De volle maan van 22 juni!

De volle maan van 22 juni

De volle maan van 22 juni staat alweer voor de deur en ditmaal valt hij in de energie van kreeft. Tijdens de volle maan van mei ervaarden we behoefte om te knuffelen, ontspanden we wat meer en doken we de natuur sneller in. Dat hield in dat we helemaal tot onze kern konden komen en in contact met ons gevoel en innerlijke kind. We hebben samengevat veel geleerd over hoe ons lichaam werkt en hoe we vanuit daar kunnen handelen. Vanuit rust komen de beste antwoorden. Het lijkt me een goed idee die rust vast te houden voor de komende tijd, omdat dat altijd iets brengt.

Deze volle maan zullen we erg veel merken van onze verstopte paranormale gaven, ervaren we nekpijn en slaperigheid. Dat maakt dat we soms het gevoel gaan hebben geleefd te worden tijdens deze periode. We voelen ons soms gevangen in ons lichaam die alles voor ons bepaalt, zelfs gaven waar je niet op te wachten. Sommige gaven doen namelijk pijn. Gelukkig duurt de periode niet lang en kunnen de paranormale gaven ook hele mooie verschijnselen teweeg brengen. Er komt zelfs een nieuwe hobby of talent van je naar voren!

Ervaringen tijdens de volle maan

Deze maan zal onze gaven meer aanwakkeren en ontwikkelen. Een groot deel van de mensen merken dat ze net wat meer opmerken met hun zintuigen. Zo ruiken ze sneller een geur die niemand anders ruikt of leven ze bijvoorbeeld wat dieper mee met iemands verhaal. Zoals je leest kan het dus allemaal onopgemerkt blijven, maar kan het soms ook heel duidelijk zijn dat er dingen gebeuren die niet kunnen. Bij een grote groep personen zal deze ervaringen tijdens deze maan blijvend zijn. Dat wil zeggen dat ze deze nieuwe gave houden! Houd dus je ogen open om te ontdekken wat voor nieuws er bij jou komt kijken.

Verder merken we deze periode wat sneller nekpijn. Deze nekpijn heeft helaas te maken met heldervoelen en het feit dat je sneller klachten van anderen overneemt. Let dus op wie er nog meer nekpijn heeft om je bron te achterhalen en je klacht direct meer te verlichten. Het even wat bewuster van je af douchen wil ook helpen de pijn af te laten nemen. Het is op zich heel mooi om te ontdekken dat je klachten van anderen kunt overnemen. Denk ook maar aan hoeveel moois je van anderen kunt overnemen. Zo kan iemand die heel ondernemend is jou deze periode net het zetje geven om ook meer te ondernemen! Maar denk ook aan het belang van pijn voelen. Nu kun je begrijpen waar je huisdier echt pijn heeft, want ja, ook van je kat of hond kun je de pijn voelen.

Slapen tijdens de volle maan van 22 juni

We zijn helaas ook slaperiger deze maan, maar niet zozeer is het het geval dat we ook echt slecht slapen. Liever slapen we juist lang en veel deze periode. Ook dat heeft alles te maken met de paranormale verschijnselen. We zijn sneller moe omdat 1 van de paranormale gaven die aangewakkerd kan worden, dromen zijn! Je vermoeidheid heeft dus niet zoveel te maken met de overtollige prikkels van de volle maan. Ik raad je wel extra aan om je goede dag- en nachtritme aan te houden om de dagen zo goed mogelijk door te komen en ook echt te kunnen genieten.

Wat ook mooi is, is de dromen in de gaten houden van je partner of een vriend waarmee je wel vaker spirituele ervaringen deelt. Het kan namelijk zomaar zijn dat jullie synchroon dromen; dezelfde droom hebben. Wellicht precies dezelfde nacht of de nachten na elkaar. Dan werken jullie eigenlijk samen aan jullie gave. Het komt allemaal dus uit onverklaarbaardere en vreemde hoeken deze dagen.

Wat merk jij al van de volle maan van 22 juni?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 22 juni!”