10 manieren om levensechte nachtmerries te bestrijden

levensechte nachtmerries

Vandaag bespreken we 10 manieren om levensechte nachtmerries te bestrijden. Misschien eerst in het kort: wat is een nachtmerrie? Dit fenomeen betekent niets anders dan een droom dat jou bang maakt. Soms zelfs zo bang dat je er wakker van wordt. Je kunt denken aan aangevallen worden in de droom, ruzie krijgen met een naaste, oorlog of de dood. Het wordt een nachtmerrie als je het gevoel hebt dat het heel lang duurt en dat je maar niet wakker wordt. Sommige mensen beseffen tijdens hun enge droom dat ze dromen, maar veel mensen ervaren het op dat moment echt als hun leven. Het is lastig te zeggen welk fenomeen enger is.

Je krijgt vaak dromen van je gidsen. Deze zijn verwerkend, inzichtelijk, fijn of vaag. Deze dromen geven eigenlijk geen extreme nachtmerries. Je kunt ook dromen krijgen van lieve overledenen, zoals je opa. Soms kunnen deze dromen echter wel overkomen als eng. Dat komt omdat recent overleden mensen niet altijd doorhebben hoe zij hun dromen sturen of hun eigen angsten zetten zich om in een voor jou enge droom. Een onderbewustzijn, intuïtie, van iemand kan ook goede en slechte dromen geven, afhankelijk van wat hem dwars zit of blij maakt. Er bestaat ook iets als geesten die gestuurd worden of zwarte magie. Deze geven voornamelijk slechte dromen want ze willen de kwaliteit van je leven verslechteren. De slechte droom is er juist omdat jouw gidsen willen dat je bewust wordt van deze geest zodat je hem aan kunt pakken.

Dan heb je nog verschillende soorten nachtmerries. Laten we die ook doornemen voordat we bespreken hoe je ze kunt bestrijden!

Soorten nachtmerries

Er zijn een aantal verschillende soorten nachtmerries. Kijk snel of de jouwe ertussen staat!

-Doodgaan of dood worden gemaakt is misschien de meest voorkomende soort. Dit kan ook door allerlei bronnen komen: een negatieve energie, je onderbewuste die verwerkt dat je iets hebt afgesloten, een overledene die iets verwerkt of je gidsen die willen wijzen op een nieuw begin;

-Jij of een naaste verongelukt. Dat duidt vooral op onmacht en vooral afkomstig vanuit je onderbewuste of een specifieke overledene die verongelukt is;

-Iemand kwetst jou of doet jou pijn. Dat is vaak een waarschuwing vanuit je eigen onderbewuste of gidsen voor die persoon;

Dan heb je nog verschillende werelden waarin je deze nachtmerries kunt hebben. Zo kunnen deze afspelen in:

-Een wereld die je kent. Dat duidt vaak aan het tijdvak aan. Namelijk nu. Zéker als je ook iets aan het doen bent dat je laatst ook deed, zoals Halloween vieren net als het Halloween is geweest.

-Een land of plek dat je niet kent, dat vaak op vorige levens slaat óf manifestatie van je eigen diepe gevoelens;

-Je kunt ook dromen en denken dat je wakker bent. Een soort lucide. Indien negatief, slaat dit vaak op energiekoorden en verbindingen met mensen waar je last van hebt en nog vaker slaat het op vervelende geesten.

10 methodes voor levensechte nachtmerries

Gelukkig zijn er vele methoden om de levensechte nachtmerries aan te pakken. Niet elk voorstel past bij jou en dat is ook logisch, want niet iedereen heeft dezelfde. Laten we eerst praktisch beginnen:

1: Begin allereerst met simpelweg intuïtief nadenken. Heb je de laatste tijd lichamelijke of emotionele klachten? Het zou zomaar kunnen dat je nachtmerries dat willen vertellen in de hoop dat je op onderzoek uitgaat. In zekere zin voorkomen nachtmerries dan dat je ziek wordt. Een keer bloedprikken kan geen kwaad. Of zie je letterlijk geesten in je droom? Dan heb je mogelijk te maken met een negatieve geest;

2: Ga ook eens je vitamines na of laat een homeopaat dat doen. Sommige tekorten of overschotten geven simpelweg rare dromen. Zo geeft het tekort aan b6 als symptoom juist het wegblijven van dromen;

3: Heb je iets weggestopt aan emotie? Achterhaal of je nachtmerrie hier symbool voor staat;

4: Ben je wellicht gevoelig voor tweedehands spullen? Deze vraag kun je uitsluiten door na te gaan of je bed, matras, etc. tweedehands zijn of nieuw. Hebben ze inderdaad een vorige eigenaar gehad, probeer dan eens een nachtje op de bank te slapen om te zien of je dan nog nachtmerries hebt. Wellicht had de vorige eigenaar trauma’s waar jij nu met je gevoeligheid in slaapt.

Spirituele methodes

5: Vraag je gids eens advies of bescherming voordat je gaat slapen. Je droom kan dan heel anders worden of de nachtmerrie wordt uitgelegd. Dit is vooral sterk bij trauma of hardnekkige negatieve energie;

6: Probeer eens een spreuk of zelfgemaakt ritueel om je nachtmerries te stoppen. Denk aan kruiden mengen of spirituele zegels of runen op het web zoeken. Kijk of dit bij jou past en zie hoe je nachtmerries verdwijnen;

7: Achterhaal in hypnose/ regressie waar de nachtmerrie vandaan komt. De hypnose brengt je naar een plek waar je nachtmerrie je op wil wijzen;

8: Onderzoek de geschiedenis van het huis waar je in slaapt. Hebben hier bijvoorbeeld mensen gewoond die veel ruzie hadden of is iemand overleden? Deze energie is voelbaar! Dit kun je ook testen door eens te testen of je buitenshuis ook levensechte nachtmerries krijgt ‘s nachts;

9: Doet de nachtmerrie je denken aan een overledene en hoe hij gestorven is? Zo ja: probeer de overledene wat liefde te geven op geheel je eigen manier;

10: Neem een reading om je na te laten kijken!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 manieren om levensechte nachtmerries te bestrijden”