De volle maan van 24 februari in Vissen

De volle maan van 24 februari

De volle maan van 24 februari komt er weer aan! Ditmaal in het teken van vissen. Hier kun je ook de huidige vissen horoscoop lezen! Tijdens de volle maan van januari ervaarden we helaas wat sneller nekklachten. Dat hield in dat er energieën op onze nek zaten die er niet hoorden en teveel van ons wilden. Je kunt denken aan overledenen, maar ook gewoon mensen die iets van je verwachtten. Gelukkig was het ook een volle maan waarin veel eigen bedrijven werden gestart! Wat stroomde de creatieve ideeën! Daarnaast werd de liefde opnieuw uitgevonden met onze huisdieren of kwam er misschien wel een heel nieuw diertje in het gezin.

De komende volle maan staat in het teken van een gevoelige neus, makkelijk aarden en wat stijvere schouders. Het wordt eigenlijk een periode van fysieke gewaarwordingen. Gelukkig kunnen we hier veel van leren, maar het zal ook energie trekken en we worden er moe van. Laten we gauw bespreken waarom het lichaam zo centraal staat deze dagen! Gelukkig komt er ook veel spiritueel leuks bij kijken. Zo duiken we namelijk even in de wat onbekendere gave helderruiken. Hoe staat deze in verband tot de klachten aan de neus?

De volle maan van 24 februari

Laten we meteen beginnen met de neus. Voor iedereen zal dit anders zijn de rond de volle maan. De 1 heeft een verstopte neus, de ander is letterlijk verkouden en weer een ander moet steeds niezen. Onder neusproblemen ligt er vaak als oorzaak helderruiken en hooggevoeligheid. Als je hooggevoelig bent, ontvang je veel prikkels. Dit kan erg vermoeiend zijn. Soms hangen deze prikkels vast aan iemand; ontvangt diegene teveel. Die prikkels moeten dan ergens tot uiting komen. Deze dagen zal dat via de neus zijn. Het niezen is verder een teken van de stimuli lozen. De verkoudheid is eerder een teken van prikkels die niet weten hoe ze weg willen.

Als we stilstaan bij helderruiken, dat is een gave die kan 2 kanten op kan werken. Het kan mooie signalen geven zoals geuren van overledenen ruiken. Het kan helaas ook vervelende signalen geven. Namelijk als het je aandacht wil of omdat je je intuïtie negeert. Denk bijvoorbeeld aan dat je steeds moet niezen bij bepaalde personen en je onderbewustzijn en gave die willen dat je snapt dat die persoon niet fijn voor je is. Ook dit aspect van je gave is actief en daarom kan je neus hier ook gevoelig door worden. Maar let dus ook op het leuke geuren ruiken! Je kunt ontdekken welke overledene er op dat moment bij je is.

Qua schouders geeft de maan letterlijk druk met zijn prikkels. Maar let op: andere mensen ervaren dit ook. Deze willen dat soms afreageren op anderen en zeker als je hooggevoelig bent, kun je daar veel last van krijgen op de schouders. Daarom kan er deze dagen nét iets teveel aan jou worden gevraagd. Houd daar goed rekening mee en zeg op tijd nee.

Goed aarden

Het zijn ook een paar mooie dagen om stil te staan bij aarden. Als je veel te maken hebt met prikkels van anderen, is afvoeren een mooie om te proberen. Zo gooi je namelijk op een fijne en realistische wijze de overtollige prikkels uit je systeem. Probeer daarom verschillende vormen van aarden uit! Denk aan een hoedje dragen. Even met blote voeten in huis lopen, goed douchen en nog veel meer. Het hoeft niet moeilijk te zijn gelukkig.

Met aarden voorkom je ook vermoeidheid of dat je het idee hebt dat de tijd zo snel gaat. Als je niet geaard bent betekent het namelijk niets anders dan dat jouw ziel net een klein beetje boven je lichaam zweeft. Dat maakt hem vatbaar voor energieën en het maakt het moeilijk om af te voeren aan de grond. Energiewerk is altijd vrij letterlijk en kan nooit zonder het fysieke. Als je deze volle maan goed aanpakt en accepteert, kun je veel leren over de reden van jouw vermoeidheid. Het is dus een intense, maar leerzame maan.

Voel jij de invloed van de volle maan van 24 februari al?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 24 februari in Vissen”