Hoe herken je negatieve/ zwarte energie (+ verbreken)?

negatieve

Heb je spoed betreft negatieve energie of wil je snel antwoord? Laat gewoon even een reactie achter!

Belangrijk is, als jij hier last van denkt te hebben, het punt te zoeken in je leven waar alles nog ‘normaal voelde’. Meestal zie jij echt wel de plotselinge omslag, uitzonderingen daargelaten zoals bij familievloeken, waar je al van kinds af aan het gevoel hebt dat het niet stroomt. Ga na met wie je contact hebt gehad de periode van omslag.

Heb je hulp nodig? Overweeg ook deze dienst om zwarte magie op afstand te houden. Of laat ook een reactie achter voor een reading. Sommige mensen vinden deze bescherming ook veilig:

zwarte magie en pech

 

17 soorten witte magie die Witte Wolf toepast

Er is veel bekend over negatieve entiteiten, waar ik eerder een artikel over heb geschreven. In andere culturen worden ze ook wel djin, yorka of bakroe genoemd. Velen weten echter niet veel van de ernst van negatieve (zwarte) energie. Vooral het soort dat gestuurd wordt door anderen. Negatieve of wel zwarte gestuurde magie is daarom minder goed te herkennen, maar zo ontzettend belangrijk om er bewust van te worden. Geef de opsomming een kans. Het kan de manier waarop je dingen ziet en ervaart veranderen.

Checklist symptomen van negatieve energie

 • Er hangt een zware sfeer in huis of om jou heen;
 • Veel voorwerpen en ook elektronica gaan stuk of er gaan dingen mis met online bestellingen;
 • Zonder te weten waarom maak je veel ruzie met je naasten of zij maken onverklaarbaar ruzie met jou;
 • Je hebt continu pech of krijgt geldboetes en afwijzingen voor sollicitaties en geldleningen;
 • Je raakt veelvuldig spullen kwijt;
 • Overgevoeligheid zoals tinnitus of huidproblemen als eczeem beginnen op moment van aanraking van de magie;
 • Je komt in de schulden en geeft roekeloos geld uit wat je soms niet en soms pas achteraf beseft. Denk bijvoorbeeld aan iemand teveel verjaardagsgeld kado geven of teveel fooi geven. Of iets kopen dat je al hebt en de bon raakt kwijt. Je geld lijkt simpelweg te verdwijnen.
 • Het krijgen van onverklaarbare lichamelijke klachten of je oude lichamelijke klachten verergeren zich. Denk aan urineverlies, zweten, maar ook kramp in gewrichten, etc.;
 • Je hebt depressieve en negatieve gedachten en denkt zelfs aan zelfmoord. Je kunt merken dat die gedachten verergeren. Soms kun je ook een punt of leeftijd bedenken dat je leven opeens anders en negatiever werd ervaren door jou, maar bij sommige soorten negatieve energie is het er al vanaf je geboorte;
 • Je bent gespannen en moe en slaapt niet goed of hebt ook nare dromen;
 • Oude trauma’s komen weer naar boven en worden herleefd, desnoods in dromen;
 • Je vindt haar in je eten;
 • Je krijgt haaruitval;
 • Jouw persoonlijkheid verandert, voelt je jezelf niet meer en krijgt zelfs een strakke gezichtsuitdrukking;
 • Problemen met waterafvoer;
 • Opmerken dat je familie dezelfde klachten heeft;
 • Dwingende stemmen krijgen in het hoofd;
 • Je wordt vatbaar voor verslavingen en/ of ontwikkelt deze, zoals drank of gokken.
 • Tenslotte: dingen die bij anderen vanzelfsprekend gaan, moet jij hard voor werken, zoals contractverlengingen.

 

 

Negatieve energie kan zijn gericht op verschillende leefgebieden

En dit is nog een punt wat het herkennen moeilijk maakt. Mensen die negatieve energie sturen zijn vaak jaloers op iets of hebben afgunst. Dit kan zijn op jouw welzijn qua geld, maar ook gezondheid of denk aan jouw grote hoeveelheid relaties die je hebt gehad. Daarom kan jij last hebben van zwarte magie terwijl jouw financiën in orde blijven, maar maak jij wel veel ruzie met je naasten en duw je ze weg. Andersom kunnen ook je relaties allemaal goed lopen, maar raak jij in de schulden.

