Rust er een vloek op mij?

rust er een vloek

Vandaag bespreken we de symptomen van een vloek. Veel mensen vragen zich wel eens af of er een vloek op hen rust. Dezelfde vragen hebben ze over voodoo, karma, entiteiten. Hoe weet je van welke je last hebt? Ze ervaren pech, tegenslag en verdriet. Dat hoort opgelost te worden. Iedereen verdient een eerlijke kans op het leven. Herken je het volgende?

Er wordt voorgepiept terwijl je wacht in de rij bij de kassa

Er wordt vaak een dubbele afspraak gepland met jou

Je moet altijd heel lang wachten bij de dokter of tandarts

Iedereen om je heen gaat vooruit, maar bij jou kosten de normaalste dingen moeite

De dokters vinden niets

Dit zijn al voorstadia van signalen van het hebben van een vloek op je. Mensen om je heen lukt het allemaal wel, dus waarom niet bij jou? Heb je last van een energie die jou je kansen ontneemt? Dat nemen we in dit artikel uitgebreid door!

Wat is een vervloeking?

Een vloek is iets dat wordt geplaatst mondeling óf met een ritueel. Andere vormen zijn er vrijwel niet. Met mondeling wordt veelal een ontwensing bedoeld. Dit houdt in dat iemand jaloers is en met zijn woorden dit van je afpakt. Dit kan op de negatieve manier, maar ook een positieve. Zo kunnen de uitspraken ‘ik hoop dat je nooit zwanger wordt’ of ‘o, wat heb je een lieve baby’ beide zorgen dat je vervolgens niet meer zwanger wordt. Met ritueel wordt bedoeld dat mensen een spreuk, bepaalde kruiden of andere manieren van werken inzetten om een vloek sturen te kunnen bewerkstelligen.

Er bestaan ook familievloeken. Dat betekent dat er een vloek rust op de familie. Dat is ergens heel veel jaar geleden begonnen, bijvoorbeeld bij je opa 5 generaties terug. Er is op dat moment op een vloek op hem geplaatst en hij draagt dit met zijn bloed over op de familie. De symptomen van een familievloek zijn doorgaans hetzelfde, alleen heeft dan een groot deel van de familie er last van.

De symptomen van een vloek zijn vaak de volgende: je onzichtbaar voelen, zélf dingen verkeerd doen zoals boetes rijden en geen eerlijke kansen krijgen in het leven. Je krijgt somatische klachten, maar er is geen oorzaak voor. Bij uitspraken van doktoren als ‘bij jou is het echt anders’ of ‘ik heb dit zelden eerder gezien’, wees dan maar vast alert!

Rust er een vloek op jou?

Er zijn heel veel zaken die op een vloek lijken, maar het niet zijn. De volgende oorzaken zijn van spirituele en paranormale aard, net als een vloek.

Je kunt last hebben van een vloek in huis. Dat houdt in dat er niets met jou is, maar wel het huis. Dat kan komen omdat iemand er 1 heeft geplaatst voor jou of de vorige bewoners. Zo wordt het hele huis aangevallen. Het kan dus goed zijn dat je een medium treft die dan beweert dat er geen vloek op je rust. Een secuur persoon vinden voor hulp, kan zo lastig zijn.

Daarnaast kun je last hebben van geesten of andere soorten magie. Denk aan magie via eten en drinken, om maar een voorbeeld te noemen. Dit bewerkt je lichaam negatief van binnenuit. Je wordt somber of krijgt pijnklachten. Een geest geeft vaak als klacht dat je je bekeken of zelfs bezeten voelt. Je wordt steeds minder en minder jezelf en doet dingen die je vervolgens vergeet. Deze voorbeelden zijn dus geen vloek, maar hebben wel iets overeenkomstig: het bestaat allemaal uit negatieve energie.

Je kunt tenslotte problemen ervaren door karma. Via jou of je familie. Dat laatste heet ook wel familiekarma. Heb jij of je naaste ooit iets verkeerd gedaan, in dit of een vorig leven, dan kun je daarvoor boetedoen. Dit geeft meestal dezelfde symptomen als een vloek. Helaas is dit niet te verwijderen, tenzij je familiekarma draagt. Dat valt wél weg te halen.

Wist je dat er zelfs hele aardse problemen kunnen lijken op een vloek?

Aardse problemen

Ook normalere problemen kunnen lijken op een vloek. Dat komt eigenlijk heel vaak voor. Ik zal ze met je doornemen.

Je kunt somberheid of depressie bijvoorbeeld erven. Vaak wordt gedacht dat somberheid een symptoom is van een vloek, maar er zijn zoveel meer oorzaken van sombere gevoelens. Denk ook maar eens aan een vervelende baan hebben of trauma. Dat hoeft niet te komen door een vervloeking.

Daarnaast kun je je ook overgeslagen voelen omdat je je bijvoorbeeld klein houdt. Sommige mensen doen dit omdat ze het lastig vinden ruimte in te nemen. Vaak komt dit door hun jeugd of omdat ze veel optrokken met mensen met sterke, overheersende energie. Wist je dat sommige bewoners in een huis letterlijk paranormale activiteit ervaren? Alleen maar omdat ze bijvoorbeeld zó onrustig zijn in hun doen en laten dat die onrustige energie spullen kapotmaakt? Ik heb het allemaal wel eens meegemaakt in de praktijk.

Niet alles is dus te wijten aan voodoo of een vloek. Het slimst is om na te gaan of je een bepaalde tijd kunt aanwijzen waarop je leven veranderde. Dat is vrijwel altijd feilloos. Als je van de 1 op de andere dag opeens pech ervaart, dan is de kans het grootst dat je te maken hebt met een vervelende energie zoals een vloek. Dus als jij ineens boetes rijdt of plotseling haaruitval hebt, dan zijn dat duidelijke symptomen. Het sleutelwoord is: plots. Vaak zijn deze symptomen niet eens het echte probleem, maar zijn ze een teken om je te waarschuwen dat je een vloek op je hebt. Wat je dan bijvoorbeeld nog niet weet, is dat de vloek anders grotere gevolgen zal hebben.

Wat denk jij? Rust er een vloek op jou?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Rust er een vloek op mij?”