Bloed magie met menstruatiebloed

menstruatiebloed

Vandaag hebben we het over bloed magie met menstruatiebloed. Met magie bedoel ik het opwekken en gebruiken van energie om iets te verkrijgen. Bloed is dan een ingrediënt dat wordt gebruikt bij het opwekken van energie. Hoewel er bij menstruatiebloed magie vaak meteen wordt gedacht aan voodoo en slechte doeleinden, kun je ook denken aan witte magie. Energie wordt namelijk ook vaak gebruikt om juist te healen of iets te begrijpen.

Eerder heb ik tevens geschreven over reguliere bloed magie. Dit wordt gedaan met verschillende soorten bloed. Denk aan een dier offeren en het bloed gebruiken, je eigen bloed gebruiken of iemands anders bloed gebruiken. De redenen waarvoor bloed magie in het algemeen wordt ingezet, is eigenlijk heel kort samen te vatten naar: voor kracht. Om de geestenwereld een stukje leven te geven zodat zij daarmee én in ruil daarvoor invloed kunnen hebben op deze aardse wereld. Een geest kan normaal gesproken namelijk niet zo snel zoveel bewerkstelligen in de wereld. Dan zou íedereen er namelijk wel in geloven. Soms moet er dan een brug worden gemaakt. Menstruatiebloed heeft weer een diepere laag dan reguliere magie met bloed. Laten we daar snel op ingaan!

Magie gebruiken

Om bloed magie en dus ook menstruatiebloed beter te begrijpen, is het belangrijk het eerst te hebben over het gebruiken van überhaupt magie. Magie wordt gebruikt om iets te bewerkstelligen. De meest gebruikte manieren om magie uit te oefenen, zijn spreuken uit spreukenboeken uit te spreken, ingrediënten gebruiken, opoffering van mens of dier en schriftelijke spreuken gebruiken. Wat ook erg uitmaakt, is de omstandigheden van deze magie. Vaak wordt er een maanstand gebruikt, een tijdstip of een windrichting. De plaatsing en het vervolg is ook belangrijk: plaats je de spreuken of mengsels op een bepaalde plek of verbrand je het, begraaf je het, etc.?

Dingen die erg lijken op magie, zijn manifesteren, affirmaties, healing, zelfhypnose, etc.. Ook hiermee worden goede en slechte dingen gedaan. Sterker nog, met een affirmatie kun je net zoveel schade aanrichten als met echt ‘echte voodoo’. Mensen gebruiken magie doorgaans om tijd te versnellen of om het schijnbare onmogelijke werkelijkheid te laten worden. Ze willen iets bereiken dat met aardse daden minder makkelijk gaat. Magie klinkt sterker dan een affirmatie. Wat mensen onderschatten is de zuiverheid van een affirmeren. Goede intenties winnen van het slechte.

De meest voorkomende magie doelen, zijn: een relatie verkrijgen, goede financiën, goede gezondheid, voorspoed, je zin krijgen, etc.. Het verschil tussen goed en slecht, anders genoemd: witte en zwarte magie, zit hem in hóe je dat voor elkaar wil krijgen. Wil je liefde aantrekken door de beste versie van jezelf te worden of wil je eerder een andere man afpakken? Is je wens werken voor je geld of wil je geld stelen? Wil je tekens krijgen om je gezondheid te verbeteren of wil je jouw slechte gezondheid omruilen met de goede van een ander? En wil je alles dat fijn aan te trekken valt aantrekken of foute dingen doen en daarna een rechter bespelen?

Veelvoorkomende spreuken met bloed

Nu het gebruik van voodoo en positieve magie duidelijk is, kunnen we door naar het onderwerp bloed. Zoals ik schreef worden de meest voorkomende magiesoorten gedaan met spreuken, ingrediënten, opoffering en op schrift. Of een combinatie ervan natuurlijk. Bloed magie valt zoals je kunt verwachten onder ingrediënten en opoffering. Bloed is een ingrediënt om magie te versterken of te richten. Zo kun je magie maken, maar moet het nog wel weten waar het naartoe moet. Bloed van de persoon kan dan een richting zijn. De meeste spreuken met bloed gaan over de volgende zaken:

-Iemand verliefd laten worden of een koppel uit elkaar halen;
-Iemand ziek maken of helpen;
-Hersenspoeling of verslaving;
-Zwangerschappen beïnvloeden.

De reden dat deze magie wordt gedaan met bloed, is omdat deze magie erg diep gaat. En niets is simpelweg dieper en persoonlijker dan bloed.

Er wordt ook veel opoffering gedaan, waardoor ook bloed vrijkomt. Dit wordt meestal gedaan om 2 redenen. Bij witte en positieve magie, wordt opoffering ingezet als plaatsvervanger. Je maakt een ziek iemand beter door het probleem naar het dier te verplaatsen. Bij zwarte magie wordt een offer ingezet om extra kracht en hardnekkigheid te veroorzaken bij het ritueel, zodat het slachtoffer er hopelijk nooit vanaf komt.

Bloed magie met menstruatiebloed gebruiken

Menstruatiebloed is weer iets anders. Dit is bloed dat ontzettend te maken heeft met vruchtbaarheid. Dit in letterlijke zin, maar ook figuurlijke. Daarnaast is bloed uit menstruatie alleen bij vrouwen mogelijk, is het niet vaak mogelijk én is het haast onmogelijk om dit van een ander te kunnen verkrijgen. Helaas zoeken mensen wel eens tampons of gebruikt maandverband om er toch aan te komen. Toch is dit menstruatiebloed om deze reden vooral van de dader zelf, als dit om een vrouw gaat. Dit bloed heeft andere doeleinden:

-De zwangerschap reden blijft hetzelfde. Je beïnvloedt hiermee een eigen zwangerschap, vaak in positieve zin;
-Het wordt ook ontzettend vaak gebruikt om iemand verliefd te laten worden op de dader. Het bloed wordt dan in iemands eten of drinken gedaan. Om eerlijk te zijn heb ik van dit doel het meest gehoord;
-Het bloed wordt ook ingezet om iemand van binnen ziek te maken. Denk aan een geslachtsziekte te geven, om iemand impotent te maken of om iemand geen zin meer te laten hebben in intimiteit of zelfs de penis niet meer te laten functioneren. Vaak wordt dit ook gedaan om iemand onaantrekkelijk te maken voor de partner;
-Tenslotte komt het wel eens voor dat met menstruatiebloed wordt ingezet om een ziekte van jezelf te onttrekken en dan te verwisselen met iemands gezonde lichaam.

Heb jij al eens gehoord van bloed magie met menstruatiebloed?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Bloed magie met menstruatiebloed”