De horoscoop van 22 mei 2024

De horoscoop van 22 mei 2024

We gaan al bijna naar het volgende sterrenbeeld toe. Ditmaal wordt het tweelingen. Daarom kun je vanaf nu je horoscoop van 22 mei 2024 lezen en hoe de tweelingen jouw unieke sterrenbeeld beïnvloedt! De adviezen zijn geschreven voor hoe de meeste van ons de energieën gaan ervaren. 

Uitgelicht! Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Jij bent bijna jarig! De komende tijd zul je merken dat je veel aan je lichaam gaat werken. Verwacht wat beursheid, maar ook grote stappen met betrekking tot je lichamelijke klachten. Dat is fijn. Deze maand zul je ook merken dat je wat meer op jezelf bent. Alsof je even tot rust wil komen en beter in contact met je intuïtie. Het zal eigenlijk, hoewel het misschien wel zo leest, helemaal niet eenzaam worden. Je kracht deze maand is je tast en heldervoelen. Je kunt van objecten veel liefde of inzichten krijgen. Jouw valkuil tenslotte is last van je neus hebben, zoals een kriebel, droogheid of veel niezen.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 22 mei 2024:

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand brengt voor jou twijfels met zich mee. Eigenlijk heb je het lekker voor elkaar, maar je twijfelt soms toch. Een klein stemmetje dat zich afvraagt of het beter kan. Dat stemmetje heet ook wel jouw intuïtie. Het is belangrijk daar gehoor aan te geven. Waarschijnlijk geeft het aan dat je tevreden bent terwijl er eigenlijk meer in je mars zit. Jouw kracht deze maand is klaar staan voor anderen. Je valkuil is een stijve nek hebben.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand waarin je het gevoel hebt dat je niet helemaal begrepen wordt door anderen. Het is eigenlijk een perfecte maand om dus te ontdekken welke mensen heel goed bij je passen, want die zitten namelijk wél gewoon op 1 lijn met jou. Je bent deze periode gewoon meer met je intuïtie bezig en accepteert fouten en verbetert ze. Niet iedereen heeft daar altijd zin in. Jouw kracht deze maand is jezelf en wat gewoontes weten te verbeteren zodat je een nog fijnere versie van jezelf wordt. En je valkuil is wat sneller ongezond eten.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je vergeetachtiger bent. Eigenlijk is dat alleen maar signaal van ontspannenheid. Je hebt je manieren gevonden om jezelf te zijn. Je weg gevonden betreft hoe je het leven wil inrichten. Geniet ervan. Daar heb je hard voor gewerkt. Anderen zien dat nog niet altijd, maar het gaat erom hoe jij je voelt. Je kracht deze maand is heel goed kunnen slapen. Je valkuil deze maand is veel slikken. Alsof mensen niet zo aardig zijn deze maand.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Fijn dat je er weer bent. Laten we deze dagen doornemen. Wat je als eerst kunt verwachten is dat je gaven openstaan. Maar anders dan je denkt. In plaats van geesten zien of mooi dromen, merk e dat anderen je steeds iets vertellen waar je wat aan hebt. Zij worden als het ware gestuurd door jouw energie en dat van je gidsen om je precies te vertellen wat je zoekt en nodig hebt op het goede moment. Goed opletten dus! Je kracht deze maand is voldoende water drinken en de voordelen daarvan ondervinden. Je valkuil is de tijd vergeten en soms te laat naar bed gaan.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waarin je merkt dat je zoekende bent. Je wil graag ontwikkelen maar weet niet op wat voor gebied: hobbymatig, beroepsmatig, iets innoveren. Ik zou adviseren om rustig in te spannen. Ga in plaats van Netflix kijken juist eens iets lezen en dan gaat het vanzelf beter stromen. Je kracht deze maand is leuke spullen van vroeger vinden waardoor je jezelf weer beter leert begrijpen. Je valkuil is tenslotte sneller stilzitten en minder bewegen.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je merkt dat het op rolletjes loopt. Soms verveel je je daarom ook. Maar nog vervelender is het als je merkt dat je omgeving het zichzelf zo moeilijk maakt en niet willen luisteren naar jouw hulp. Laat dat daarom los en leer dat je ook gelukkig mag zijn als een ander dat niet is. Je kracht deze maand is lekker veel energie hebben. Je valkuil is snel aan je huid plukken.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je merkt dat je zin hebt om iets nieuws te leren en het liefst leg je de lat ook meteen hoog. Denk aan leren coderen of een moeilijk recept uitproberen. Ga ervoor! Je ziet vanzelf wel of het tot iets leidt. Dit is typisch een situatie waarin je merkt dat je gewoon even zin had in het ontwikkelen van jezelf en waarin het proces leuker is dan de uitkomst. Je kracht deze 30 dagen is je goed en gezond voelen. En je valkuil is met opgetrokken schouders zitten waardoor dat zeer gaat doen. hooggevoeligheid introductie

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze 30 dagen merk je op dat je zenuwachtig bent. Zo merk je dat je wat meer gaat tandenknarsen of op je nagels bijt. Het zijn eigenlijk wel kleine maar schadelijke trekjes dus pas ervoor op. Je bent wat nerveuzer dan normaal omdat je het gevoel hebt dat je iets vergeet. Dat is op een manier ook zo: je vergeet tijd vrij te maken voor jezelf! Je kracht deze maand is goed kunnen slapen ‘s nachts! En je valkuil is te lang doorwerken zonder pauzes waardoor je soms vergeet te eten of last krijgt van je ogen.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komen er 30 dagen aan die veel blijdschap met zich meebrengen. Het gaat je voor de wind. De zaadjes die je hebt geplant, daar pluk je nu de vruchten van. Dit gaat met name om geld maar eigenlijk alle blokkades die je ervaarde. Zo kan het ook opeens over gewicht gaan bijvoorbeeld. Jouw kracht deze periode is goed op je postuur en houding letten en veranderingen daarin aanbrengen. Je valkuil deze maand is wat meer puistjes krijgen. Je ontlaadt stress.

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou zit er een periode aan te komen van veel op jezelf zijn. Je hebt gewoon even niet zo’n connectie met anderen. Soms maakt je dat verdrietig, maar het is eigenlijk een hele mooie tijd dat eraan komt. Je gaat echt weer leren op jouw intuïtie te vertrouwen. Daar ga je voor altijd wat aan hebben. Jouw kracht deze maand is een snelle stofwisseling ervaren. En je valkuil is dat je niet op je postuur let.

Tenslotte de laatste van de horoscoop van 22 mei 2024:

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Hoe is je verjaardag geweest? Voor jou komt er een periode aan van last van verkoudheden of een geïrriteerde neus. Zo is het gewoon voor jou. Dat heeft te maken met energieën, maar ook letterlijke hooikoorts. Als anderen daar veel last van hebben, dan neem jij deze maand dat over! Verder komt er een mooie tijd aan betreft financiën. Je krijgt leuke meevallers! Je kracht deze maand is dat je gewoon blij bent. En je valkuil is te weinig water drinken.

Je hebt het einde bereikt van de horoscoop van 22 mei 2024! Wat was voor jou van toepassing?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 22 mei 2024”