Sommige negatieve energieën zijn nog diepgaander. Deze worden gestuurd op het verslaafd maken van jou aan alcohol of iets anders. Of wordt alleen gestuurd naar je huis, zodat je daar steeds meer verzwakt.

 

 

 

Voodoo kan gericht zijn op jou in het algemeen

Negatieve energie kan natuurlijk ook gericht zijn op jou als heel persoon. Dan pakt de energie je waar hij je pakken kan. Zitten er hartproblemen in de familie? Dan is de kans groot dat het je daar pakt. Houd je van luxe leven? Dan zorgt hij ook voor geldproblemen. Negatieve energie of magie is niet onoverwinnelijk en kan niet álles aanrichten. Er zit gewoon nog een aards en normaal lichaam tussen. Wanneer jij nooit last hebt gehad van oorsuizen, ga je dat nu ook niet ineens krijgen door de energie.

Voodoo kan trouwens ín en óp je komen. Met ‘in’ bedoel ik: via poeder op de grond of via eten en drinken. En met ‘op’ bedoel ik op afstand gestuurde voodoo.

 

 

Hoe weet je welke vorm van bezetenheid jij op je hebt en wat je eraan kunt doen?

Belangrijk is, als jij hier last van denkt te hebben, het punt te zoeken in je leven waar alles nog ‘normaal voelde’. Meestal zie jij echt wel de plotselinge omslag, uitzonderingen daargelaten zoals bij familievloeken, waar je al van kinds af aan het gevoel hebt dat het niet stroomt. Ga na met wie je contact hebt gehad de periode van omslag.

Heb je hulp nodig? Overweeg ook deze dienst om zwarte magie op afstand te houden. Of laat ook een reactie achter voor een reading. Sommige mensen vinden deze bescherming ook veilig:

zwarte magie en pech

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

17 soorten witte magie die Witte Wolf toepast

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

36 thoughts on “Hoe herken je negatieve/ zwarte energie (+ verbreken)?

 1. Sonia says:

  Hallo,
  Ik heb het altijd moeilijk gehad in mijn leven en ik dacht eerst dat om puur pech ging maar nu denk ik dat dit doorkomt door een vloek op mijn familie. Zou dat kunnen?

  • Jermaine says:

   Ik heb het gevoel dat duistere energieën aan me trekt mijn gedachtes zijn zo extreem zo ben ik niet

 2. Salina says:

  Iemand heb denk ik zwarte magie gedaan wat moet k doen

  • Desiree says:

   Beste Salina,

   Als je wil kun je me mailen op info@witte-wolf.nl . Dan kunnen we een intake doen om te kijken wat voor soort zwarte magie het is en wat eraan te doen valt.

   Groetjes Desiree- Witte Wolf

 3. Sam says:

  Ik heb constant pech, of de pech wordt alleen maar erger. Alle punten die jij opnoemt herken ik bij mezelf. Ik word hierdoor zwaar depressief!

 4. Angel says:

  Hallo witte wolf, ik heb een vriendin(partner) die bevriend is met een marokkaanse vrouw waarvan ik 80% denk/voel dat ze zwarte magie gebruikt op mijn vriendin. Dit heeft veel impact op mij en mijn vriendins leven die er niet bewust van is en wil hier graag iets aan doen zodat die marokkaanse vrouw ons niet meer in bedwang kan houden en controle heeft over alles goed en slecht schriks om het naar haar hand te draaien. Weet me even geen raad meer en na meerdere malen gezocht en gekeken op internet bleef ik op de witte wolf uitkomen.

 5. Annick says:

  Beste
  Graag zou ik meer info willen vragen.
  Met vriendelijke groeten
  Annick

  • Desiree says:

   Beste Annick. Dank je voor je reactie. Ik heb je een mail gestuurd met informatie. Heb je die ontvangen? Groetjes!

 6. Luna says:

  Wat als de vloek op mijn oma of zelfs haar voorouders is gelegd, en zo via mijn vader bij mij en mijn broer is terecht gekomen en vanaf onze geboorte al merkbaar is? Is dit mogelijk, of moet er echt ergens in mijn leven een keerpunt zijn geweest? En wat als de hulpverlening denkt aan borderline/bipolair/persoonlijkheidsstoornis??

