10 rituelen om met een spiegel te doen!

rituelen spiegel

Waarom zijn er zoveel witte en zwarte rituelen om met een spiegel te doen in de paranormale wereld? Al eeuwenlang zijn er methoden om aan de slag te gaan met spiegel magie.

Ogen zijn de spiegels van de ziel.

Iemand of jezelf een spiegel voorhouden.

Niet voor niets zijn er zoveel gezegdes over spiegels. Daar zit een kern van waarheid in. Daarom worden ze ook vaak gebruikt voor energiewerk. Je zou kunnen zeggen dat door energie werk te koppelen aan een spiegel, de energie dan ook werkelijk wordt gemanifesteerd. Je kunt er ook dingen in zien die met het blote oog niet te zien zijn. Denk aan geesten in spiegels zien. Tenslotte kun je je bedenken dat spiegels weerkaatsen, dus worden ze ook veel gebruikt voor bescherming. Ik leer je graag 10 rituelen om te doen met spiegels en waarom deze dan werken!

Beschermende rituelen met een spiegel

Een spiegel is perfect om energietoegangen te blokkeren. Dat is omdat je het wegspiegeld of zelfs terug naar afzender stuurt. Het weerkaatst. Het enige wat je dan hoeft te doen, is je spiegel werkend krijgen!

1: Zet 2 spiegels tegen over elkaar en plaats er iets tussen. Je kunt denken aan een foto van jezelf of een object waar je van houdt. Op die manier word je hooggevoeligheid beschermd. Het liefst voeg je ook nog iets toe met een frequentie, zoals een edelsteen die past bij je intentie. Sommigen gebruiken het liefst een kubus die aan de binnenkant 6 spiegelende vlakken heeft;

2: Speel met runen en portalen om zo te stoppen wat je niet meer bij je wil dragen. Denk aan trauma van vroeger, een energiekoord van iemand met onzuivere energie, etc.. De Elhaz runen is een bekende;

3: Houd een (zwarte) kaars voor een spiegel met een bepaalde wens. Zwart staat voor blokkeren en afhouden. Rood is ook een kleur van stoppen. Dat versterkt de magie van de kaars. Om dit te versterken kun je de kaars ook een aantal dage hetzelfde tijdstip aansteken;

4: Bekleed de spiegel met helpende edelstenen zoals een toermalijn om de kracht van de steen te versterken of richten. Je kunt deze spiegel met steen dan bij je dragen in je tas of zak. Voeg hier desnoods andere blokkerende ingrediënten tussen. Knoflook helpt bijvoorbeeld goed tegen energie vampieren;

5: Plaats een foto van iemand op of tussen 2 spiegels om zo de vervelende energie te vangen. Ook hier kun je versterkende effecten toevoegen, zoals runen of juist iets liefdevols.

Een spiegel voor manifestatie rituelen

Naast blokkeren heb je natuurlijk ook aantrekken of zaken leren begrijpen. Hiervoor zijn spiegels ook fijn.

6: Denk aan positieve affirmaties of zelfs spreuken op een spiegel schrijven. Elke keer als je dan in de spiegel kijkt, worden ze steeds meer en meer werkelijkheid;

7: Wil je graag iets bereiken zoals een baan vinden? Waarom experimenteer je niet met geld edelstenen, spreuken of leg je er echt wat geld op. Of mooier: een stukje krant met een vacature erop leggen;

8: Heb jezelf lief en verzamel je favoriete krachten of hobby’s op een spiegel zodat die energie altijd bij je is, ook op afstand. Of doe een stukje van een triomf erop, zoals een medaille;

9: Aura’s zien is net als geesten zien een stuk makkelijker in spiegels. Train je helderziende gave eerst in een spiegel zodat je daarna ook aura’s kunt lezen zonder spiegel! Het gaat namelijk makkelijker aura’s te zien in reflecties omdat de spirituele wereld in reflecties meer zichtbaar is;

10: Leer jezelf readen! Je kunt soms veel ideeën halen uit een foto of reflectie van jezelf.

Wist je dat je zelfs een spiegel kracht kunt laten vangen? Het sluit een beetje aan op punt 8. Houd hem bijvoorbeeld eens een nachtje in de volle maan zodat hij die kracht absorbeert. Vergeet er geen kracht vangende edelsteen bij te doen. Magie of rituelen werken het sterkst als ze uiteindelijk heel logisch zijn.

Vooraf beschermen

Je kunt je afvragen of vooraf beschermen voordat je met spiegel rituelen aan de slag gaat nodig is. Het antwoord is: dat ligt eraan. Als je een entiteit of negatieve energie bij je hebt, wordt alles bemoeilijkt, maar wordt een spiegel niet gevaarlijker. Je kunt door slechte energie bijvoorbeeld verkeerde informatie krijgen. Dat zou dan readen beïnvloeden. Zeker als je er dan ook naar handelt. Je kunt ook bang worden als je een schim in spiegels ziet. Maar het is niet zo dat je geesten aantrekt met spiegels die kwaad doen.

Als je behoefte hebt om jezelf af te schermen voordat je met spiegels aan de slag gaat, kun je veel verschillende stappen overwegen. Je kunt een zwarte kaars op de achtergrond aansteken die negatieve geesten buitenhoudt. Je kunt je gids bescherming vragen voordat je begint of je verdiepen in zelfhypnose waarmee je bescherming creëert. Daarnaast kun je iets bij je dragen dat beschermt, zoals blauwsel. Ze zijn allemaal even sterk. Zelfhypnose kan wel het grootste gevoel van controle geven.

Ik geef je nog een laatste leuke tip! Zet ook eens een spiegel met speciale bekleding bij het hoofdje van je baby om te zien of het dan rustiger slaapt. Negeer het medische gedeelte natuurlijk nooit, maar het kan zomaar zijn dat de baby op een leylijn ligt of in de slaapkamer van iemand die vroeger slecht sliep.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 rituelen om met een spiegel te doen!”