De horoscoop in leeuw van 22 juli 2024!

De horoscoop in leeuw van 22 juli 2024

Het nieuwe sterrenbeeld leeuw hangt alweer in de lucht! Lees nu in de horoscoop van 22 juli 2024 de invloed van de energie van leeuw op jouw persoonlijke sterrenbeeld! De adviezen zijn geschreven zoals ze voor de meeste van ons per het sterrenbeeld voelen. Laten we zien hoeveel er voor jou aansluit deze maand!

Uitgelicht! Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Jij bent bijna jarig! Voor jou schuilt er een periode van wisselende emoties. Je herinnert je steeds iets van vroeger dat een beetje zeer doen. De sterren laten je dit gewoon even zien. Tegelijkertijd zal het gelukkig ook verwerkend zijn. Het wordt ok een romantische periode, maar wel onopvallend. Eigenlijk merk je pas rond 24 augustus hoe leuk het eigenlijk was. Probeer nu daarom elke dag lekker mindful te leven.

Je kracht deze periode is op gevoel en ritme eten.

Tenslotte is je valkuil deze maand slordigheid. Vooral administratief.

Hier volgen de overige sterrenbeelden in de horoscoop van 22 juli 2024:

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je je wil verdiepen in verschillende geschiedenissen. Het kan zijn dat je je horizon verbreedt met de Maya kalender, Vedische astrologie of juist iets met de Vikingen of heel iets anders. Een vorig leven maakt het namelijk dat je zo gevoelig bent hiervoor, dus je gaat hier veel voordeel uithalen.

Jouw kracht deze maand is gewoon blij zijn.

Je valkuil is een gevoelige neus hebben.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een maand waarin je werk het ene moment heel anders voelt dan het andere moment. Het lijkt erop dat je de gehele tijd aantrekkende en afstotende energie voelt. Ik denk dat het langzaam tijd wordt om te onderzoeken hoe gelukkig je er nog bent.

Je kracht deze maand is een grotere connectie met dieren hebben.

Je valkuil deze maand is net teveel uitgeven en erachter komen dat het anders had gekund.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waarbij je houvast zoekt. Hetzij in spullen, mensen of comfort. Onderzoek goed waar dit vandaan komt en waarom nu. Mogelijk speelt er oud zeer en heeft iets je onlangs getriggerd. Pak dat maar liefdevol en rustig aan.

Je kracht deze maand is dat je genoeg hydrateert.

De valkuil is een zere onderrug hebben.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je keel vaak opspeelt. Dan is hij droog, dan ervaar je een kriebel. De energie van de volle maan voornamelijk zorgt dat energieën van anderen zo erg bij je doorkomen en op de 1 of andere manier hebben veel mensen in je omgeving problemen met zichzelf uiten of eerlijk zijn. Rond 30 juli gaat dit gelukkig over.

Jouw kracht deze maand is dat je automatisch wat meer rechtop staat.

Tenslotte is je valkuil dat je soms mensen vergeet een berichtje terug te sturen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin merkt dat je veel dorst hebt. Dat is gelukkig niet omdat je de laatste tijd te weinig hebt gedronken, alhoewel het een aandachtspuntje voor je blijft. Je lichaam wil gewoon wat extra spanningen en oude blokkades afvoeren en daarvoor vraagt het water. Geef hier maar aan toe. Daarnaast heb je deze maand extra behoefte aan iets in je handen hebben, zoals een pen.

Je kracht deze maand is lekker los kunnen laten wat je niet meer nodig hebt. Of dit nu over patronen gaat of mensen.

Je valkuil is snel overal jeuk hebben.

hooggevoeligheid introductie

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze 30 dagen merk je op dat je een hoog tempo hebt in je hoofd. Helaas betekent dat ook dat anderen je niet kunnen bijhouden en dat kan soms eenzaam voelen. Probeer volledig je eigen plan te trekken en zet je talenten juist in. Een goede richting om ze in te zetten is in werk.

Je kracht deze maand is je hygiënisch voelen en dus ook gaat schoonmaken in huis.

Je valkuil is tenslotte dat je teveel fruit eet of wil eten.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komen er 30 dagen aan die je wat rugpijn geven. Dat komt allemaal door de stand van de planeten en er is even niet zoveel aan te doen. Wel kun je rustig hierop inspelen, je rug ontlasten en andere activiteiten doen! Daarnaast wordt het een periode van helderweten. Je krijgt de hele tijd ingevingen door via je gidsen!

Je kracht deze maand is gezond willen eten en zelfs nieuwe ideeën hierover opdoen.

En jouw valkuil is dat je wat sneller praat voordat je erover nadenkt.

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een periode waarin je je soms wat koortsig voelt. Je vangt wat sneller griepjes op. Het zou niet verkeerd zijn om extra gezond te eten deze 30 dagen en te letten op voldoende slaap. Verder zul je merken dat je omgeving liever tegen je doet dan normaal.

Je kracht deze maand ligt hem in creatieve oplossingen kunnen bedenken.

De valkuil ligt in vaak te laat komen voor afspraken.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een maand aan waarin je je materialistisch voelt. Je hebt zin om jezelf te verwennen met kleine spulletjes. Mijn advies is dan wel naar de kringloop te gaan en niet teveel aan te schaffen, want deze interesse gaat helaas ook weer over. Verder kun je onverwachte uitnodigingen en leuke avonden verwachten deze periode!

Je kracht deze maand is goed kunnen invoelen wat je uiterlijk nodig heeft.

Je valkuil deze maand is snel dingen uit je handen laten vallen.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt een maand waarin je vrolijk bent en lekker bezig bent. Vooral op werk, maar ook met sport. Je bent druk met het inzetten van je hersenen zeg maar. De maand zal voorbij vliegen voor jou. Probeer ook af en toe even televisie te kijken om je systeem te dwingen tot rust.

Je kracht deze maand is dat je lichaam geen pijn doet.

Je valkuil is overal wat sneller jeuk hebben op je lichaam en vooral bij de nek.

 

Tenslotte de laatste van de horoscoop in leeuw van 22 juli 2024:

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Deze maand wordt voor jou een leuke leerschool. Je loopt tegen problemen aan, maar ziet daarna vrij snel in wat deze je leerde. Ook ga je deze maand aan de slag met een nieuwe hobby of het uitdiepen van een vergeten hobby. Zo kun je ineens een aantal haakwerkjes maken deze periode en er helemaal in opgaan.

Je kracht deze maand zit hem in het klaarstaan voor anderen omdat je precies voelt wat zij nodig hebben.

Tenslotte is je valkuil dat je soms te snel ja zegt.

Dit was het weer voor de horoscoop in leeuw van 22 juli 2024! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop in leeuw van 22 juli 2024!”