Een 7 generatie vloek herkennen

7 generatie vloek

Heb jij wel eens gehoord van en 7 generatie vloek? Het is afkomstig uit oude folklore. Met zo’n vloek wordt vaak familievloek bedoeld of familiekarma. Dat zijn wel 2 verschillende dingen. Bij vloeken kun je denken aan zwarte magie. Zwarte magie trekt vaak pech aan en een vloek zorgt juist dat je pech creëert. Dat is een klein verschil waar ik altijd rekening mee houd. Ik zal je een voorbeeld geven: bij zwarte magie gaat je auto stuk, maar bij een vloek rijd je steeds te hard en krijg je boetes. Vloeken verbreek je, magie verdrijf je.

Sommige vloeken worden naar iemand gestuurd en die vloek is vervolgens zó ingericht dat deze vloek overgaat op diegene zijn kinderen. Het reist in de bloedlijn. Vaak tot een generatie of 7. Een vloek is namelijk niet onoverwinnelijk. Dit krijgt dan de naam familievloek. Het heeft dezelfde symptomen als een gewone, alleen heeft dan de hele familie het, uitzonderingen daargelaten.

Familiekarma houdt in dat iemand uit de familie zélf iets slechts doet waardoor hij een vloek over zichzelf afroept. Dit heeft dan ook om en nabij dezelfde pech symptomen als een familievloek. Een heel klein verschil is dat hulp iets gemakkelijker komt, omdat je het immers niet hebt verdiend. Niet zo erg als bij een familievloek althans. Aan de andere kant is familiekarma onbekender. Mensen denken vaak aan agressieve voodoo. Familiekarma heeft echter dezelfde symptomen, maar valt enerzijds ook niet onder voodoo. Daarom wordt deze vaak vergeten. En een verdrijving of vloekbreking helpt dan dus niet. Het gevolg dáárvan is dat deze karmadragers denken dat de verdrijving niet is gelukt vanwege onkunde van de professional. Dat maakt het allemaal zo lastig. Ik hoop met dit artikel meer opheldering te kunnen geven.

Een 7 generatie vloek uit familiekarma

Wanneer jij of iemand uit je familie iets doet dat niet goed is, wordt dat beboet. Je kunt bij slechte dingen denken aan stelen, iemand pijn doen of zwarte magie toepassen. Niet iedereen wordt beboet. Sommige mensen kunnen er bijvoorbeeld niets aan doen dat ze slecht doen vanwege hun beperking of vanwege dwang bijvoorbeeld. Het universum bepaalt vaak hoe de boete gaat plaatsvinden. Hij kan dat familielid ziek maken, pech geven, in een vervelend tijdperk of gezin later reïncarneren, blut maken, noem het maar op. Vaak gebruikt het universum niet alleen energie, maar ook andere mensen ervoor. Dat is dan een samenhang van levenslessen. Een voorbeeld van hoe het universum zorgt dat iemand ziek blijft, is als het zieke familielid naar de dokter gaat en de arts kan door de beïnvloeding van de karma niet zien waarom diegene ziek is. Daarom blijft diegene zwak.

En zo ontstaat de 7 generatie vloek. Dan gaat de karma-vloek over op de kinderen. Dat heeft meerdere uitleggen. Soms gaat de vloek over op kinderen omdat dat de dader raakt. Soms gaat de vloek over op de kinderen omdat de karma is gecreëerd en zich ergens moet uiten. Het zoekt dan het dichtstbijzijnde om zich aan te hechten.

Soms beslist het universum niet alleen welke boete plaatsvindt, maar krijgt het een handje hulp. Als mensen namelijk zwarte magie kunnen terug spiegelen, kunnen ze ook een klein beetje beïnvloeden wát ze terug spiegelen. Af en toe willen ze bijvoorbeeld letterlijk terug spiegelen wat zij hebben gekregen. Dan gebeurt dat veelal ook.

Familievloeken

Een familievloek houdt in dat 1 persoon letterlijk is vervloekt door iemand anders. Hetzij door een ritueel (voodoo), hetzij door negatieve en boze uitlatingen die zulke slechte energie creëerden dat het een vloek is geworden. Wanneer iemand een vloek stuurt, en diegene is vaardig genoeg, kan die ervoor kiezen de bloedlijn zo ver mogelijk mee te vervloeken. Dit om het slachtoffer dus zoveel mogelijk pijn te doen. Vaak is de kracht hiervan niet sterker dan 7 generaties.

Een enkele keer denken mensen bij een familievloek aan een familielid die hun familie vervloekt. Zo kun je het ook bekijken en er zit zeker kern van waarheid in, maar dat is niet de definitie die ik in deze blog aanhoud. Zo zijn er nog meer verwarringen. Sommige mensen denken dat als er veel problemen zijn in de familie, er dus een familievloek moet heersen. Maar dat hoeft helemaal niet. Wel komt het vaak voor dat meerdere uit de familie last hebben van magie of iets uit vorig levens. Of gewoon iets in een huis. En ja, dat raakt dan inderdaad een hele familie, maar is geen vloek. Vaak leer je samen lessen met je familie omdat je er dan hopelijk samen achter komt wat er is. Samen leer je een les.

Nog meer uitzonderingen

Er bestaan heel veel soorten zwarte magie. Ik noemde net al huizen, vorig levens, etc., maar denk ook aan een geest bij je dragen, bloedmagie magie op je relatie, magie aan de intieme zone en nog veel meer Sommige van deze magiesoorten zijn besmettelijk, zoals die van de intieme zone. Die houdt namelijk in dat je al je bedpartners per ongeluk ook magie toebrengt. Dat lijkt dan ook op een familievloek, maar zou ik eerder beschouwen als een besmettelijke vloek. Dat haal je dan ook anders weg.

Wat handig is, is bij vermoedens van voodoo, de voodoosoort heel analytisch te benaderen. Wáár heb je last? Bij magie aan de intieme zone is dat dus in de buik of urinewegen. Dat is logisch. Voel je je thuis niet goed, maar buitenshuis wel? Dan is er dus iets in huis. Soms hoef je alleen maar stappen na te lopen.

Wat ook zonde is, is vergeten dat je van 2 kanten een familievloek of -karma kunt hebben. Namelijk vaderskant en moederskant.

Wat denk jij? Heb jij last van een 7 generatie vloek?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Een 7 generatie vloek herkennen”