De volle maan van 21 juli in kreeft

volle maan van 21 juli kreeft

De volle maan van 21 juli nadert ons weer en hij staat wederom in de energie van kreeft. Tijdens de volle maan van juni merkten we verstopte paranormale gaven, ervaarden we nekpijn en waren we slaperig. Dat hield in dat we wat sneller het overzicht verloren of last hadden van ons lichaam. Bijna alles werd veroorzaakt door nieuwe paranormale gaven en ervaringen. Sommige van ons hebben er zelfs een nieuwe gave bij. Dat is geweldig. Herken je hem niet? Ga gerust even na of er iets kleins is veranderd. Zie je sneller een schim of kleurtje? Heb je sneller kippenvel of droom je duidelijker? Daar kan het hem al in zitten.

De komende volle maan zal in het teken staan van ingevingen krijgen met het helderzien, problemen oplossen en grenzen aangeven. We gaan dus nog heel even door op de paranormale gaven, maar dan niet meer heel algemeen, maar het stukje op de ogen. Daarnaast wordt het een afrondende volle maan waarin we leren ons minder aan te trekken van anderen en eindelijk wat problemen oplossen waar we mee in onze maag zitten.

Tips voor de kreeft volle maan van 21 juli

Het stukje paranormale gave blijft actief, maar dit keer is het niet heel breed zoals bij de vorige volle maan. Ditmaal merken we vooral dingen met onze ogen, namelijk onze helderziendheid. Dat houdt in dat we meer gaan waarnemen. Dit kan over hele duidelijke paranormale activiteit gaan. Denk aan schimmen zien, geesten zien, aura’s waarnemen en lucide dromen. Dat zijn leuke en bijzondere dingen. Denk echter ook aan minder opvallende vormen van helderzien. Zo kun je wat meer door mensen heen zien en weten wie er de waarheid spreekt. Ook heb je wat meer een helicopterview, wat maakt dat je situaties meer overziet dan voorheen.

Wanneer we praten over problemen oplossen, komt dat voornamelijk door het grotere overzicht. Waar je je eerst druk om maakte, maakt plaats voor daadkracht. Omdat je dus in een proces komt van goed kunnen loslaten, komt het antwoord op die manier tot je. Als we het hebben over helderzien, kun je dus ook helderziende dromen verwachten die je extra tips kunnen geven.

Een plotselinge versterking op het helderzien brengt vaak ook kleine valkuilen met zich mee. Wanneer er opeens veel meer met je ogen wordt gewerkt dan normaal, kunnen ze moe worden. Verwacht daarom wat sneller wazig zicht, knijpen met de ogen of droge ogen. Dat is niets ernstig; het is in dit geval een teken van ontwikkeling.

Grenzen

Deze kreeft volle maan brengt ook leerscholen omtrent grenzen aangeven met zich mee. Dat houdt in dat we daar veelvuldig mee geconfronteerd worden. Dat zal vermoeidheid opleveren en ook een gevoel van moedeloosheid. Het is soms alleen onduidelijk waarom je je grens overgaat. Eigenlijk doe je je ding zoals normaal, maar merk je gewoon dat hoe het normaal gaat nu even niet voor je werkt. Er word je dus gevraagd wat meer mindful te leven. Wat de ene week voor je werkt, werkt de andere week weer minder. Dat is een leerschool die je voor altijd mee zult nemen.

Probeer ook vooral je helderziendheid te gebruiken om je grenzen te observeren. Als je je grenzen over gaat, dan merk je dat vooral aan je gevoel zoals vermoeidheid. Daarom is proberen te zien welke grens je mag bewaken een stuk handiger. Je kunt bijvoorbeeld aurastipjes zien of iets nuttigs dromen. Dan weet je dat daar een aandachtspunt zit.

Wat merk jij al van de kreeft volle maan van juli?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 21 juli in kreeft”