De spirituele betekenis van dubbele getallen zien

dubbele getallen zien

Ken je dat? Dat jij en je naasten al dagen elke keer op 11:11 toevallig op de klok kijken? Of elkaar net een appje sturen? Dat heet ook wel dubbele getallen zien! Andere voorbeelden zijn 15:15 of 2:22. Als er maar een herhaling in zit. Er zijn ook nog veel andere manieren om dubbele getallen tegen te komen! Denk aan een bedrag in de supermarkt, bij het afrekenen, in een telefoonnummer of op een kenteken! Als je deze getallen ziet, heb je contact met het universum. Dit vergaat op verschillende manieren en om verschillende redenen.

Vandaag bespreken we daarom uitgebreid het fenomeen van constant dubbele getallen zien! Worden deze getallen ons toegezonden of kan het ook toeval zijn? En door wie precies wordt het dan op ons pad gebracht? Aartsengelen of geliefde overledenen? We gaan er uitgebreid op in!

Contact met het universum

Eigenlijk valt haast alles onder het universum. Zie je dus een dubbel getal, dan sta je in contact! En zeker als het met regelmaat gebeurt. Maar wat valt allemaal onder het universum? Het antwoord is: je levenspad. Dat houdt in dat het universum jou toestuurt wat je mag leren. Dit kan via allerlei kanalen gaan: je gids, engelen, overledenen en meer! Deze kunnen allemaal engelengetallen laten zien aan jou, dubbele getallen. Ook kunnen ze andere zaken laten zien, zoals dromen, toevalligheden, etc.. Maar engelengetallen is een welbekend signaal. Heb je contact met het universum, dan willen de engelen getallen je het volgende vertellen:

-Aan de hand van waar het getal voor staat dat je ziet, geven ze je sturing of tips voor je zielsmissie. Soms omdat je getriggerd wordt door de engelengetallen om mee te doen met het spirituele, soms gewoon door de algemene betekenis, die onderin de blog ook te vinden is;

-Je vragen of de zaken die je je afvraagt worden beantwoord. In het geval van dubbele getallen wordt jouw vraag als volgt beantwoord: precies op een dubbel getal een berichtje krijgen, dubbele getallen zien op een bepaalde werkplek of bij een bepaald iemand. Daar ligt dan het antwoord dat je zoekt. Deze vragen en antwoorden kunnen werkelijk over van alles gaan: een pijnklacht die je hebt, welke sport er bij je past en meer;

-Je krijgt steeds een bepaalde datum te zien die toevallig ook een engelgetal is, zoals 12:12: 12 december. Daar moet je vervolgens iets mee, zoals alert zijn voor die naderende dag of juist nagaan wat er afgelopen december is gebeurd dat je nog dwars zit. Misschien blijkt juist dat het een hele leuke dag wordt, zoals dat je een auto gaat kopen. Soms is het nieuws ook negatiever en overlijdt er bijvoorbeeld een naaste.

Contact met gene zijde

Naast gestuurde signalen door middel van dubbele getallen zien door het universum, kun je ook contact hebben met gene zijde, zoals een engel of lieve overledene. Dit punt sluit aan op de zaak verdiepen in het spirituele. Maar verder kunnen de engelengetallen die ze laten zien prachtige uiteenlopende boodschappen verhullen:

-Je kunt bijvoorbeeld als engelgetal de geboortedatum, sterfdag of tijdstip van overledene van een overleden naaste zien. Dit is dan puur om je te laten weten dat ze er zijn. Heel soms betekent het ook dat ze willen dat je nog iets met ze afrond;

-Het kan ook zijn dat ze een engelgetal laten zien om te laten weten hoe het gaat met de overledene. De algemene betekenis die het getal heeft, is dan het antwoord;

-Tenslotte kun je ook te maken hebben met overleden bewoners van het huis waar je in woont. Let dan op of het getal dat je steeds ziet de datum betreft dat je erheen verhuisde of de datum van hun overlijden bijvoorbeeld.

