Behandelingen

Weet je niet welke dienst bij je pas? Lees de klachtenwijzer of vraag een algemene reading of intake aan!

Hypnotherapie en hypnose

Hypnose brengt iemand in rustige toestand waardoor de samenwerking tussen het bewuste en het onderbewuste wordt gestimuleerd. Het lichaam fungeert vaak als doorgeefluik van het onderbewuste. Het onderbewuste merkt signalen op die het bewuste vaak ontgaan. Hypnose helpt bij het verduidelijken van de signalen en het afleren of anders gezegd herleren van (on)gewenste gewoontes.

Kinderhooggevoeligheidstraining en angsten

Tijdens een kindertraining begeleid ik de ouders en hun kind(eren) met het begrijpen van de gevoeligheid, hooggevoeligheid (hsp), angst voor geesten of onzichtbare materie en andere vraagstukken van het kind.

Reïncarnatietherapie en regressietherapie

Reïncarnatie heeft te maken met je vorige levens. Veel mensen hebben nog restanten van hun vorige leven. Dit kan zich vertalen in angsten, gewoontes en hobby’s. Reïncarnatietherapie helpt bij het begrijpen en verwerken van deze restanten in een veilige omgeving.

Bij deze therapie kun je ook blokkades vanuit je jeugd aanpakken. Dat heet regressie.

Reading

Bij een reading gebruik ik mijn helderziende inzichten om meer inzicht te geven in iemands levensvragen, verleden, heden en toekomst en praktische vragen. Voorbeelden van onderwerpen die vaak bij een reading besproken worden, zijn: hooggevoeligheid, overprikkeling en contact met overledenen.
Je kunt ook een groepsreading tegen gereduceerd tarief organiseren met vrienden en familie.

-Ongeboren babyreadings

Een reading kan ook gedaan worden op een baby dat al in de buik zit, maar nog niet geboren is! Een baby is namelijk al een ziel en zielen zijn te lezen. Nieuwsgierig naar je kind, zijn karakter en trekjes? Deze vragen kun je dus stellen.

Training

Bij een training wordt een plan gemaakt om iemands spirituele pad te verbeteren en paranormale gaves te ontwikkelen. Daarnaast kan een training worden ingezet voor het leren omgaan met hsp.

Verdrijving

Bij een verdrijving worden negatieve energieën en entiteiten verdreven en geblokkeerd. Denk ook aan (familie)vloeken en negatieve verwensingen. Ook gelukswassi’s zijn beschikbaar om uit de pech te komen. Voorafgaand het uitvoeren van een verdrijving vindt er een reading of intake plaats.

Groepscursussen

Witte Wolf biedt momenteel vier soorten groepscursussen aan:
– Groepstraining hooggevoeligheid:
In deze training wordt er met voor jou bekende of onbekende mensen gewerkt aan het omgaan met hooggevoeligheid in het dagelijks leven: hoe houd je energie over, hoe ga je om met mensen die weinig begrip hebben voor hooggevoeligheid? Kortom: hoe krijg je meer grip op jouw grote gevoeligheid?;
– Groepstraining met jouw hooggevoelige kind:
Samen met de ouder of voogd heeft het hoge gevoelige kind en diens ouders/ voogd ruimte om vragen te stellen over zijn hooggevoeligheid en overprikkeldheid en wordt er spelenderwijs tips gegeven voor het omgaan hiervan. Leeftijd om en nabij van 8 tot 14 jaar;
– Groepscursus mediumschap:
Tijdens deze training met bekende of onbekende anderen ontwikkelen we een ieders gave. Omdat iedereen een andere hoofdgave heeft staan we hier uitgebreid bij stil, samen met het vooral veilig en liefdevol contact leggen met gener zijde;
– Tot slot is er ook een groepsreading mogelijk vanaf één avond per keer. Lees inhoudelijk meer over readings onder het stukje ‘reading’.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

[email-subscribers-form id=”1″]

Doe ook eens de hooggevoeligheid zelftest!

Doe de test om een inzicht te verkrijgen of jij hooggevoelig bent! Een zelftest biedt nooit een uitsluitende conclusie. Het is belangrijk dat je de test puur gebruikt om tot inzicht te komen. Nb: De test is zo opgebouwd dat de ja en nee antwoorden afwisselend wel/ niet meetellen bij de score ‘hooggevoelig persoon’.