De volle maan van 25 maart in ram

De volle maan van 25 maart

De volle maan van 25 maart staat weer om de hoek! Ditmaal in het teken van de ram. Hier kun je de actuele ram horoscoop lezen! Tijdens de volle maan van februari ervaarden we een gevoelige neus, makkelijk aarden en wat stijvere schouders. We waren erg fysiek bezig met het leren kennen van ons lichaam end e signalen die het onbewuste ons gaf. Daarnaast kwam helderruiken kijken. Deze gaf prachtige signalen over de paranormale wereld door via de neus of gaf juist klachten aan de neus. Daarom waren er ook zoveel mensen verkouden.

Déze volle maan merken we weer totaal andere dingen. Ditmaal gaat het erg om niet proberen teveel te dagdromen, de keel en energiekoorden. Dat houdt in dat sommige van ons deze dagen als een soort roes zullen ervaren. Voorbij voor je er erg in hebt. De energie van de ram maan slaat gewoon erg op ons gevoel en zet onze kanalen wijd open. Nuchtere mensen worden ineens wat hooggevoeliger en hooggevoelige mensen worden overdreven gevoelig. Toch is deze maan ook heel leerzaam. Je leert wat een energiekoord is, hoe die voelt of eruit ziet en hoe dit je andere dagen ook beïnvloedt.

Energieën tijdens de volle maan van 25 maart

Deze volle maan haakt erg in op onze gevoeligheid voor energieën. Energie is niets anders dan stimuli. Dat houdt in dat alles dat beweegt, iets doet, iets genereert, van onzichtbaar tot zichtbaar energie is en dat wordt voelbaar. Een vallend takje uit een boom kan ons deze dagen irriteren en iemands verdriet waar diegene niet over praat kan voelen als een waterval aan emoties. Dat wordt erg veel.

Hoe het deze dagen zit, is dat deze maan heel veel stimuli zendt. Alsof de hele wereld even een maanritueeltje doet en jij dat dus voel. Alsof de gebruikelijke impact van de maan, namelijk afronden, erg wordt toegepast door iedereen waardoor jij dat wederom voelt. Het is hetzelfde als op een begrafenis zijn van iemand die je niet goed kent, maar dat je toch moet huilen. Dat is dan omdat anderen verdrietig zijn. Zo werkt dat ook met de maan. Je hoeft niet letterlijk in dezelfde ruimte als iemand anders te zijn om hun prikkels te voelen.

Dan gaan we verder naar energiekoorden. Als iets jou teveel stimuli geeft of als een gebeurtenis zorgt dat je teveel prikkels ontvangt, sta je niet alleen open voor prikkels en dus zwaarte en vermoeidheid, maar ook voor koorden. Een energiekoord betekent dat er een onzichtbaar koord reist tussen jou en een andere persoon of gebeurtenis. Jullie geven dan informatie aan elkaar. Zo kan het zomaar zijn dat die andere persoon je laat weten dat hij hoofdpijn heeft. Dit resulteert in hoofdpijn in jezelf. Je onderbewuste hoopt dat je dat begrijpt, maar dat is soms erg lastig. Daarvoor zijn middelen als tarot of een droom vragen erg fijn.

Dagdromen

Als je veel prikkels in je systeem hebt, dan willen ze er graag uit. Je kunt dit op gezonde en fijne manieren doen zoals het leren begrijpen, een leuk ritueel of gaan sporten, maar het kan er ook op een andere manier uit. Dat resulteert in boosheid, verdriet of een andere manier van opluchting zoeken. Je tevens kunt denken aan letterlijk diarree ervaren. Zoveel mensen hebben het prikkelbare darmsyndroom terwijl ze eigenlijk alleen maar vol prikkels zitten. Dit laatste en andere aandoeningen kunnen alleen doorzetten als je ook echt vatbaar bent op deze gebieden. Iemand met een familie vol goede darmen en en sterk immuunsysteem, krijgt niet zomaar iets aan de darmen. Het fysiek en erfelijke speelt ook gewoon nog een rol.

Je kunt je misschien voorstellen dat prikkels er bij iemand dus niet áltijd uit kunnen. Dit zijn dan de mensen die klachten ontwikkelen als grootse vermoeidheid of eczeem. Eczeem is immers ook een vorm van prikkels die naar buiten proberen te komen). Een andere vorm van prikkels die er niet uitkomen is gaan dagdromen. Afhankelijk van van wie de prikkels zijn en welke informatie ze bevatten, ontstaat een dagdroom. Deze zal aansluiten op de informatie van de informatie over de gereisde koorden.

Voel jij de volle maan van 25 maart al?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 25 maart in ram”