De horoscoop in maagd vanaf 24 augustus 2024

horoscoop maagd 24 augustus 2024

Vanaf nu kun je inzien hoe jouw maand eruit gaat zien in de horoscoop met de energie van maagd van 24 augustus 2024! Leer hoe de overheersende energie van maagd van invloed is op je eigen sterrenbeeld. De horoscoop is zo geschreven dat deze liefdevolle tips en handvatten biedt aan de te komen periode!

 

Uitgelicht! Maagd: 24 augustus- 22 september

Hallo maagd. Je bent bijna jarig! Deze maand ga je een helderproevende periode tegemoet. Dat betekent dat je als je eet, snel voelt hoe je eten is bereid of hoe het dier heeft geleefd. Ook merk je wat voor ingrediënten er bijvoorbeeld missen in je gerecht! Als kers op de taart merk je dus ook sneller een tintelende tong.

Je kracht deze maand is opmerken hoe je ogen goed in balans en connectie zijn met jezelf. Zo zul je bijvoorbeeld merken dat je scherper ziet.

Tenslotte is je waarschuwing dat je een verstopte neus hebt.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop in maagd van 24 augustus 2024:

 

 

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Ha weegschaal! Voor jou komt er een maand waarin je heel veel zin hebt in series kijken. Ga ervoor! Je hebt goed gewerkt de laatste tijd en ontzettend veel stappen gezet voor in je carrière en eigenliefde. Deze periode mag je genieten; je hoeft niet altijd hard te werken om gelukkig te zijn.

Jouw kracht deze maand is heel gezond (willen) eten.

Je valkuil is dat je soms mensen vergeet terug te bellen of appen. Zorg dat je de mensen die je liefhebt wel onderhoudt.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je bezig bent met de energieën van allerlei objecten zoals edelstenen of tweedehands voorwerpen uitpluizen. Je zult ontdekken dat dit ook een mooie manier van werken is en jezelf goed voelen is! Een tip is een tweedehands object eens een dagje bij je te houden om te zien wat het met je doet! Sommigen krijgen er fysieke gewaarwordingen van, anderen vreemde emoties. Test het uit!

De kracht deze maand zit hem in voelen wat je lichaam nodig heeft qua voedingsstoffen!

De valkuil is dat je wat onhandig bent. Zo laat je veel vallen of verwijder je opeens een document van je computer.

instagram

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je je wil verdiepen in je erfelijke genen en überhaupt stambomen. Je zult daar namelijk veel leuks halen en de energie van maagd in boogschutter zal je helpen de juiste informatie te vinden. Anderen zijn weer meer bezig met familiepatronen.

Jouw kracht is je geliefd voelen en op je pad voelen lopen.

Jouw valkuil deze maand is te snel wegzweven of dagdromen. Let je erop dat je je goed aard?

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je helemaal laat meevoeren met je intuïtie. Je volgt waar het je brengt. Anderen zullen misschien aangeven dat je niet te volgen bent of dat je impulsief bent, maar als je het mij vraagt bewandel je precies het pad die je moet hebben.

Je kracht is heel veel energie kunnen halen uit je samenwerking met (huis)dieren.

Jouw valkuil is wat last hebben van vergeetachtigheid. Check goed of je je sleutels wel bij je hebt als je het huis verlaat.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je merkt dat je lichaam lekker beweging nodig heeft en dat je niet stil kan zitten. Geef er gewoon gehoor aan en ga juist ook flink wandelen of iets actiefs doen. Laat je gedachten de vrije loop en laat los, dan zul je zien hoe het antwoord tot je komt.

Je kracht deze maand is bergen werk kunnen verzetten en niet vermoeid raken.

Je valkuil is net als vorig jaar snel last hebben van geluid.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zal vooral in het teken staan van het fysieke. Dat betekent dat je sneller last ervaart in je lichaam. Het gekke is, hoe meer je die zorgen loslaat, hoe beter je lichaam erop reageert. Wat dat betreft wordt het een verwarrende periode.

Jouw kracht deze maand is waardering krijgen van andere mensen.

Tenslotte is je valkuil je snel ergeren aan kleding dat net niet goed zit. Je bent gewoon even heel gevoelig.

Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je je soms wat jaloers op anderen voelt. Maar eigenlijk is dat heel erg positief. Dat betekent namelijk dat je intuïtie aangeeft dat je weer mag innoveren, weer iets nieuws mag leren, een ander deel van je brein uitdagen. Zet die jaloezie dus om in actie en zie in dat het eigenlijk helemaal geen jaloezie was!

Jouw kracht deze maand is je mee laten nemen in heerlijke muziek.

Jouw valkuil is dat je erg koppig doet en zo niet open staat voor adviezen van anderen.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou komt er een maand waarin je bezig bent met innovatie. Je hebt absoluut geen zin in standaard routine zaken, maar wil nieuwe dingen doen en bedenken. Dat is goed, ga er zoveel mogelijk voor en omring je tijdelijk het liefst met mensen die je verder helpen.

Je kracht deze maand is dat je lekker jezelf bent.

Je valkuil is tenslotte driftig zijn.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je op dat je lekker veel trek hebt in fruit en gezond eten. Hierdoor zul je echter ook voedingsstoffen tekort komen en zul je sneller last hebben van lekkere trek ‘s avonds laat. Probeer dus te denken aan de schijf van vijf. Verder wordt het een turbulente periode waarin je minder tijd hebt voor je hobby’s.

Je kracht deze maand is goed voor jezelf zorgen en op tijd nee zeggen.

Je valkuil is een driftbui krijgen.

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met jou vandaag? Voor jou komt er een periode waarin je je vrij voelt, maar wel met een zwaar gevoel. Alsof je constant het idee hebt dat je iets vergeet. Later blijkt dan ook wat dat was, maar ik geef je vast een tipje van de sluier: het is iets dat je normaal gesproken als routine doet, maar nu niet meer. Zoals flossen.

Je kracht deze maand is zorgvuldig zijn met je spullen.

Je valkuil is dat je wat sneller iets kapot maakt.

Tenslotte de laatste per sterrenbeeld van de maagd horoscoop van 24 augustus 2024:

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Hoe was jouw verjaardag? Deze periode zul je merken dat je wat snel stijvere schouders hebt. Je draagt lasten mee van andere personen en wees daar dus alert op. Douche het goed van je af en let op je postuur om zoveel mogelijk pijn te voorkomen. Daarnaast ervaar je deze maand eerder het zien van schimmen en geesten.

Je kracht deze maand is heel diep kunnen mediteren en nadenken, zelf beelden ontvangen in je derde oog!

Je valkuil is tot slot heel snel van emoties wisselen.

Wat herkende je in jouw horoscoop in maagd van 24 augustus 2024?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop in maagd vanaf 24 augustus 2024”