. Misschien vindt juist deze maand een bezoekje aan de KVK plaats of ontwikkel je nieuwe ideeën. Een andere groep mensen gaat juist niet aan de slag met verkopen, maar juist met bijleren door middel van cursussen om iets te kunnen bieden aan mensen. Houd je helemaal niet van ondernemen? Dan merk je deze energie vooral door het bedenken van nieuwe dingen voor van alles en nog wat in plaats van het uitvoeren van je dagelijkse routine. We doen dit eigenlijk heel intuïtief en gemakkelijk.

Wat ons ook goed afgaat is de dierenliefde. We begrijpen dieren om ons heen erg goed en kunnen als het ware makkelijk met ze communiceren deze dagen. Dat komt omdat we veel varen op intuïtie. En dieren hebben hun onfeilbare dierlijke instincten die daarmee resoneren. Je zult dan ook merken dat je huisdier deze periode meer naar je toetrekt. Of je merkt juist dat hij vervelende klachten krijgt. Dat komt dan niet dóór de volle maan, maar omdat hij voelt dat je hem kan helpen. Luister gewoon naar je eerste gevoel en dan komt het vaak goed.

Nekklachten

Helaas brengen alle energieën en intuïtie ook nekklachten met zich mee. Maar niet in de zin zoals je hem normaal kent; lasten van anderen, teveel piekeren. Dit keer is het namelijk ontladen. Deze volle maan ben je heerlijk bezig met dichter bij jezelf komen. Dat betekent dat je onderbewuste dat beloont. Een onderbewustzijn geeft namelijk pijn als hij iets belangrijks wil vertellen aan jou. Sommige mensen lopen meer dan 50 jaar met zo’n pijn en niemand kan het helpen. Daarnaast betekent terug naar je intuïtie gaan dat je hooggevoeligheid ook meer in balans is gekomen, waardoor je de nekpijnen van anderen niet meer zo erg voelt.

Wat fijn is, is je lief te zijn naar je nek. Dan gaat het extra snel over. Ontladen is namelijk fysiek. Rust en reinheid helpen. Boosheid werkt averechts. Neem een fijne hete douche of laat hem eens masseren.

Tips voor de volle maan

Deze maan word jou gevraagd om echt naar binnen te keren. Je verdient niet past rust als je hebt gewerkt, het is andersom! Nadat je bent uitgerust mag je werken. Heb je het gevoel dat dat niet kan? Dan zijn dat grenzen die anderen jou op hebben gelegd, of eigenlijk: overheen zijn gegaan. Als je dat wil oplossen, hoef je deze dagen alleen maar te doen wat je leuk vindt.

Mijn laatste tip is namelijk: doe niets zoals je het gewend bent. Doe waar je zin in hebt! Denk je dat je naar de fysiotherapeut moet omdat je pijn hebt? Misschien hoef je niet te denken in wat ‘moet’, maar in waar heb je zin in. Het zal je verbazen hoe vaak dat eigenlijk het antwoord is voor je klacht. Heb je bijvoorbeeld heel veel zin om een boek te lezen, maar moet je met tegenzin en argwaan naar de fysio? Dan kan het zomaar zijn dat het antwoord in dat boek stond. Volg deze volle maan dagen rondom 25 januari daarom extra hard wat je voelt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 25 januari”