Een foto bewerken met voodoo

foto voodoo

Is dat je wel eens opgevallen? Sommige personen willen nooit een foto van zichzelf nemen of laten maken. De meest voor de hand liggende reden daarvan kan zijn omdat ze onzeker zijn of zichzelf niet leuk vinden op foto’s. Maar velen willen juist geen foto van zichzelf sturen, niet zomaar. De gedachte daarachter is dat veel mensen een foto bewerken met voodoo. Als je daarin gelooft, is het logisch dat je niet zomaar wil dat mensen je foto hebben. Hetzelfde geldt trouwens voor geboortedata of een huisadres. Alles dat persoonlijk is, kan voor voodoo worden gebruikt.

Waarom wordt er een foto gebruikt voor voodoo?

Een foto is werkelijkheid. Een foto wordt vastgelegd. In de wereld van de tijdlijnen, geloven we dat alle keuzes die we maken ons brengen naar een bepaald station. Soms kun je dus een leuk station passeren en missen. De belangrijkste stations, daar kom je gelukkig áltijd aan. Dit zijn zaken die echt vaststaan in ons leven. Vele belangrijke stops zijn leuke stations, zoals je tweelingziel ontmoeten. Soms staat je tweelingziel op een station dat je per ongeluk kan passeren. Soms kom je daar weer terug en een enkele keer ook niet. Een treinspoor kan ook voodoo betreffen. Soms staat het vanwege je levensles vast dat je dit mee zal maken. Bijvoorbeeld vanwege slechte karma, slechte familiekarma, omdat je je erin moet verdiepen of omdat je anderen ermee gaat helpen.

Er zijn heel veel tussenstations. Bij elke keus die je in het leven maakt, laat je 1 tijdlijn los en houd je 1 tijdlijn aan. Soms kan dat om onbenullige zaken gaan zoals wel of niet naar de bioscoop gaan. Daar had dan bijvoorbeeld iets positiefs of negatiefs gebeurd. Daarom vinden mensen het soms lastig energie te voelen van iemand. Mensen die voodoo willen doen, willen dat dit het slachtoffer voor altijd lastigvalt. Tovenaars gaan om die reden graag aan de slag met het bewerken van een foto met voodoo. Dan blijft het in ieder geval altijd om die persoon gaan. andere mensen gaan liever trouwens aan de slag met iemands ziel, zodat ze ook in hun volgende leven last hebben van hun negatieve energie.

Hoe bewerken mensen een foto met voodoo?

Magie wordt altijd bewerkstelligd met behulp van bepaalde portalen of ingangen openen. Magie is niets anders dan energie. Energie is net zo logisch als warmte van een kachel voelen maar niet kunnen zien. Je opent een ingang met duidelijke of heftige energie. Magie is beide. Zoals je leest, kan dit ook trauma of jaloezie zijn. Als dat gericht is op een ander, kan de ander dit voelen, afhankelijk van hoe vatbaar hij of zij is voor andermans energie. Hoogsensitieve mensen zijn doorgaans erg vatbaar.

Nu duidelijk is hoe je portalen opent, is het ook duidelijker waarom spreuken, kaarsen of kruiden worden gebruikt voor magie. Dit versterkt namelijk de intentie en het effect. En nog belangrijker: het is al eens bewezen, bijvoorbeeld door de schrijver van het boek. Dit geeft zelfvertrouwen. Zo creëer je helaas zwarte magie. Daarnaast geldt ook: hoe raarder of viezer het ingrediënt of de methode is dat wordt gebruikt voor magie, hoe schaarser en dus sterker het effect. Volle maan rituelen worden niet heel veel gebruikt voor zwarte magie. Dat is namelijk leuk. Maar wel wordt bijvoorbeeld het holst van de nacht gebruikt voor donkere magie omdat mensen dan slapen. Andere voorbeelden zijn werken met bloed.

Jezelf beschermen tegen foto magie

Er zijn verschillende manieren van jezelf beschermen. Hoe lekkerder je in je vel zit of hoe meer je vanuit je intuïtie leeft, hoe minder kwetsbaar je bent voor andermans doorgangen. Heb je daar een handje hulp bij nodig? Vergeet dan dus ook niet reguliere of niet spirituele hulp te zoeken.

Methoden van afschermen zijn de volgende:

-Je kunt je beschermen met een kaars of ander natuurlijk fijn hulpmiddel. Of maak je eigen talisman;

-Wees consistent. Als je besluit je gids hulp te vragen, doe dit dan ook netjes elke dag of in andere vorm van regelmaat. Zo bouw je je afscherming op;

-Overweeg zelfhypnose, edelstenen of tarot om te doen en leren wat je leuk vindt. Als het maar een klein beetje met energie te maken heeft. Doen waar je blij van wordt, wordt zó onderschat in de wereld van magie. Niemand heet het over tarot als afscherming gebruiken, maar er is altijd een weg te vinden als je dit leuk lijkt;

-Tenslotte: waar je in gelooft maakt je kwetsbaar of sterk. Als je bang bent voor foto magie, probeer dan je foto zo min mogelijk te delen. Aan de andere kant: het moet ook niet de bedoeling zijn dat je hierdoor je leven niet optimaal kan leven. Wat je dan kunt doen is een soort tegenspreuk of tegenritueel op je eigen foto. Zo matcht het met je angst.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Een foto bewerken met voodoo”