Spiegel poort magie gebruiken

spiegel poort magie

Vandaag bespreken we spiegel poort magie. Wist je dat spiegels namelijk erg spiritueel van aard zijn? Sommigen beweren zelfs dat ze geesten zien in spiegels. Bij deze mensen merk je dan ook dat ze niet vaak een spiegel in huis hebben. Maar hoe komt het dat spiegels zo spiritueel zijn? Laten we eerst wat standaard uitspreken bekijken:

-Een uitspraak is bijvoorbeeld lichaamshouding spiegelen. Vaak spiegelen mensen de lichaamshouding van degene die ze aardig vinden. Zo kun je ook zien wie de leider is in het gesprek. Namelijk de eerste die een bepaalde houding aannam en dan degene die volgde. Tegelijkertijd als mensen elkaar niet aardig vinden, wordt de houding juist afstandelijk en niet gespiegeld. Er zijn ook hele theorieën over lichaamstaal inzetten zoals expres spiegelen in bijvoorbeeld verkoopgesprekken. Nou is houding misschien niet zo spiritueel, maar hoe het spiegelen zo automatisch tot stand komt wel!;

-Tenslotte heb je de uitspraak dat ogen de spiegels van de ziel worden genoemd. Daarom wordt er ook altijd gedacht dat bij oogcontact vermijden, er wordt gelogen. Want anders kunnen mensen aan je ogen en dus ziel zien dat je liegt! Dat komt dus al dichter bij spiegel poort magie, al hoewel deze ook wat meer paranormale aspecten heeft dan alleen leugens en waarheden. Laten we het snel doornemen!

Toepassen van magie

Om spiegel poort magie te bespreken, is het fijn om even stil te staan bij reguliere magie. Want wat is magie? Magie is niets anders dan iets bewerkstelligen dat je niet te verklaren is met aardse zaken. Magische handelingen bestaan uit verschillende zaken:

-Je hebt zelfhypnose of affirmaties waarin je met woorden energie stuurt. Door te wensen dat je bijvoorbeeld minder bijwerkingen hebt van je medicijnen, gebeurt dat dus. Dat wordt ook wel de wet van de aantrekking genoemd. Dat komt omdat je met energieën bezig bent. Als een energie te beïnvloeden is, zoals je tijdelijk gevoeligheid voor een medicijn, kun je dat op die manier wegnemen;

-Je hebt attributen gebruiken, zoals tarot, pendelen, automatisch schrift, etc. om antwoorden te verkrijgen vanuit het onbekende;

-Vervolgens heb je de bekendste: spreuken of rituelen inzetten. Vaak gebruikt voor goed of slecht. Eigenlijk werkt dit hetzelfde als een affirmatie, maar je gebruikt dan bepaalde zinnen of ingrediënten die de poorten naar de fysieke wereld openen zodat je vanuit daar iets kunt bewerkstelligen;

-Dat brengt ons tenslotte bij spiegels: ook dit wordt bij magie gebruikt. Het creëert net als bij rituelen een poort naar de fysieke wereld, maar waar rituelen bij zowel goed als slecht wordt gebruikt, is naar mijn mening een spiegel vooral voor het goede.

Spiegel poort magie

Spiegel poort magie wordt namelijk vooral gebruikt voor bescherming. Wanneer we het hebben over zwarte magie versus witte magie, speelt er namelijk het volgende: zwarte magie wordt opgewekt met energie. Hoe meer objecten of ingrediënten, hoe hardnekkiger en geniepiger de zware energie wordt. Denk aan opoffering, het ergste ingrediënt, dat vaak wordt gebruikt om iemand dood te maken. Een uitzondering is opofferen om iemand te redden. Andere ingrediënten zijn haren, om iemand energetisch te binden of een voodoopop mee te maken en die pijn te doen. Uiteindelijk heb je ook verschillende ingrediënten zoals kruiden die uiteindelijk zwarte magie vormen om iemand ziek te maken of een bedrijf om zeep te helpen. Al deze klachten hebben 2 verschillen: fysieke klachten en onzichtbare klachten. Onder fysiek valt een lichaam. Onder onzichtbaar valt aanvallen door geesten of mentale klachten.

Wat ik persoonlijk doe om zwarte magie tegen te gaan, is dit naast blokkeren ook terugspiegelen. Dat doe ik door verdrijvingen met o.a. kruiden en spreuken te maken en die in te zetten. Zo herstel ik karma maar bovenal: balans. De energie van de ander blijft dan bij de ander; waar het vandaan komt. Dit brengt echter 1 probleem. Soms gaan fysieke klachten daardoor níet terug, ook al zijn ze afkomstig van zwarte magie. Dat komt omdat fysiek toch anders is. Wat dan helpt is deze kruiden aan een echte spiegel te smeren. Dan werkt dat op het fysieke! Én het werkt als je fysiek bij iemand in de buurt bent die aan magie doet of negatief is. Het is tastbaar: je maakt magie tastbaar.

Nog meer spiegel magie

Spiegels worden ook nog voor veel andere zaken ingezet. Denk aan contact met overledene maken middels een spiegel. Dit maakt namelijk dat je in de spiegel contact maakt met de andere wereld. De onzichtbare wereld. Zo komen er makkelijker ingevingen door. Sommige zien zelfs overledenen, maar alleen in spiegels. Dat komt wederom door de poort naar de andere wereld. Spiegels triggeren heel vaak ook mensen hun helderzien. Helderziendheid betekent dat je zaken kunt waarnemen die mensen zonder helderziende gaven niet  kunnen. Als je een ziener bent, betekent het dat je ogen anders werken. Een spiegel helpt hierbij. Doordat je de wereld gespiegeld ziet op het moment dat je erin kijkt of vlekjes op de spiegel waarneemt, raken je ogen verward en springt helderziendheid even nog harder aan.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Spiegel poort magie gebruiken”