 7. Fanny says:

  De meeste symptomen zijn herkenbaar bij mij de afgelopen 2 jaren alleen maar ellende achter elkaar. Wil er van af maar hoe?

  • Desiree says:

   Beste Fanny/ Danessa,

   Ik heb jou een mail gestuurd op de e-mail die je hebt achtergelaten. Daarin leg ik je uit wat we kunnen doen om dit aan te pakken. Als je de mail niet ontvangen hebt, laat je me het dan even weten langs deze weg?

   Groetjes, Desiree

 8. Patrick Demulder says:

  Hoe geraak ik die zwarte magie kwijt, al die beschreven punten die onder ga ik.

  • Desiree says:

   Beste Patrick, als eerst zouden we moeten kijken naar een intake of reading om te zien van welke vormen je precies op je hebt. Daarna kunnen we een aanpak maken over hoe dit weg te halen is. Ik stuur je een e-mail met de mogelijkheden. Groetjes, Desiree

 9. Inge says:

  Beste,
  Al de vorig opgenoemde punten zijn van toepassing bij mij. Maar ik kan het lijstje nog aanvullen met “alles begint te leven”, er zit precies iemand achter gordijn die ermee speelt en zijn vorm erin duwt, honden zijn enorm bang…..
  Ik leef nu zo al bijna een jaar, en weet echt niet hoelang ik deze situatie nog aan kan. Ik voel me letterlijk mentaal en fysiek achteruitgaan .
  Hopende op een reactie, alvast enorme dank!
  Inge

 10. Enza says:

  Ik heb altijd pech en alles loopt mis wa moet ik doen

  • Desiree says:

   Beste Enza,

   Naar zeg! Wat we kunnen doen is uitpluizen waar dit vandaan komt en hoe het op te lossen is met een intake of reading. Ik zal je een mailtje sturen met meer informatie.

   Groetjes, Desiree

 11. sarah miller says:

  ik heb last van iets raars als ik rook voel ik geen nicotine meer ben benieuwd of dat aan zwarte magie of voodoo kan liggen

  • Desiree says:

   Hallo Sarah.

   Dat kan zomaar! Interessant… Je kunt altijd een intake of reading aanvragen via de shop om alles uit te pluizen. Ik stuur je ook even een mailtje mocht je deze reactie niet zien :).

   Groetjes, Desiree

 12. Tio Huisman says:

  Ik heb ooit eens in de vrij Nederland gelezen dat iemand in aanraking is gekomen met zwarte magie. Korte tijd nadat die daar op consult is geweest kwam diegene in de problemen. Onder meer geldzorgen rekeningen niet meer kunnen betalen en een royement en tegenwerking in allerlei levensaangelegenheden. Voorheen leefden ze in welstand en konden altijd de rekeningen betalen. Bij al die consultanten trad dit probleem op nadat ze hen hadden geconsulteerd. Ze hebben er veel geld voor betaald en uiteraard voelt diegene zich bedrogen en is kwaad op die mensen die dit hebben gedaan misdaan. Waarom en hoe kun je het in je hoofd halen dit een ander aan te doen. Mensen zijn pionnen op hun spelbord. Als marionet trekken ze aan de touwtjes en de wil wordt lamgelegd en hebt niets meer te vertellen. Ze willen macht negatief aanwenden om er beter van te worden. Ze hadden geen consideratie en medeleven voor de mensen die dit betrof of bij wie ze dit aan hebben gedaan. In korte tijd kwam men al in armoede en diegene had ook volgelingen die het zelfde deden. Relatieproblemen en dat mensen alles kwijt raken en nergens naar toe kunnen en in nood komen. het zijn schurken boeven en criminelen die mensen bewust en met opzet in de vernieling brengen uit jaloezie en om te intimideren en uit superioriteit en macht zich van anderen te onder scheiden maar dan niet op een transparante manier. Ze belemmeren groei en vooruitgang en hinderen de vrije wil en het is vrijheidsberoving. Op den duur keerde het zich tegen hun want de praktijken die zij bij anderen gedaan hadden sloegen op hun zelf terug. Zij kregen met het zelfde te maken wat ze andere onschuldige mensen hebben aangedaan. Als je hun er voor aansprakelijk wou stellen zei men dat je hun kwetste terwijl zij dat bij anderen deden en hadden een zeer arrogante houding tegenover teleurgestelde en gedupeerde mensen. Ook kreeg men te maken met ontslag royement tegenwerking met het vinden van werk en tegenwerking van collega”s. Geweld en misbruik praktijken. Het zijn misdadige praktijken die op den duur terug slaan op hun zelf en wat ze een ander hebben aangedaan hebben ze dan ook terug gekregen. Niets van wat je zei nadat wat men had misdaan drong tot hun door en men hield zich van de domme en alsof ze niet wisten wat je zei. Onschuldige onwetende goedwillende mensen de prijs laten betalen voor hun geluk wat ten koste van anderen gaat. parasieten energievampiers die drijven op negatieve emoties van anderen om er hun eigen tekort mee aan te vullen. .

