Wat zijn energievampieren?

energievampieren

Heb je ooit gehoord van energievampieren? In een notendop betekent dit dat iemand met zijn eigen energie die van jou probeert op te zuigen. Je zou dus denken dat je van diegene heel moe wordt en dat je er uit de buurt moet blijven en dat het daarmee gezegd en begrepen is. Toch zit er nog veel meer achter een energievampier. Laten we alles doornemen!

Wat zijn energievampieren?

Een energievampier, een energie trekker, doet wat de naam doet vermoeden: het trekt mensen leeg van hun eigen energie. hoe ziet dat er vervolgens uit? Heel veel aan een mens is energetisch. Een ding aan het menselijk lichaam of in de geest wordt energetisch beïnvloedbaar als het een zwakke plek is. Dit kan zijn zwakke plek door trauma, erfelijkheid, onzekerheid, verkeerde gewoontes, etc.. Denk aan een slechte rug, een schildklier, een verbrijzelde knie en nog veel meer. Op het moment dat een energievampier met iemand in aanraking komt die zwakke plekken heeft, tapt hij deze af. Hij steelt dan energie van hen en eigent dit zichzelf toe.

Hoe hij dat doet, gaat meestal geheel per ongeluk. Vaak doen ze dit omdat ze zelf gewoon moe zijn, hun aura zélf heel erg open staat of vanuit jaloezie. Een enkele keer gebeurt het vanuit een vloek die zorgt dat de gedupeerde mensen om zich heen ziek maakt. Het gevolg is dat je elke keer als je in aanraking bent met een energievampier daarna pech kan verwachten. Een boete, een leuke afspraak dat niet doorgaat, een puistje. Soms lijkt het onschuldig en niks meer dan toevalligheid, maar op een gegeven moment heb je door dat jouw pech aanwezig is na het in aanraking komen met vampiers.

Waarom zijn sommige mensen energievampieren?

De meeste energievampieren zijn zoals ze zijn omdat ze vervloekt zijn. Dit kan door familiekarma zijn, een familievloek, een onbedoelde ontwensing of door zwarte magie. Deze energievervuilers brengen vervelende streken met zich mee. De 1 zoekt zwakke plekken op, de ander wordt naar bepaalde levensgebieden gestuurd. Als iemand met een vloek te maken heeft die hem wil isoleren, bijvoorbeeld vanwege het goedlopende bedrijf of relatie, dan heeft diegene sneller de uitwerking dat hij anderen met zijn aanwezigheid dus moe maakt of pech brengt.

Mensen kunnen echter ook zichezelf vervloeken. Dit kan door negatieve gedachtes hebben, een entiteit bij je hebben die vervelende dingen influistert of een geest aantrekken omdat hij zich wil voeden van diens somberheid. Maar iemand kan ook energievampier zijn omdat diegene vindt dat hij ook verdient wat anderen hebben, maar er zelf niet voor wil werken. Dat zijn vaak de mensen die de uitspraken doen als: ‘je hebt gewoon geluk gehad’ als je iets knaps hebt gepresteerd.

Ben jij zelf een vampier?

Je bent zelf een vampier als je dus vervloekt bent, het zelf zwaar hebt of als je op een bepaalde manier jaloers bent op iemand. Maar je brengt anderen dan niet zomaar vermoeidheid of pech. Het ligt namelijk voor een groot deel aan je eigen karakter. Vind je reflecteren op jezelf fijn of kijk je graag juist naar anderen? Dit maakt al een verschil tussen een vampier zijn of niet. En hoe reageren anderen op jouw aanwezigheid? En zijn ze de volgende dag moe ervan? Toch hebben sommige mensen echt niet door dat ze een vampier zijn. Dat zijn vaak de mensen die denken dat ze uitgeleerd zijn in het leven en niet open staan voor correcties.

Andere karaktereigenschappen van een energievampier zijn, zijn weinig moe zijn of weinig pech ervaren. Immers hebben ze al energie getapt van anderen. Vaak merk je ook dat het gesloten karakters zijn. Ze willen namelijk de opgeslurpte energie niet weer verliezen, maar ze zijn hier wel kwetsbaar voor omdat die opgeslurpte energie weg wil. En als ze het verliezen, krijgen ze zelf pech. Daarom wat ook opvalt is dat ze soms opeens een grote pech hebben, zoals een burn-out of auto ongeluk. Dat is het moment dat ze de opgezogen energie verliezen.

Je eigen energie bij je houden

Gelukkig kun je zelf al veel doen om je energie bij je te houden. Er zijn mooie rituelen om uit te proberen. Eén daarvan is werken met blauwsel om je aura schoon te maken na tijdelijke aanraking van een energievampier. Je kunt hiermee douchen of het bij je dragen als je naar een vampier toegaat. Andere manieren zijn mediteren, het je gids vragen en natuurlijk uitpluizen door wie je je niet lekker voelt en diegene proberen te vermijden of met een ritueel je te beschermen. Je kunt verder onderzoeken wie vampiers zijn door je dromen van de afgelopen tijd na te gaan. Vaak breken ze namelijk in in je dromen omdat jouw open aura ook in dromen openstaat.

Wat ook veel lieve mensen vergeten is dat je je energie bij je houdt door lekker met je intuïtie te werken en proberen de fijnste versie van jezelf te worden. Tackel je problemen en denk in oplossingen. Hoe meer je bij jezelf bent, hoe minder energievampieren energie bij je kunnen aftappen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat zijn energievampieren?”