Uitzonderingen op dubbele getallen zien

Er zijn ook uitzonderingen op dubbele getallen zien. Natuurlijk zijn ze nog steeds gestuurd door het universum, maar soms hebben ze afwijkende betekenissen. Betekenissen die heel lastig te achterhalen zijn. Hier volgen enkele voorbeelden:

-Soms zien we een dubbel getal en staat het voor een verjaardag. Echter is het er niet 1 die je kent, maar gaat het bijvoorbeeld over de verjaardag van je biologische ouders. Daar kom je, afhankelijk van je proces, pas na jaren achter. Hetzelfde geldt voor de datum dat je toekomstige kind geboren wordt zien;

-Andere betekenissen die voorkomen is dat je bijvoorbeeld altijd een dubbel getal ziet omdat je tweelingziel elke dag de trein pakt op dat moment en jij woont naast dat treinstation;

-Soms blijkt het dat je je opeens gaat verdiepen in spreuken en na jaren blijkt dat de beste spreuk die bij je past, het engel getal is die je elke dag zag;

-Een engelgetal kan ook een adres zijn waar je iets mee moet, zoals met degene die daar woont of jouw toekomstig huis;

-Het kan tenslotte ook zijn dat een dier of mens reïncarneert op de datum die je ziet en het universum wil je dan wijzen op de terugkomst in de familie!

Dubbele getallen en hun betekenis zien

Nummers 11 betekent vaak het begin. Als je een 1 ziet, bijvoorbeeld op kentekenplaten, huisnummers, of om 1:01 op de klok, herinnert dit je eraan om niet te vergeten wie je bent. Je kunt antwoorden vinden door terug te denken aan een bepaalde gebeurtenis in het verleden. Waar heb je de 1 gezien? Is er een hint? Komt het vaak voor op bonnetjes, maar blijkt het later alleen bij één specifieke supermarkt te zijn?;)

Nummers 22 interpreteer ik als liefde: verlangen naar liefde of de komst ervan. Alleen je intuïtie, de plaats waar je ze de getallen ziet en het verband dat je legt, kan dit voor je verduidelijken;

Nummers 33 interpreteer ik als een driehoek: puzzelstukjes die op hun plaats vallen, zaken die zich herhalen en duidelijkheid brengen. Het vinden van je roots en van daaruit dingen begrijpen;

Nummers 44 voelt voor mij als gezin. Hier liggen vaak antwoorden verscholen. Waar zie je het getal 4 vaak? Op je wekker? Is er iets wat je gezin stoort? Of is er juist bescherming voor jullie? Luister naar je intuïtie. Of kom je het vaker tegen op kentekenplaten? Is er iets dat je gezin bedreigt? Zijn jullie nog in harmonie?;

Nummers 55 geeft aan dat je precies weet wat je moet doen en wat goed voor je is, maar je doet het niet. Let goed op waar je vaak het getal 5 tegenkomt. Is het op voedselverpakkingen? Dan heeft het betrekking op voeding (positief of iets om te verbeteren). Of zie je het vaak op de wekker en heeft het te maken met je slaapritme?;

Nummers 66 wijst op kinderen. Is er een kind waar je op moet letten? Of is het tijd om aan je eigen kind te denken? Onderzoek waar je het getal 6 vaak tegenkomt om het antwoord te vinden;

Nummers 77 zie ik als een teken van geluk. Dit is misschien omdat ‘iedereen dat doet,’ maar de engelen en gidsen weten dat ook. Met 7 geven ze je een duidelijke boodschap: zoek geluk op of geluk komt jouw kant op;

Nummers 88 betekent vaak verwarring. Je hebt talloze mogelijkheden, wat betekent dat het tijd is om keuzes te maken. Succes komt pas als je een keuze maakt en een goede start maakt. De juiste baan valt niet zomaar uit de lucht: wat voor baan wil je eigenlijk?;

Nummers 99 betekent voor mij dat je veel gaven hebt en er iets mee moet doen. Dit kan al in het dagelijks leven zijn. Net als bij 8 zijn de mogelijkheden eindeloos. Vertrouw nu op jezelf, zoals je gidsen dat doen;

Nummers 00 betekent voor mij simpelweg kern. Jouw essentie ligt hier. (Her)ontdek je essentie en je normen en waarden. Kijk of de plaatsen waar je dit nummer ziet, je iets vertellen. Zie je het vaak op bonnetjes? Denk dan na over je relatie met geld bijvoorbeeld.

Leer ook meer over dubbele getallen zien op specifiek de klok!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De spirituele betekenis van dubbele getallen zien”