Spoed

Heb je spoed bij je vraag of wil je graag snel antwoord? Bestel dan hier een spoedreading.


Voorwaarden spoedreading

Een spoedreading kan alleen via de shop worden aangevraagd.

Bij aankoop van een online spoedreading dien je vlak na aankoop een mailtje met een foto van jezelf toe te voegen dat scherp is, waarop de ogen niet bedekt zijn en waarbij de foto in kleur is te sturen naar info@witte-wolf.nl . Na ontvangst van jouw mail wordt een spoedreading altijd binnen 24 uur toegezonden tenzij er zon- en feestdagen ertussen zitten of duidelijk anders vermeld wegens vakantie-/feestdagperiode o.i.d.. Wanneer je via de mail vragen stelt na ontvangst van de spoedreading, ontvang je daarop een antwoord binnen 1 tot 2 dagen m.u.v. eerdergenoemde uitzonderingen.


Inhoud reading met spoed

In een spoedreading heb je ruimte voor vragen over verschillende levensgebieden. De meesten gebruiken de spoedvariant omdat ze vragen hebben over negativiteit of geesten. Maar een fotoreading mag ook volledig of deels algemeen zijn. Als het gaat om negativiteit/ geesten, bekijk ik altijd waar het vandaan komt en wat het is. In dezelfde mail beschrijf ik hoe lang het al speelt en hoe je het kunt herkennen. Tot slot stuur ik een volledig plan van aanpak mee, waarna je natuurlijk nooit verplicht bent dit af te nemen. Ook heb je ruimte voor een bescheiden aantal vragen over anderen. Voeg dan foto’s aan de mail toe met dezelfde foto-eisen en benoem goed over welke foto bij welke vraag hoort.

Het daadwerkelijk uitvoeren van het plan van aanpak kan op zijn vroegst 2 dagen na aankoop van de spoedreading én ontvangst via de mail van jouw foto van start gaan wegens voorbereidingstijd. M.u.v. zon- en feestdagen die ertussen zitten of duidelijk anders vermeld wegens vakantie-/feestdagperiode.


 

Reguliere wachttijd

Een reguliere reading kan zowel via de mail of aan de praktijk worden gepland binnen twee weken. Heeft je vraag tóch minder spoed dan gedacht? Dan kun je de gewone reading aanvragen via mail, SMS, webshop of app.