 13. Tio Huisman says:

  Ik herken ook symptomen van zwarte magie die op anderen is toegepast door een persoon of personen die dit bij anderen hebben gedaan zonder dit te weten. Van dat symptoom van te veel geld uitgeven wat je anders nooit deed maar onder hun invloed wel. negatieve gedachten depressieve gevoelens en zelfs suicidaliteit relatie problemen en dat er spanningen hangen in huis en dat je je huis niet in durft en met geweld te maken krijgt. Zo iemand zei ook nog het beste met je voor te hebben. Uiteindelijk zouden ze die ervaringen van consultanten moeten natrekken omdat er een patroon in zit. Al je liefhebberijen gaan er aan en onder die invloed bestel je meer en wordt onverschilligen met uitgaven. Zelfs dingen waar je aan verknocht bent raak je kwijt. Als je bijvoorbeeld voor een oldtimer auto hebt gespaard wordt die je afgepakt en al je liefhebberijen. Alles wat mensen leed aandoet maar dat kan hun niets schelen zo lang zij zich maar interessant kunnen voelen.

 14. Tio Huisman says:

  Dat er mensen zijn die doelbewust andermans leven zuur willen maken en geestelijk en financieel willen verruineren en in geldzorgen brengen en in armoede brengen. het is dan alsof je meer geld uitgeeft zonder er bij na te denken wat je eerst nooit deed.. Je krijgt dan inhoudingen en dat dat oploopt met rente en in de schuldsanering moet en je huis moet opzeggen en dat je weer thuis komt wonen. Thuis kom je ruzie tegen van iemand die tegen je uitvalt. Ze brengen je te schande met betaalachterstanden. Maken e wijs dat je je niet kunt redden en dat je je slecht voelt.. . Ze halen je neer op uiterlijkheden en alles wat je niet onverschillig laat. Heb je alles goed voor elkaar willen ze dat in de war gooien. Jaloers op wat je kunt en hebt en je op dingen pakken waar het niet zo lekker mee loopt. Loop je al met negatieve overtuigingen dan laten zij je daar nog negatiever over denken. Ze doen het uit eigen voordeel en uit winstbejag om zich van anderen te onderscheiden, en om macht te hebben over anderen net als een marionet aan een touwtje waar zij aan de touwtjes trekken zodat je je leven niet meer in eigen hand hebt. Zij nemen het stuur als het ware over en zeggen wat je moet doen en dat doen ze op een verholen manier. Als je hun aansprakelijk stelt beginnen ze je te intimideren. Je kunt ook van alles kwijt raken en waar je verknocht aan bent geraakt. Zij die dit doen hebben geen enkele consideratie voor anderen en het gaat hun alleen om hunzelf om er zelf beter van te worden. Uiteindelijk slaan die praktijken op hun zelf terug. .

