De volle maan van 19 augustus

volle maan van 19 augustus

De volle maan van 19 augustus nadert weer en hij staat in de energie van leeuw. Dat is tweemaal de energie van leeuw tijdens een volle maan. Dat houdt meteen in dat je door leeuw veel hulp kunt verwachten, maar dat het dus ook niet per se de leukste volle maan dagen worden.

Tijdens de volle maan van juli merkten we helderziendheid op, problemen oplossen en uitdagingen bij het grenzen aangeven. De komende volle maan zal gaan om ontdekkingen, pijnlijke waarheden en jezelf hervinden. Hoewel wat er geschreven staat negatief kan overkomen, hoeft dat niet het geval te zijn. Soms is het antwoord dat je zoekt precies wat je blij maakt, maar doen de waarheden wel pijn. Je zult na deze ontdekte antwoorden ook jezelf weer vinden. Alsof je er eindelijk weer gaat zijn en gaat stralen.

Waarheid

Deze maan brengt waarheden aan het licht. Dat houdt in dat je ook veel gecorrigeerd wordt. Je zult vooral merken dat je antwoorden vindt op zaken waarvan je dacht dat je ze al had opgelost. Daar gaat deze maan namelijk in uitblinken. Je zult dus enkele dagen heel erg verrast worden. Je krijgt bijvoorbeeld een inspirerende droom waardoor je andere invalshoeken gaat bekijken en een lichamelijke klacht waarbij je je bijvoorbeeld al had neergelegd blijkt toch verder te kunnen worden uitgeplozen. Uiteraard gaat ook je visie op mensen om je heen of je eventuele zorgprofessionals om je heen veranderen. Ook dit hoeft niet negatief te zijn. Soms kun je iemand waarvan je dacht dat die je absoluut niet kon helpen opeens beter inschatten waardoor je door hem/ haar precies krijgt wat je zoekt.

Al met al brengen deze paar dagen veel ontdekkingen met zich mee. Van slecht slapen hebben we daarom niet heel veel last, want we worden er aan het einde van de dag flink moe van. Ook kun je het beter slapen zien als een beloning vanuit je lichaam dat je zo op het goede pad zit.

Een tipje van de sluier is trouwens alvast: let op je vitaminen. Volgens mij worden we erg gevoelig voor een gebrek hiervoor of komt dat meer en meer aan het licht. Denk ook aan een ander mérk vitaminen dat het verschil kan maken.

De volle maan van 19 augustus

De volle maan van 19 augustus zal ons dus dichter en dichter tot onszelf brengen. Je zult merken dat je eindelijk weer bent wie je was en dat zal fantastisch zijn. Nu is dus niet het moment om zaken te laten liggen. Er wordt extra aanpak van je gevraagd. Dingen worden nu niet opgelost met rust of tijd geven. Dat komt in september wel weer. Als je een advies krijgt of over iemand droomt, doe er dus even wat mee of neem contact met diegene op. Zie gewoon wat er gebeurt en hoe het gesprek vervolgens loopt. Vertrouw erop dat tekens die je krijgt en opvallen te vertrouwen zijn.

Verder zou ik zeggen: vergeet niet te genieten van deze periode! Wissel hard werken tijdig af met ontspanning.

Hoe ga jij je zaken deze tijd inrichten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 19 augustus”