Hoe doe je zwarte magie?

zwarte magie

In deze blog bespreken we de kunst van de zwarte magie. Heel veel mensen zijn hier bang voor. En net zoveel mensen lijken er geïnteresseerd in. Daarom nemen we vandaag uitgebreid door wat je kunt bereiken met deze magie.

Zwarte magie is in de basis energie. Je wekt een energie op of gebruikt het jouwe voor negatieve doeleinden. Alhoewel: sommige mensen vinden zwarte magie ook iets positiefs; ik noem dat echter witte magie. Want het ligt er net aan hoe je het wil noemen. Andere benamingen voor zwarte magie zijn vloeken, geesten, karma, beheksing en nog veel meer.

Men gebruikt magie voor allerlei middelen. De grootste wensen gaan omtrent geld, relatie en gezondheid. Mensen gebruiken de voodoo om die van hunzelf beter te laten worden, wat in principe witte magie is als je in het proces een ander niet lastigvalt, of om een ander lastig te vallen. Vandaag nemen we alle aspecten van zwarte magie door!

Redenen om zwarte magie te doen

Laten we eerst nog even stil staan bij de redenen om magie te doen. In plaats van een opsomming te geven zoals we die eigenlijk wel kennen, wil ik juist wat praktijkvoorbeelden delen. Dingen die ik zelf heb meegemaakt, gezien of die klanten ervoeren.

De meeste klanten hebben last van een lichte vorm van zwarte magie. Dit hebben ze opgelopen omdat ze in een eng huis kwamen, geërfd, of meegenomen uit vorige levens. Hoewel de klachten groot kunnen zijn, zoals slecht slapen, stoornissen krijgen etc., is het makkelijk op te lossen. Een andere grote groep klanten heeft magie naar zich toegestuurd gekregen. Dit gebeurt veelal op afstand. Hun klachten zijn wat agressiever, zoals nachtmerries krijgen of aankomen in gewicht. Maar het zijn toch de uitzonderlijke gevallen die je bijblijven.

Zo verbaast het me altijd als mensen magie hebben aan hun intieme zone. Dit wordt geplaatst door iemand op een stoel, wc of in de onderbroek van iemand. Dit doen ze om iemand aan zich te binden of juist ‘lelijk’ te maken.

Ik kom ook zo nu en dan tegen dat iemand zwanger is van een kindje dat voodoo op zich had in een vorig leven en daardoor zichzelf helemaal verliest.

Een ander scenario dat ik me herinner is van een diëtist die magie op haar handen had. Ze bracht dit per ongeluk over op haar klanten zodat zij hun gewichtsdoelen niet konden halen.

Een laatste geval was iemand die een rottend been kreeg. Die had zoveel vijanden omdat hij zo goed verdiende met zijn werk, dat mensen poedertjes gooiden bij zijn werk.

Zoals je leest is bijna elk bovenstaand geval door mensen gedaan die jaloers waren.

Hoe doe je zwarte magie?

Maar hoe krijgen die aanvallers dit toch voor elkaar? Allereerst gaan deze mensen meestal naar iemand toe die het vóór ze doet. En hoe gebeurt dat dan? Hoe doe je magie? Er zijn verschillende manieren.

Ten eerste heb je spreukenboeken als de Indrajal of Shams Al Ma’arif. Deze bevatten instructies en spreuken die het vrij gemakkelijk maken om magie te creëren. Alles komt erin voor, elk voorbeeld dat ik heb genoemd van voodoo in deze blog, daar is wel een spreuk voor.

Net als bij spreukenboeken worden er kruiden gebruikt. Moeilijk vindbare kruiden uit Suriname bijvoorbeeld. Deze worden met, maar ook zonder spreuk ingezet. De juiste combinatie creëert een effect dat het doelwit kan treffen. Eigenlijk hetzelfde als gewone medicijnen maken, maar dan negatief.

Dan heb je familiegeheimen. Mensen die hun eigen vorm van magie hebben gecreëerd.

Vaak wordt ook de natuur gebruikt en vooral de grote gebeurtenissen, zoals de stand van een maand of planeet.

Je kunt ook denken aan kleinere ‘trucs’, zoals spiegel magie, ziel verkopen of voodoopoppen maken.

Vergeet ontwensingen niet. Dit zijn uitspraken die mensen doen waardoor er heftige negatieve energie ontstaat. Dit kan zelfs zwangerschappen voorkomen of een zaak failliet laten gaan. Soms hebben deze personen niet eens een idee van wat ze met hun negativiteit aanrichten.

Als je niet weet waar je moet beginnen, is een spreukenboek de beste start. Ik kan je dit met een gerust hart aanraden, omdat het laatste ingrediënt dat je áltijd nodig hebt voor zwarte magie is: een bedorven hart. Als mensen dat hebben, dan vinden ze helaas vanzelf een manier om een ander pijn te doen. Heb jij ooit zwarte magie geprobeerd?

Je kunt je beter focussen op fijne magische rituelen, die ik hier zorgvuldig uitleg:

De meest onbekende vormen van voodoo

Hieronder zal ik praktijkvoorbeelden delen die nog maar heel zelden zijn gebeurd, en natuurlijk succesvol zijn weggehaald. Onthoud: hoe onbekender de voodoo, hoe moeilijker het weg te halen is.

-Ik herinner me dat iemand zich constant niet goed voelde omdat zijn móeder een geest bij zich had. Dat zat dan te azen op mijn klant en werd gevoeld;

-Andere situaties waren dat iemand een lijk onder het huis had liggen. De ziel die daar ooit aan vastzat, vond dat niet leuk en veroorzaakte pech, kapotte spullen, slecht slapen en relatieproblemen;

-Sommige mensen zijn heel gevoelig voor overledenen. Daarom komen er steeds overledenen daar langs om hun verhaal te doen. Het gevolg is dan wel dat de gedupeerde altijd de hele tijd van emoties wisselde;

-Daarnaast hebben mensen wel eens zwarte magie op hun mond, tong of spraak. Dat hield in dat alles dat ze uitspraken, niet uitkwam. Deze mensen gingen vervolgens heel stil door het leven, want ze voelden de bron wel, maar wisten het niet te benoemen;

-Maar voor alles geldt tenslotte: hoe minder fijn je je fysiek voelt, hoe gevoeliger bent voor al dat wat om je heen is. Soms heb je dus last van 20 soorten magie omdat je alles van iedereen in je omgeving voelt. De buurvrouw met een vloek, je man met zijn vorig leven magie, alles. Dat los je op door je weer fitter te krijgen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe doe je zwarte magie?”