De (roze) volle maan van 24 april!

roze volle maan 24 april

De roze volle maan van 24 april nadert alweer! Een roze maan is vrij letterlijk en verschijnt vooral in de maand van april als de maan laag bij de staat. Hij staat meteen in het teken van de stier. Hier kun je de actuele stier horoscoop ook lezen! Tijdens de volle maan van maart ervaarden we dagdromen, en gevoelige keel en energiekoorden. Dat hield in dat we fysiek goed bezig gingen met onderzoeken wat energieën in ons lichaam allemaal veroorzaken. Waren het signalen uit het onderbewuste? Of zorgden energieën van andere mensen voor pijn en ongemak? Wat ook erg gevoelig was, was de neus. Even snel niezen of dat het net niet lekker stroomde of verstopt zat. Dat was vervolgens gelinkt aan de gevoelige keel. Er zaten teveel prikkels dwars die er niet uit konden. Dit kwam door onze open aura.

Déze volle maan in aantocht merken we weer andere zaken! We merken oog voor details, pijnscheutjes in de rug en wat slapende ledematen. Het wordt wederom een maan vol met fysieke gewaarwordingen. Wat is het verband tussen deze 3 gegevens? Waarom slaan de energieën van de maan op ons lichaam? We gaan er uitgebreid naar kijken!

De roze volle maan 24 april

De roze volle maan van 24 april speelt vooral in op onze oog voor details. Dat houdt in dat je afstand kunt nemen tijdens deze maan energie en zaken kan bekijken zonder dat je er nog langer te dicht op zit. Het is dus een perfecte periode om van alles wat je de laatste tijd hebt geprobeerd een geheel te maken. Eenp raktisch maar duidelijk voorbeeld is bijvoorbeeld een pijnklacht. Wellicht heb je daar verschillende hulp voor uitgeprobeerd, zoals dry needling en affirmaties. Het kan zomaar zijn dat je met de energie van de roze maan een verband ziet en de 3 soorten hulp weet samen te voegen! Wellicht maakt de juiste affirmatie zeggen opeens dat de dry needling sessie beter gaat.

Soms, zoals je leest, zul je niet precies weten wat er exact heeft gewerkt en waarom, maar nogmaals: dit is een goede periode van losse eindjes samenbrengen.

Verder zul je ook veel zien hoe andere mensen in je omgeving geholpen kunnen worden met hún problemen. Helaas zul je ook merken dat niet iedereen er klaar voor is zijn probleem nu op te lossen. Dat is niet persoonlijk. Het betekent in dit geval dat ze vooral nog niet durven los te laten en bang zijn voor het onbekende.

Lichamelijke gewaarwordingen

Tijdens deze maan zul je ook sneller pijn in je rug merken en slapende ledematen. Ze staan een beetje in verband met elkaar. Probeer allereerst goed op je houding te letten, want deze maan zorgt ook dat zaken inzichtelijker voor je worden. Waarschijnlijk ga je door de pijn van deze maan, juist een veel soepelere rug hebben dan als je niet door deze pijn was heengegaan!

De slapende ledematen hebben een dubbel signaal. Het ene is het verband met de rug. Het andere signaal is dat ze je een belangrijk teken geven. Heb je dus last van een slapende ledemaat, dan zul je merken dat dit vooral opspeelt na het zien van bepaalde personen of het zijn in bepaalde situaties. Ze zijn dan een teken van negatieve energie. Doe er dus je voordeel mee! Iets aan die situatie of symptoom maakt dat jouw lichaam zo wil reageren. Het hoeft ook niet persoonlijk te zijn, het kan ook gewoon zijn dat die persoon zelf veel problemen heeft. Maar je lichaam vraagt dus wel om alertheid en een methode om hier voortaan mee om te gaan. Je kunt denken aan affirmaties, energiekoorden verbreken en meer.

Tips bij deze maan

De tips voor deze maan zijn eigenlijk alleen oplettendheid. Leer nog beter samen te werken met je lichaam om je alleen maar beter en beter te voelen. Probeer ook niet teveel televisie te kijken deze periode maar iets te doen met de oplossende energie van de maan! Tegelijkertijd is het wel weer belangrijk niet te veel vast te houden aan iets waarvan het antwoord nu niet komt. Dat wordt best ingewikkeld.

Vergeet 24 april ook geen mooie foto’s te maken van de roze volle maan!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De (roze) volle maan van 24 april!”