Gastbloggen

Lijkt het je leuk om een gratis gastblog te schrijven met je naamsvermelding, social media en website erbij? Heb je een fijn onderwerp waarover je iets kwijt wil dat raakvlakken heeft met (mindful) leven, spiritualiteit of ontspanning? Wil je je stem laten horen voor groter publiek en met je artikel ook in de nieuwsbrief en social media komen? Neem even contact op of meld je aan!

Of wil je liever samenwerkingspartner worden?

Dit bereik je! 2700 volgers op Facebook, 920 op Instagram, 800 nieuwsbriefabonnees en 910 volgers op Youtube! (Op 26-9-2022.)

Ik wil natuurlijk dat jouw unieke inzending goed gelezen en ontvangen wordt, daarvoor zou het fijn zijn als we een aantal punten overeen kunnen komen:

Publiceer je content niet ook op je eigen site of op een andere site. Pas hem desnoods aan zodat hij voor jou helemaal anders is ingericht. Als wij namelijk een dubbel en hetzelfde artikel hebben, is dat niet goed voor de zoekresultaten;
-Zorg dat je artikel 800 woorden of meer is. Dat wordt goed ontvangen in de zoekmachines;
-Ik plaats het artikel wanneer dat in het schema past. Soms kan dat even duren. Schrijf vooral vaker artikelen, zodat lezers aan je kunnen wennen! Denk aan 1 keer per maand een gastblog;
-Plaats geen reclame over je praktijk in de titel. Soms hindert dat tijdens het lezen en dat zou zonde zijn. De lieve lezers zullen wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de auteur, vanzelf bij je gegevens uitkomen:);
-Zorg dat je artikel in goed Nederlands wordt geschreven of vraag hulp aan iemand van je omgeving;
-Soms wil ik graag je artikel goedkeuren, maar kan het niet omdat het al teveel lijkt op de content op Witte Wolf of juist te ver van de doelgroep vandaan ligt. Dan kan ik hem niet goedkeuren. Wel kan ik met je meedenken om je artikel aan te passen;
-Bij kleine aanpassingen en de afwerking, pas ik het artikel na inzending op sommige vlakken aan zodat het goed in het geheel past. Soms zal ik je ook vragen of je je artikel zelf wil aanpassen. Dat is dan omdat jij de stof van het artikel uiteraard beter beheerst dan ik.

Een gastblog is gratis! Wel is het leuk als je het deelt op je eigen social media met de link van je gastblog op witte-wolf.nl!

 

Stappen om een artikel in te sturen!

Stap 1: ga naar witte-wolf.nl/zone en kom uit op dit scherm.Stap 2: kies een gebruikersnaam en meld je aan met je e-mail.Stap 3: ga naar je e-mail en klik op de link om je wachtwoord in te stellen.Stap 4: maak een wachtwoord en klik op ‘Wachtwoord opslaan’Stap 5: je komt uit op deze pagina en je kunt op ‘inloggen’ klikken.Stap 6: log in.Stap 7: klik op ‘Profiel’ links.Stap 8: vul de pagina in met je gegevens.Stap 9: sla op en ga naar ‘nieuw bericht’.Stap 10: schrijf de blog. Maak een pakkende titel en gebruik h2, h3, etc. headers voor je content. (Zie ook stap 13 voor meer uitleg.)Stap 11: vergeet geen focus keyword in te vullen en dit terug te laten komen in de blog.Stap 12: maak ook een metabeschrijving. Dit is een kleine samenvatting van de blog.Stap 13: voor, tijdens en na het schrijven van de blog kun je deze punten in de gaten houden. Zorg dat ze allemaal groen zijn.
Stap 14: inzenden maar! Ik mail je wanneer hij wordt ingepland of wanneer ik wil vragen om de blog te verbeteren of niet kan publiceren.