Regressietherapie

Tijdens regressietherapie kun je blokkades vanuit je jeugd aanpakken. Veel mensen hebben nog restanten van hun jeugd bij zich dat zich vormgeeft in vele automatische gewoontes. Dit kan zich naast gewoontes vertalen in angsten, obsessies en opvoedingsproblemen. Regressie helpt bij het begrijpen en verwerken van deze restanten in een veilige omgeving. Het is een vorm van hypnose.

Deze vorm van therapie vindt op een veilige en helende manier plaats. Je ziet nooit iets dat je niet aankan. Daar zal ik voor zorgen en je mag daarom goed voelen of je mij vertrouwt. Dat is belangrijk om de hypnose te laten slagen. Lees vooral meer over angsten en fabels over regressietherapie en reïncarnatietherapie. De therapie wordt alleen in het Nederlands gedaan.


Regressietherapie wordt gebruikt voor:

opvoedingsproblemen als het hebben van een kort lontje tegenover jouw kinderen;
– het ongewenste gedrag van jouw ouders overnemen en dus bestrijden;
– het herbeleven van jouw jeugd om trauma’s door deze nu met de volwassen ogen te zien en op onbewust niveau te verwerken zodat heftige, emotionele uitbarstingen afnemen;
– het kortom van binnen laten wegnemen van waar jij mee zit.


Vorig levens

Reïncarnatietherapie doelt specifiek op vorig levens en regressie meer op je jeugd, maar het is eenzelfde soort hypnose. Als je dus niet weet waar je blokkade vandaan komt, jeugd of vorig leven of iets anders is deze therapie alsnog een goede keus. De therapie laat op veilige en rustige manier helend herbeleven terwijl je altijd bewust bent van het hier en nu. Dat is erg belangrijk. Voordat we de therapie doen, vraag ik je ook vaak om een intake af te nemen om zeker te zijn of er geen andere blokkades zitten op je klacht. Denk aan een bepaald soort negatieve energie of iets medisch. Die helicopterview is sowieso fijn. Maar ook weten we dat we als die blokkades er dus niet zijn dat dat de beste kans geeft op het slagen van de reïncarnatietherapie.