5 gevaren van voodoo naar afzender terugsturen

gevaren voodoo afzender

Velen zijn bekend met de verhalen van voodoo terugsturen naar de afzender. Dat houdt in dat als een ander hen iets aandoet, zij dit terugkaatsen zodat ze een koekje van eigen deeg krijgen. Als zij iemand willen laten verongelukken, verongelukken ze zelf. En het liefst nog harder dan hun oorspronkelijke bedoeling was. Gelukkig werkt terugsturen niet echt zo en kan het ook zuiver en mooi zijn. Vandaag neem ik dan ook alles met je door over dit fenomeen. We bespreken wat magie is, waarom mensen dit terugsturen, hoe dit dan gebeurt en wat de gevolgen zijn. We staan extra stil bij 5 gevaren van voodoo terugsturen.

Hoe werkt voodoo?

Voodoo is een verzamelnaam voor positieve en negatieve energie dat kan worden opgewekt. Voor de uitvoering ervan worden vaak kruiden, spreuken, manifestaties of healing gebruikt. Voodoo staat vooral bekend om het negatieve. Mensen wenden zich al snel tot voodoo als ze gevoel van controle verlies ervaren. Ze willen invloed hebben op zaken die niet via de legale of aardse route kunnen. Sommige mensen willen anderen bijvoorbeeld onvruchtbaar maken, hun gezondheid stelen of laten scheiden van de partner. Ook gebruiken mensen vaak zwarte magie om een rechter te beïnvloed om zo weg te komen met hun daden.

De meeste personen die in voodoo geloven zijn mensen die iets met het paranormale hebben. Bijvoorbeeld omdat ze niet beter weten door hun familie of omdat ze letterlijk paranormale ervaringen hebben opgedaan. Dat, of ze zijn wanhopig genoeg en proberen het onmogelijke mogelijk te maken.

Als iemand zwarte magie wil doen, dan kent diegene vaak een persoon in de familiekringen of zoekt hij iemand op. Afhankelijk van de werkwijze en stijl van de uitvoerder, wordt er magie gecreëerd. Niet iedereen kan allerlei soorten magie en daarmee maar bewerkstelligen wat hij of zij wil. Je hebt namelijk magie voor (ruzie in) huizen, gezondheid, vloeken voor pech, generatievloeken, magie in objecten en nog veel meer. Gezien zwarte magie niet goed is, komt het zelden voor dat iemand al deze trucs beheerst. Immers gaan hun gidsen en ingevingen hier niet bij helpen.

Wanneer gebruik je spiegeling?

Mensen komen op verschillende manieren erachter dat ze last hebben van negatieve energie. Soms komt het gewoon op hun pad en vertelt een medium dit aan hen. Soms krijgen ze dromen, tekens of gewoon vermoedens. Dan zien ze patronen in zaken die heel vreemd zijn. Denk aan je spullen verliezen of continu pech hebben. Ze kunnen ook gedragsverandering merken in hun naaste wat zorgen en vragen opwekt. De meest gebruikelijke route is dan de magie op jezelf weg laten halen. Dit kan met een wassi als je het hebt over de Surinaamse cultuur, maar ook op tal van andere manieren. Denk aan healen, spreuken (Naqsh), hypnose en nog veel meer. Sommige mensen ervaren echter dat dit niet genoeg is, bijvoorbeeld omdat de aanstichter gewoon weer opnieuw magie stuurt. Dan ga je over naar blokkeren. Je hebt echter twee soorten blokkeringen.

Je hebt als eerst jezelf beschermen en/of de persoon blokkeren. Wanneer dit goed gedaan wordt, kan de persoon geen magie meer uitoefenen en ook zijn handlangers niet. Toch blijven ze het vaak proberen. Op dat moment wil je wel eens een ‘foplaag’ gebruiken. Dat gebruik ik als ik niet wil dat iemand weet dat ik hem of haar blokkeer. Diegene blijft dan denken dat de magie is gelukt. Maar soms gaan mensen toch te lang door. Het is op dat moment dat je dan wil denken aan spiegelen.

Hoe kaats je voodoo weg?

