10 redenen om in geesten geloven

in geesten geloven

Niet iedereen gelooft in geesten. Dat kan ik mij best voorstellen. Als ik het zelf niet had gezien, dan had ik het misschien ook niet gelooft. Maar ik zag het wél. Vandaag geef ik jou dus ook 10 redenen om in geesten te geloven! Het is niet bedoeld om je te overtuigen, maar meer om je horizon te verbreden en te begrijpen waar mensen die wat met het paranormale hebben vandaan komen.

Geesten zijn altijd om ons heen. Wanneer een persoon overlijdt, reïncarneert hij vaak namelijk niet direct. Heel veel mensen hebben onafgemaakte zaken en willen bijvoorbeeld hun geliefden nog wat vertellen. Andere redenen zijn dat ze hun leven even willen evalueren of dat ze niet begrijpen dat ze overleden zijn. Vaak is dat laatste zo als ze niet geloofden in het bestaan van geesten of als ze overleden met een ziekte als dementie.

Wist je dat je ook geesten bij je kunt hebben helemaal vanuit vorige levens? Ze zijn dan met je mee gereïncarneerd en willen bij je zijn. Soms hebben ze zelfs plannen om je kind te worden! Je kunt overigens ook nog nare geesten om je heen hebben, ook wel demonen genoemd. Die zijn bijvoorbeeld verdrietig of ze zijn gestuurd om je lastig te vallen, ook wel zwarte magie genoemd.

Waarom zouden we in geesten geloven?

Laten we meteen naar de 10 redenen gaan om te geloven in geesten! Te beginnen met vrij letterlijke redenen:

1: Je kunt geesten letterlijk meten! Je kunt bijvoorbeeld met kou en warmte of apparatuur spelen om te zien of een ruimte in huis zonder reden afwijkt. Dit kan dan een geest zijn dat je waarneemt, of een energie;

2: Bezoek een medium en zie of hij of zij een overledene van jou kan beschrijven;

3: Of ga zelf aan de slag. Lees eens een foto met een vriend of vriendin. Gebruik een foto van een overledene die jij niet kent, maar je vriend(in) wel. Probeer dan alles over je heen te laten komen: wat voel je, wat denk je? Probeer de overledene te beschrijven en test of je het goed hebt;

4: Onderzoek de geschiedenis van het huis waarin je woont. Wie hebben er allemaal al gewoond? Hoe zijn ze overleden, of zijn ze verhuisd? Kan dit wellicht iets verklaren over vreemde gewaarwordingen in huis? Misschien zaken waar je niet eens bewust van was?;

5: Doe een hypnose. Als je hypnose doet, dan ben je in een hele andere staat. Je bent letterlijk even tussen slapen en waken. Dan kun je enorm veel waarnemen.

Meer redenen om in spoken te geloven

We gaan door naar nog meer redenen om te geloven in geesten. We nemen nu vooral 5 manieren door om toe te passen in je dagelijks leven.

6: Vraag eens een droom. Het zal je verbazen hoe je opeens over je geliefde overledene droomt;

7: Let op je elektronica. Spoken beïnvloeden die heel gemakkelijk. Elektronica is namelijk gevoelig voor van alles: water, bereik, zendmasten, oververhitting en dus ook voor geesten. Heb je dus ineens een storing of hapering in je mobiel, probeer dan patronen te vinden. Wanneer heb je dit vaker? En wat of wie zou eraan gelinkt kunnen zijn?;

8: Bekijk gewoon leuke YouTubeverhalen en zie of je overtuigd wordt;

9: Vraag je gids of een lieve overledene om een teken voor vandaag. En evalueer aan het einde van de dag of je die kreeg. Ben je daar niet zo gevoelig voor, denk je? Vraag dan een specifiek teken, zoals een veer willen vinden. Ik zeg expres veer, omdat dat een toegankelijk teken en makkelijk teken is. Het is lastig om voor een geest zomaar deuren te openen;

10: Het begint allemaal bij jezelf. Niemand wil je overtuigen. Als je in geesten wil geloven, dan gaat dat vanzelf. Maar de laatste tip is dan toch: als je in geesten wil geloven, omring je dan niet teveel met mensen die niet geloven. Of anders en beter gezegd: met mensen die je er vanaf willen praten.

Meer redenen om in spoken te geloven

Er is stiekem nog 1 tip die ik aan je mee wil geven. Hij is heel persoonlijk, maar werkt altijd. Koop eens een magisch boek, zoals de Indrajaal of een ander boek dat wereldwijd bekend is. 1 die veel spreuken of magie bevat. Omdat je iets koopt dat heel bekend is en zogezegd magische krachten heeft, kun je hoogstwaarschijnlijk er heel intens (maar veilig) over dromen na aanschaf! Je kunt ook aan zwarte kurkuma denken. Dat is ook zo magisch.

En? Geloof jij al?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 redenen om in geesten geloven”