De horoscoop voorspelling vanaf 20 februari 2024

De horoscoop voorspelling vanaf 20 februari 2024

Het sterrenbeeld vissen komt er weer aan! Hier kun je lezen hoe jouw maand eraan toe zal gaan in de horoscoop voorspelling per sterrenbeeld van 20 februari 2024! Maar let op: iedereen blijft natuurlijk anders reageren. Dat houdt dat je de ene keer meer herkent uit je horoscoop dan de andere keer. Laten we snel alle sterrenbeelden doornemen! Te beginnen met:

 

Uitgelicht! Vissen: 20 februari- 20 maart

Hallo vissen. Je bent bijna jarig! Deze maand wordt heel veel tegelijk, maar het is zeker niet negatief. Je bent gewoon meerdere dingen aan het afronden en opstarten. Maar in plaats van dat je daar moe van wordt, geeft het je heel veel energie. Je voelt je al met al goed. Je loopt ook risico op een verkoudheid, maar je gaat er eigenlijk geen last van hebben. Laat je verwennen deze maand! Jouw kracht deze maand is je vrij voelen. Je doet waar je zin in hebt en het loont! Je valkuil deze maand is helaas wat sneller nekpijn hebben.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2024:

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je even niet zo tevreden bent met jezelf. De energie van vissen ligt er gewoon niet lekker voor. Dat gaat gelukkig over. Probeer er echter wel wat mee te doen, want de onvrede komt niet voor niets. Het is dus ook een mooi moment om iets aan te pakken dat je voor je uitschoof! Jouw kracht deze maand is helderproeven. En jouw valkuil is buikpijn hebben.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je veel klachten in je lichaam hebt die eigenlijk niet van jou zijn. Dat heet heldervoelen. Het houdt in dat je als je af hebt gesproken met iemand, je daarna zijn/ haar klachten een tijdje ervaren gaat. Probeer je te verdiepen in hooggevoeligheid of heldervoelendheid om hiervan te leren. Er zijn genoeg trucs om dit van je af te plaatsen. Jouw kracht deze maand is dat je gewoon blij bent. Heerlijk! Je valkuil deze maand is een zere neus hebben.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen ben je druk bezig met andere dingen en mensen en weinig met jezelf. Maar het is goed. Je hebt de vorige maand goed gereflecteerd op jezelf en hebt nu ook de energie om iets aan anderen te geven. Je zult merken dat de tijd snel voorbij vliegt! Jouw kracht deze maand is helderziendheid. Tekst en letters gaan je opvallen in je dagelijks doen en die zullen je hints geven over lopende vraagstukken. Tenslotte is je valkuil deze maand iets te gemakkelijk geld uitgeven.

hooggevoeligheid introductie

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand merk je dat je veel moet slikken. Je hebt gewoon het gevoel dat je je niet kunt uiten omdat anderen niets zullen doen met je ideeën of zorgen. Als je het mij vraagt een terecht gevoel en volgende maand is het beter. Daarnaast merk je veel op de automatische piloot doet. Jouw kracht deze maand is je niet druk maken. De valkuil deze maand is je veel verspreken en puistjes krijgen.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je tevreden en dankbaar bent. Je harde werken wordt beloond en het komt je op meerdere vlakken aanwaaien. Ik heb het voornamelijk je recente nieuwe ideeën die zijn vruchten afwerpen. Jouw kracht deze maand is goed in kunnen slapen. Tenslotte is je valkuil dat je last krijgt van puistjes.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je veel twijfels hebt over jezelf en je intuïtie. De kans is groter dat je daarom wat meer ‘foutjes’ maakt of althans: je inschattingen minder accuraat zijn. Ga iets doen waar je goed in bent om dit snel recht te trekken. Haal de complimenten uit jezelf. Die zijn het waardevolst. Jouw kracht deze maand is dat je je emoties fijn onder controle hebt. Jouw valkuil is tenslotte dat je haar een beetje uitvalt.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand is voor jou tandenknarsend. Om de 1 of andere reden ben je je mond aan het kapotbijten. Vraag jezelf goed af wat je zenuwachtig maakt en je bent er zo vanaf. Het heeft te maken met oude patronen van vroeger hekennen.

Je kracht deze maand is je angsten overwinnen.

Je valkuil is snel jeuk hebben.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je je afvraagt waar al je goede ideeën en intuïtie vandaan komt. Jouw gidsen hebben deze maand dieper en gemakkelijker contact met jou. Dat houdt in dat je hun ingevingen beter hoort. Jouw kracht deze maand is blij zijn. Zo simpel. En je valkuil wordt niet op je postuur letten.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het beetje een eenzame maand. Tenminste, als je dat zo maakt. Wat ik bedoel is dat je merkt dat mensen weinig tijd hebben om met jou af te spreken. Maar eigenlijk wordt dat heel leuk, want zo kom je toe aan wat je de hele tijd uitstelt en ontdek je hoe dat je tijd waar dis. Jouw kracht deze maand is een ander heel goed begrijpen kunnen. Jouw valkuil deze maand is een muzikale tegenslag. Bijvoorbeeld sneller vals zingen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je vermoeide of zere of droge ogen hebt. Verzorg ze goed en geef ze op tijd rust. Lees niet te lang van dichtbij of zit niet te vaak achter de computer zonder pauzes. De reden achter de zere ogen is dat je helderziender begint te worden. Dat begint fysiek. Jouw ogen moeten namelijk afstellen en wennen.

Je kracht deze maand is dat je doorhebt wat je lichaam nodig heeft en de bijbehorende sport oefeningen daarvoor doet.

Je valkuil is dat je moeilijk tot je punt komt in gesprek.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2024:

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe is je verjaardag geweest? Er komt een maand voor jou aan waarin je je aan je mobiel geplakt voelt. Je blijft erop kijken. Dat komt omdat je eigenlijk overprikkeld bent. Als je dan op je mobiel zit, dan ontprikkel je. Er zijn natuurlijk ook andere en misschien betere manieren. Denk eens aan even lezen of een afspraak afzeggen.

Jouw kracht deze maand is helderruiken: je ruikt geuren die anderen niet ruiken. Deze geuren willen je een boodschap vertellen, zoals dat een overledene bij je is of dat iemand die je kent je aandacht nodig heeft.

Je valkuil is soms niet weten waar je moet beginnen met een klacht oplossen.

Dit was het weer voor de horoscoop voorspelling van 20 februari 2024! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop voorspelling vanaf 20 februari 2024”