Spiegelingen kunnen door verschillende methodes worden bewerkstelligt. Het heeft allemaal met familierecepten, dromen vragen of zelf experimenteren te maken. Zelf gebruik ik bijvoorbeeld verschillende wassi’s te samen om een spiegeling te maken. Maar soms gebruik ik spreuken en soms zelfs een echt spiegeltje. Je kunt ook aan edelstenen denken. Maar ik adviseer je wel out of the box te denken. Als een gewone edelsteen zou werken, zou dan niet gewoon niemand last hebben van magie? Dat werkt dus niet. Verzin dan iets anders, iets persoonlijks. Wat dacht je van een edelsteen met meer karaat? Of een spreuk erop schrijven?

Sommige mensen gaan om te spiegelen alleen maar wandelen. Dat lijkt dan te simpel. Maar als je het bewust doet met de intentie om alles wat je op hebt gevangen terug te spiegelen, zie ik niet in waarom dat niet kan werken. Wat dat betreft heeft magie terugsturen ook wel met zelfvertrouwen te maken.

Voodoo naar afzender terugsturen verwarren

Heel veel mensen koppelen aan mij terug dat ze bij andere bedrijven niet goed geholpen zijn bij het spiegelen of verwijderen van voodoo. Dat is altijd jammer om te horen, vooral omdat het voor mij zo logisch is waarom het niet is gelukt.

1: Ten eerste kun je te maken hebben met iets dat op voodoo lijkt, zoals magnesiumtekort waardoor je spieren verkrampen. Als je dan denkt dat iemand voodoo heeft gestuurd naar je lichaam of iemand maakt dat je wijs, dan helpt natuurlijk geen ene verdrijving;

2: Je kunt ook iemand hebben gehad die wel goed is in magie weghalen, maar niet jóuw soort voodoo kende. Het is dan net alsof hij je een goede vitamine d gaf, terwijl je eigenlijk b12 nodig had. En dat is dan frustrerend, want heel veel mensen die vitamine d tekort hebben worden door die persoon wel gewoon geholpen;

3: Sterker nog. Sommige verdrijvers gaan ervan uit dat hun methode op alles werkt. Dat kan natuurlijk niet. Of ze spiegelen niet terug naar afzender, maar vallen de afzender aan met zwarte magie. Dat is niet alleen onzuiver, maar ook blijf jij nog steeds met de klachten van de oorspronkelijke magie zitten;

4: Tenslotte kun je last hebben van iets medisch waardoor de magie in je vastbijt.

De 5 gevaren van voodoo naar afzender terugsturen

Ik zal nu de gevaren van voodoo terugsturen naar afzender met je doornemen. Eigenlijk is veel al teruggekomen in eerdere alinea’s:

1: Laten we er van uitgaan dat de spiegeling lukt. De afzender kan dit dan doorhebben. Niet alleen gaat hij dan andere soorten magie proberen (een echte spiegel zou dat gelukkig tegenhouden), maar ook gaat hij op aardse niveau’s lastig doen. Stel nu dat het je ex betreft? Dan kan hij of zij bijvoorbeeld lelijk gaan doen tegen je kind;

2: Je moet natuurlijk oppassen dat iemand niet zwarte magie stuurt naar iemand in plaats van jouw magie terugstuurt. Dan krijg je vervelende karma aan je handen;

3: Magie terugsturen moet je alleen doen als je denkt dat het enige is dat helpt. Als je last hebt van magie uit vorige levens, leeft de aanstichter dus niet meer. Magie terugsturen zal dan niet werken. Je kunt dan beter voor verdrijving gaan;

4: Het voordeel dat voodoo terugsturen natuurlijk brengt is dat de afzender zwakker wordt en vanzelf niet meer wil of kan sturen. Maar veel mensen vergissen zich in wie hen aanvalt. Ze denken al gauw dat het een gemeen familielid of collega is, andere mediums bevestigen dat dan ook nog eens, terwijl het soms juist een buurman is die zogenaamd heel lief doet. Terugsturen naar een collega gaat dan niet of de collega krijgt opeens zwarte magie over zich heen. Vind iemand die je kan helpen zoeken naar de aanstichter. Sterker nog: vind iemand die kan spiegelen naar ‘wie het ook is’. Vaak bestaat de aanstichter trouwens niet eens en heb je magie uit vorige levens op je of een geest van een begraafplaats bij je;

5: Zie je leven onder ogen. Als je ongezond leeft of met onverwerkt trauma loopt, kan dat voelen als magie. Op een gegeven moment is de magie weg en is het tijd voor ándere hulp. Met een echte spiegeling kun je ervan uitgaan dat de magie weg is en dat de klachten die er nog zijn andere hulp of tijd nodig hebben.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “5 gevaren van voodoo naar afzender terugsturen”