De horoscoop voorspelling van 21 maart 2024

De horoscoop voorspelling van 21 maart 2024

De energie van de ram is alweer merkbaar! Je kunt in de horoscoop voorspelling van 21 maart 2024 lezen hoe dat er aan toe gaat en wat het betekent voor jouw specifieke sterrenbeeld. Leer in wat voor situaties jij terecht kan komen deze maand en wat je levenslessen zijn!

 

Uitgelicht! Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Je bent bijna jarig! Deze maand kun je merken dat je heerlijk bezig bent met wat je normaal doet. Ga zo door! Je harde werken van de afgelopen maanden wordt eindelijk beloond. Je zaken gaan nu eindelijk op rolletjes lopen. Wat je ook kunt verwachten is in aanraking komen met een nieuw huisdier of je ervaart leuke ontmoetingen met dieren!

Jouw kracht deze maand is dat je scherpe ingevingen krijgt. Dingen die je niet begreep, worden opeens heel helder. Ook al gaan de situaties wellicht al heel lang terug.

Je valkuil deze maand is dat je er volgende maand achter komt dat je wat steekjes hebt laten vallen op meerdere aspecten.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop voorspelling van 21 maart 2024:

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je gaat merken dat je je knuffelachtig voelt. Je hebt behoefte aan wat intiemer contact. Zoek de mensen op die je fijn vindt, dan wordt het voor jou een topmaand! Je zult ook financiële meevallers hebben deze maand. Jouw kracht de komende tijd is weten wat je lichaam en gewicht nodig hebben. Je valkuil is wat wondjes niet met rust laten.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat iedereen veel met zichzelf bezig is. Mensen kunnen zich om de 1 of andere reden maar richten op 1 taak tegelijk. Soms ben jij die ‘taak’ echter en komt alle aandacht ineens jouw kant op. Dat is best wel vreemd, maar probeer dus gewoon je eigen ding te doen deze maand. Jouw kracht deze maand is goed gefocust kunnen zijn! Tenslotte is je valkuil deze periode kwetsbaarder zijn voor blessures.

hooggevoeligheid introductie

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand merk je vooral dat je last hebt van je luchtwegen. Het lijkt erop dat je systeem even een mooie rest en grondige schoonmaak doet deze periode. Hoewel dat resulteert in je niet lekker voelen, zul je ook veel rust erdoor ervaren en wordt de maand erna een hele goede. Jouw kracht deze maand is goed kunnen aanvoelen wat je moet eten. De valkuil deze maand is dat je rouwt om mensen en dieren van vroeger. Dat is gelukkig ook weer heel mooi.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je merkt dat je dromen kunt vragen of opwekken. Geweldig! Speel hier goed mee en probeer de energetische wereld beter te begrijpen. Vragen kun je niet fout doen. Vind je weg. Informatie via dromen krijgen zul je later steeds meer en meer aan hebben.

Jouw kracht deze maand is je geen zorgen maken.

Tenslotte is je valkuil een paar keer struikelen.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je wat hongeriger bent dan normaal. Je bent goed bezig met jezelf om je fijner te voelen en daar gaat simpelweg veel energie naar uit. Voed jezelf dus goed en als je trek hebt in lekkers, eet dan eerst iets gezonds zodat de eetbuien meevallen.

Jouw kracht deze maand is dat je ogen steeds op bepaalde woorden vallen, tekens, die uiteindelijk boodschappen verschaffen aan jou.

Jouw valkuil is tenslotte dat je merkt dat je op je lippen bijt bij stress.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand zal je als vrij ervaren. Je doet waar je zin in hebt en het rustig in je hoofd. Je overdenkt niets en gelooft het allemaal. Erg mindful. Dat komt je eetpatroon en eigenlijk alles wat je doet ten goede. Probeer hier ook iets van te leren en vast te houden wanneer de drukte volgende maand weer komt.

Je kracht deze maand is dat je wat meer vrije tijd hebt.

Je valkuil is beelden hebben uit je vorige leven die je afleiden.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je merkt dat je wat sneller verkouden wordt of last hebt van je neus. Daarnaast wordt het een vrij gemakkelijke maand. Regeldingen gaan je goed af en je weken lopen zoals je het verwacht. Erg stabiel en soms een beetje saai. Je kan je dan ook niet inleven in waarom anderen het zo druk hebben.

Jouw kracht deze maand is controle hebben over je emoties en lichaam. Als je iets wil, dan gebeurt het ook.

En je valkuil is soms geen zin hebben om je tijd uit te zitten op werk.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je wat meer water drinkt. Je hebt de laatste tijd niet genoeg gedronken en je mag daar echt even over evalueren. Je zult ook merken dat je daardoor meteen minder vaak naar de wc moet! Je lichaam gaat namelijk meteen beter stromen en je oneffenheden op de huid klaren op.

Jouw kracht deze maand is geven en nemen. Je krijgt spontaan het idee kado’tjes te geven aan anderen en ontvangt tegelijkertijd ook kado’s van hen!

Jouw valkuil deze maand is dat je spullen kapot laat vallen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je geliefd voelt en je ook merkt dat mensen je vertrouwen. Je hebt dus tijd om te doen waar je zin in hebt. Dat is ook een belangrijk punt: durf je je geluk uit te breiden of vind je het vervelend als je gelukkiger zou zijn dan een medemens?

Je kracht deze maand is dat je merkt dat je voorhoofd tintelt. Het derde oog. Dat betekent dat als je mediteert, je beelden zult ontvangen.

Je valkuil is niet zoveel! Je hebt fijn controle.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Je zult deze maand merken dat je snel een droge mond hebt. Je lichaam heeft meer water nodig dan gewoonlijk. Dat komt omdat je meer aan het afvoeren bent. Ben je toevallig de laatste maand bezig geweest met een energetische detox?

De kracht deze maand is dingen ervaren die ‘niet kunnen’. Spiritualiteit dus. Als in spullen die zich verplaatsen of weten wat iemand denkt.

Je valkuil is dat je wat minder interesse hebt in je medemens. Dat is echt niet slecht als je dat even hebt.

Tenslotte de laatste van de horoscoop voorspelling van 21 maart 2024:

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je wat vermoeider bent. Er gaat veel energie op naar het oplossen van enkele blokkades in jou. Het is dus eigenlijk een fijne en verlichtende vermoeidheid. Geniet van een dagje in bed om grootse vrolijkheid te ontvangen.

Jouw kracht deze maand is dat je lichaam lekker doet wat je ervan vraagt.

En jouw valkuil is onvoorzichtig zijn met mesjes of vuur zoals met kaarsen.

Dit was het weer voor de horoscoop voorspelling van 21 maart 2024! Wat denk je dat er bij jou uit gaat komen?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop voorspelling van 21 maart 2024”