 15. Hilda Weijerman says:

  Beste Desiree. Graag jouw visie waar ik al jaren last van heb. Als ik dingen nodig heb en
  ze wil pakken zijn ze weg. Komt vaak wel weer terug op een andere plaats. Ik wil iedere
  keer alle foto’s inplakken maar dan zijn de foto’s verdwenen en dan kan ik weer niet
  verder. Schiet niet op. Komen later wel weer ergens anders terug. Op dit moment is
  alles verdwenen. Ik heb altijd gedacht dat mijn moeder aan zwarte magie gedaan
  heeft (was daar mee begonnen in het Jappenkamp). en waar ik erg onder geleden
  heb. Is dat juist of is er iets anders aan de hand. Graag jouw mening. Met vriendelijke groet, Hilda

  • Desiree says:

   Dag Hilda, goed dat je een reactie achterlaat. Het klinkt inderdaad alsof je wordt tegengewerkt door een energie. De vraag is inderdaad alleen wat voor soort. Soms heel onschuldig door je hooggevoeligheid, soms zwarte magie. Het is belangrijk dat we eerst uitzoeken wat er speelt voordat we een aanpak erop uitvoeren. Op witte-wolf.nl/webshop kun je een intake of reading aanschaffen om hiernaar te laten kijken of stuur een mailtje naar info@witte-wolf.nl . Veel succes!

 16. Erika Lauwerier says:

  Kunt u eens contact met mij opnemen aub

 17. Helen says:

  Ik heb hulp nodig aub!!!

 18. B says:

  Hoi,

  Ik heb al heel lang het gevoel dat er een blokkade is in de vorm van iets spiritueels wat mij tegen houd om verder te komen.
  Ik heb geen idee of het te maken heeft met zwarte magie, entiteiten of iets uit een vorig leven etc.
  De blokkade is er wel en ik wil er heel graag vanaf!
  Kun je mij helpen?

  Groetjes,

  B

  • Desiree says:

   Beste B,

   Wat knap dat je dat voelt en wat naar dat je dit zo moet ervaren.

   Ik heb jou een mail gestuurd met uitleg over de werkwijze van het aanpakken van blokkades.

   Ik kijk er naar uit van je te horen!

   Groetjes, Desiree

 19. Sam says:

  Hoe kom ik van alle negatieve energieën af in huis en om ons gezin heen

  • Desiree says:

   Goede dag Sam, wat vervelend dat je dit moet ervaren. Wat ik meestal doe is in een reading kijken welke van de vele soorten energieën er spelen en een plan voor verwijdering voorstellen. Uiteraard hoor ik je reactie graag als je er meer uitleg over wil! Groetjes, Desiree

 20. ri says:

  Hoe kom ik er achter of er iets met mij is gedaan?

 21. ed says:

  Wat is negatieve energie? Het is een idee. ( niet meer en niet minder).Het idee dat iets of iemand anders verantwoordelijk is voor de pech in je leven..!!! Voor sommige is het meer dan een idee. Het is voor hun een overtuiging. Een overtuiging is nog altijd GEEN Feit maar een aanname. Een aanname die toevallig voor die persoon de waarheid is. Iets is een feit als het voor iedereen meetbaar en controleerbaar is.
  Soms (of soms ook vaak) heeft een individu simpelweg pech in zijn leven. Heel normaal…. soms heb je die pech aan jezelf te danken en vaak ook niet omdat het buiten je invloedssfeer lag. Dat is de realiteit van het leven en probeer vanuit de realiteit gewoon het beste te maken. Hou op bang te zijn en mijdt vooral mensen die je onzinnige verhalen over voodoo, zwarte magie en negatieve energieën proberen aan te kletsen. Wat de mensen doen heeft in Nederland een sjieke naam “manipulatie” Manipulatie is een agressieve, achterbakse manier van communiceren waarbij de persoon die het doet inspeelt op je angsten om zo zijn zin te krijgen. Hij/zij ontneemt je iedere keuzevrijheid want die mensen weten dat angst een ongelooflijk sterk wapen is. Probeert je iemand een schuld of schaamtegevoel aan te kletsen , ben dan meteen op je hoede, wat is zijn/haar verdien model, wat willen ze van jou. Kort samengevat, stop ben bang zijn en neem eigen verantwoordelijkheid..

  Ik wens jullie allemaal een fijn leven en dat het geluk aan je zijde moge zijn!.

  • Desiree says:

   Beste Ed,

   Heel erg bedankt voor jouw zienswijze. Ik ben het zeker met sommige punten eens, dus ik wil je bedanken voor je waardevolle toevoeging. Het is zeker mooi als je altijd je best doet eigen geluk te creëren.

   Ik wens jou een fijne dag!

   Groet, Desiree

LEAVE A COMMENT