De horoscoop voorspelling vanaf 21 april 2024

De horoscoop voorspelling vanaf 21 april 2024

Het nieuwe sterrenbeeld stier staat alweer om de hoek! In de horoscoop vanaf 21 april 2024 kun je je voorspelling lezen aan de hand van je eigen sterrenbeeld! We nemen door hoe de komende maand gaat zijn aan energie en gebeurtenissen. Waar mag je op letten en wat gaat je voor de wind?

Uitgelicht! Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Jij bent bijna jarig. Voor jou betekenen de komende 30 dagen dat je veel zin hebt in een feestje. Je kijkt uit naar positieve prikkels. Dat is heel fijn. Daarnaast ontvang je meer complimentjes dan normaal, maar tegelijkertijd ook vervelende opmerkingen. Iets in jou en in jouw energie deze dagen nodigt mensen uit om een mening over jou te uiten.

Jouw kracht deze maand is een helicopterview hebben. Jij bent degene die van een afstandje zich afvraagt waarom iedereen op microniveau bezig is.

Je valkuil deze maand is jeuk in je mond hebben.

Voorspelling voor de overige sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2024:

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat je zin hebt om te sporten en je bent er ook goed in. De energie van de stier zorgt er gewoon voor dat je actief bent en zin hebt om je stijl te perfectioneren. Daarnaast merk je dat je minder slaap nodig hebt dan normaal.

Jouw kracht deze tijd is een goed gehoor hebben. Het is fijner en scherper.

Tenslotte is je valkuil je ongezien voelen terwijl dat helemaal niet zo is.

hooggevoeligheid introductie

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand merk je vooral dat je gezelschap zoekt. Zoek oude vrienden eens op of spreek eens wat meer af met anderen! Ook zij kunnen hierom staan te springen; vooral als ze kreeft zijn. Ook vraagt deze maand van jou dat je een sport of hobby zoekt met vaste groep.

Jouw kracht deze maand is genoeg water drinken.

Je valkuil is een slomer tempo hebben op werk.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je de hele tijd foutjes maakt in je spraak en/ of schrift. Maar daar zit meer achter. Je kunt het namelijk automatisch schrift noemen. Deze boodschappen komen van je onderbewuste en gidsen. De boodschap zit hem dus in de foutjes!

Je kracht deze maand zal zijn dat je onvoorzichtig bent met je spullen, zoals a4 blaadjes verspillen.

Je valkuil deze maand is je minder krachtig voelen dan normaal.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je soms wordt gevraagd op dates of weer verliefde gevoelens begint te krijgen. Dat kan ook voor je huidige partner zijn. Geniet ervan en laat je meevoeren. Wees niet bang voor eventuele teleurstellingen.

Jouw kracht deze maand is je romantisch voelen.

Jouw valkuil is snel last krijgen van aften in je mond.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand merk je vooral op dat je veel sneller denkt en gaat dan je omgeving. Dat maakt dat je je wel eens geremd voelt in je gedachtegang en het sparren. Maak van jezelf je sparringpartner en leer dat de beste ideeën uit jezelf komen!

Je kracht deze maand is meer dromen dan gewoonlijk. Je helderziendheid is actiever dan normaal. Dat houdt in dat je dat tevens kunt merken aan een tintelend voorhoofd.

Je valkuil is wat meer moeten huilen dan gewoonlijk. Laat je overtollige energie gewoon wegvloeien.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waarin je merkt dat je behoefte hebt aan gezelligheid. En ook aan leuke spulletjes. Ik zou zeggen: pas op je uitgaven, maar verwen je zelf zeker. Probeer niet alles nieuw of perfect te koe, maar verdiep je ook eens in budgetartikelen. Daar word je veel gelukkiger van.

Jouw kracht deze maand is hele goede ideeën krijgen die nog jaren van pas gaan komen en zijn vruchten af gaan werken. Schrijf ze op!

En je valkuil is je wat last hebben van jeuk.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je steeds vaker terugdenkt aan vroeger en dat maakt je soms verdrietig. Dat is niet erg, dat is juist helend! Hier ga je veel sterker uitkomen, maar de maand zelf voelt emotioneel natuurlijk wel wat zwaarder.

Jouw kracht deze maand is je blij voelen met je lichaam.

Jouw valkuil deze maand is voorovergebogen zitten. Dat gaat uiteindelijk zeer doen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je merkt dat je snel afgeleid raakt. Dat komt omdat je veel onzichtbare dingen waarneemt. Namelijk gevoelens van anderen en zelfs geesten. Soms merk je dat niet eens, niet bewust. Eigenlijk vraag je lichaam en geest dus om meer te experimenteren met je gaven of hulpmiddelen ervoor, zoals tarot.

Je kracht deze maand is oog voor detail hebben.

Je valkuil is niet aan je werk toekomen.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze maand zul je merken dat je het snel weer warm hebt en dan weer koud hebt en andersom. Je bent gevoelig voor temperaturen en je voelt geesten sneller aan: deze geven de kou. Vergeet niet genoeg laagjes mee te nemen op pad.

Je kracht deze maand is dieren sneller begrijpen.

Je valkuil is dat je geen zin hebt in feestjes of verplichte gezelligheid.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komt een 30tal dagen waarin je merkt dat je zin hebt om de natuur op te zoeken, maar tegelijkertijd ook niet. Je bent een beetje wispelturig. Dat is niet erg; het vertelt je gewoon dat je bezig bent met alles in je leven evalueren en afwegen wat nog nodig is.

Jouw kracht deze maand is heel goed kunnen voelen wat je lichaam nodig heeft aan voedingsstoffen.

En jouw valkuil is dat je snel een verdrietige uitstraling hebt. Gewoon zomaar.

En tenslotte de laatste van de horoscoop voorspelling van 21 april 2024:

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou komt een maand waarin je wat sneller het gevoel hebt dat je ogen dichtvallen. Maar moe ben je ook weer niet. De energie om je heen drukt wat zwaarder op je en je voelt lasten van anderen meer dan normaal. Je ogen proberen dat op die manier aan te geven. Ze vragen je om goed te kijken wie jou nodig heeft deze tijd.

Jouw kracht deze maand is een hele goede motoriek hebben, wat terug komt in je hobby’s.

Je valkuil deze maand is te lang doorgaan terwijl je rust moet nemen.

Dit was het weer voor de horoscoop voorspelling van 21 april 2024! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop voorspelling vanaf 21 april 2024”