Hoe heet mijn gids?

hoe heet mijn gids

Vandaag gaan we samen de prangende vraag achterhalen: hoe heet mijn gids? We bespreken eerst kort wat een gidsen zijn en hoe je veilig contact met hem kunt leggen voordat we de naam uitvinden! De naam van je gids weten is erg sterk. Hetzelfde geldt voor last hebben van demonen: een naam kennen maakt hem zwak. Zo maakt dat een gids op dezelfde manier sterk De naam van je gids zeggen maakt dat hij gemakkelijker toegang tot je heeft. Vanuit hier kan hij met heel veel alledaagse taken helpen.

Gidsen helpen bij verschillende zaken. Ten eerste jouw spirituele begeleider hij je bij je levensmissie. Dat houdt in dat hij helpt bij alles dat daarbij komt kijken. Van alledaagse keuzes tot grotere keuzes over je levenspartner. Een gids bepaalt zeker niet alles; hij adviseert je en dwingt zelden. Immers is het echt je eigen leven en keuze. Soms helpt een gids juist op een wat lijkt verkeerde manier: namelijk door je pech te geven. Dit heeft dan te maken met een groter geheel, zoals karma aflossen, een levensles of betrokken zijn bij een ander zijn levensles. Denk bij dat laatste aan iemand die bijvoorbeeld als levensles heeft om een ongeluk te krijgen, maar altijd alleen maar met jou rijdt. Dan krijg jij ook een ongeluk. Een enkele keer lijkt hierom een gids een valse gids: iemand die zich voordoet als je begeleider.

Gidsen helpen meestal subtiel. Vaak door middel van dromen, intuïtie of in de vorm van tekens, zoals steeds woorden zien die oplichten. Je kunt echter wel bewuster contact met hem leggen door bijvoorbeeld te pendelen. Soms krijg je ook hulp van engelen. Dit zijn wezens die lijken op gidsen, maar meerdere mensen tegelijk helpen. Een gids zelf is vaak alleen voor jou.

Hoe kom je aan gidsen?

Er zijn verschillende theorieën over wie een gids precies is. Ik leg het je vandaag graag uitgebreid uit. Een gids wordt vaak verward met een engel of geliefde overledene. Het wordt zelfs als synoniem gebruikt. Het zit als volgt:

-Een engel is een prachtige ziel dat meerdere mensen tegelijk helpt. Veel engelen zijn aartsengelen. Die kunnen worden opgeroepen als hogere kracht op momenten dat je een specifieke aartsengel met bijpassende kracht nodig hebt. Je kunt ook een eigen engel hebben. Deze bezoekt je dan soms, als hij dat nodig vindt;

-Je hebt ook geliefde overledene, zoals een lieve opa die is gestorven. Deze gedraagt zich ook vaak als gids. Het verschil zit hem in 2 zaken: een echte gids is al je hele leven je gids en een overledene heeft ook nog zijn eigen levenslessen. In de praktijk zit het verschil hem dus in dat een overledene niet altijd wéét hoe hij je kan helpen of misschien zelfs wil helpen op manieren die niet bij je passen.

Wat is een gids dan wel? Gidsen zijn vaak een persoon geweest die je in 1 of meerdere levens hebt gekend. In plaats van dit leven samen met je te reïncarneren is hij nu je begeleider. Op dezelfde manier dat jij dus ook wel eens gids bent geweest van mensen! Als je dus vraagt hoe je gids eruit ziet, is dat niet echt te zeggen. Waarschijnlijk kiest hij het uiterlijk dat herkenning bij jou oproept.

Samenwerken met je gids

Als je de naam van 1 van je gidsen weet, kun je fijner met hem samenwerken. Je kunt dit in je dagelijks leven toepassen. Ben je een keer bang of wil je echt zuiver pendelen, dan hoef je alleen zijn naam te zeggen. Door de naam uit te spreken creëer je namelijk een bescherming. Zo zorg je dat je alleen hulp of antwoorden van je gids krijgt. Stel je voor dat je pendelt met een verdwaalde geest, die geeft je dan alleen maar verkeerde antwoorden. Dat willen we niet.

Hoe heet mijn gids?

In de video hieronder kun je de naam van je gidsen leren kennen! Maar ik zal je nu ook vertellen hoe je erachter kunt komen. 1 methode is je zo goed mogelijk ontspannen. Op het moment dat je ontspannen bent vraag je simpelweg in 1 keer wat de naam is van je spiritueel begeleider. De eerste naam die je te binnen schiet, die is het. Het is fijn als je gids dus een naam heeft en je kent niemand in je omgeving me die naam. Maar als het een naam is die je kent, dan is het ook hoogstwaarschijnlijk zíjn naam.

Om je goed te kunnen relaxen, kun je een aantal stappen ondernemen. De kans om de naam te vragen krijg je namelijk maar 1 keer, daarna zul je altijd aan die ene keer denken en zal dat je wellicht verwarren. Om te ontspannen kun je een aantal zaken ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld in een houding liggen waarin je niet in slaap valt. Daarnaast kun je bijvoorbeeld je favorieten kaarsen aansteken of even met salie door het huis gaan. Doe voor de rest alles dat je kunt doen om afleiding te voorkomen. Denk aan de deurbel, je telefoon, etc..

Mijn vraag is tenslotte: hoe heet jouw gids?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe heet mijn gids?”