De horoscoop vanaf 22 juni 2024!

De horoscoop vanaf 22 juni 2024

Het nieuwe sterrenbeeld kreeft hangt alweer in de lucht! In de horoscoop vanaf 22 juni 2024 kun je lezen wat dit betekent voor jouw specifieke sterrenbeeld! De adviezen zijn zo geschreven zoals de meesten uit jouw sterrenbeeld ze gaan voelen.

Uitgelicht! Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met jou? Jouw verjaardag komt er alweer aan. Deze maand staat je dan ook geluk te wachten en je gaat glimlachend de periode doorkomen. Je hebt interesse in spulletjes en je bent dus wat materialistischer dan normaal. Let dus ook goed op je uitgaven. Slaap voordat je iets uitbesteed eerst een nachtje erover, is mijn advies.

Je kracht deze maand is humor gebruiken om je goed te voelen.

Jouw valkuil is dat je wat gevoeliger bent voor negatieve opmerkingen.

instagram

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 22 juni 2024:

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat het sporten wat zwaarder is dan normaal. Je mentale gesteldheid put jouw fysieke gesteldheid uit. Neem voldoende rust en maak je niet druk over dingen waar je geen invloed op hebt. Plan tijd in voor jezelf. Je kracht deze maand is dat je je geliefd voelt bij anderen. Soms zelfs kado’tjes krijgt. Je valkuil is tenslotte een verstoord dag- en nachtritme kweken.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je veel bezig bent met zaken opruimen of in orde maken. Deze maand is eigenlijk een grote schoonmaak van zowel je systeem als je huis als je werk. Het voordeel is wel dat het de maand erop genieten wordt! Je kracht deze maand is dat je een goede vriend bent voor anderen. Je valkuil is hopeloosheid; soms niet weten hoe je iets moet oplossen.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Hoe gaat het met jou? Voor jou staat er deze maand veel op de planning. Soms lijkt het je je intuïtie kwijtraakt, maar dan vind je hem weer. Je zult merken dat je op een gegeven moment precies doorhebt wanneer je he even niet kan vinden en wat je systeem dan tegen je wil zeggen. Het heeft veel te maken met afscheid nemen van dingen waar je niet meer gelukkig van wordt. Jouw kracht deze maand is liefde kunnen vinden in de hele kleine dingen. Ze vullen je hart met licht. En je valkuil is je nek soms forceren qua houding.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waarbij je snel afgeleid bent en constant zin hebt je eigen gang te gaan. Volg dat gevoel. Zeg routine dingen eens af en ontdek iets nieuws. Daar is heel veel geluk te vinden deze periode. Je kracht deze maand is fanatiek zijn en je kunnen mee laten slepen met spelletjes. Je valkuil is tenslotte je wat sneller jaloers voelen. Dat is helemaal niet erg. Zie het maar als je intuïtie die vertelt dat hij beters voor je wil.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je erg gevoelig bent. Je merkt dat een film je diep raakt en dat je vaak terugdenkt aan vroeger. Overweeg ook eens een regressie om je weer meer momenten te herinneren van vroeger en schrijf vooral ook eens dingen op. Spreek liefdevolle gevoelens of wrok ook uit voordat het te laat is. Jouw kracht deze maand is kleine klachten oplossen in je lichaam. Tenslotte is je valkuil je irriteren aan strak zittende kleren.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou komt een maand waarin je je blij voelt en connectie voelt met je omgeving. Er staan leuke avondjes weg op de planning en je ervaart weinig zorgen. Je zult ook veel dromen deze maand. Houd eens een droomdagboek bij. Dat is altijd fijn. Jouw kracht deze maand is goed door kunnen gaan en een hoog tempo volhouden. Je valkuil is dat je je intuïtie een klein beetje kwijt bent. Aan de andere kant heb je hem ook niet heel erg nodig. Verwacht wel iets meer vermoeidheid als gevolg. hooggevoeligheid introductie

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze 30 dagen merk je op dat er niet zoveel bij je aan de hand is. Het gaat allemaal erg rustig en gemoedelijk. Toch verveel je je niet, maar vermaak je je juist prima! Je ontdekt nieuwe hobby’s en online community’s. Eigenlijk vind je veel gelijkgestemden. Je kracht deze maand is dat je goed en genoeg water drinkt. En je valkuil is alles heel erg rustig aan doen, maar eigenlijk is dat best wel mindful.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komen er 30 dagen aan die je mooie momenten gaan leveren met de natuur. Je voelt je daar erg op je gemak. Zoek dit vooral bewuster op! Je krijgt daar opeens allemaal frisse ideeën voor nieuwe projecten. Je kracht deze maand is je heel diep kunnen concentreren wanneer dat nodig is. En jouw valkuil is dat je wat sneller dagdroomt, maar daar heeft je omgeving vooral last van bij jou en jijzelf niet zo.

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou zit er een periode aan te komen waarin je merkt dat je sneller een knoop in je maag hebt. Dat heeft te maken met iets dat op de planning staat waar je tegenzin in hebt. Probeer goed te onderscheiden wat echt noodzakelijk is en wat niet. Ook ben je wat meer helderhorend deze maand. Je hoort dus spontaan ideeën in je oren. De kracht deze maand ligt hem goed voor je uiterlijk zorgen. Heel leuk. Je valkuil ligt in steeds te laat vertrekken. Eigenlijk is dat je onderbewustzijn die aangeeft dat veel van je afspraken je niet zoveel brengen als dat je denkt.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Hoe gaat het met jou? Voor jou komen er 30 dagen aan waarin je merkt dat je heel veel snelle gedachtes hebt. Je bent veel aan het verwerken en overziet meerdere kleine deeltjes die een geheel maken. Dit gaat met name over projecten die je aan het aanpakken bent. Je baas zal ook blij met je zijn.

Je kracht deze periode is je sterk voelen en je voelt precies wat je lichaam nodig heeft.

Jouw valkuil is veel slikken. Je krijgt om de één of andere reden meer mensen deze maand op je pad die hun stres bij jou komen uiten.

 

Tenslotte de laatste voorspelling van de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2024:

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt een maand waarin je blij bent en goed in je vel zit. He tis alsof het hele overzicht in 1 keer in elkaar klikt met alle puzzelstukjes die je nodig had. Wat ontzettend fijn. Ga leuke dingen doen deze maand! Genoeg vrienden willen met je mee. Je kracht deze maand is goed letten op je houding waardoor lichamelijke klachten zoals rugpijn afnemen. Jouw valkuil is tenslotte dat je wat sneller spullen laat slingeren en vergeet.

Je hebt het einde bereikt van de horoscoop vanaf 22 juni 2024! Wat herkende jij bij jezelf in het vooruitzicht?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop vanaf 22 juni 2024!”