negatieve

Hoe herken je negatieve (zwarte) energie?

· Negatieve (zwarte) energie is anders dan het hebben van een negatieve geest. ·

Veel kenmerken van negatieve (zwarte) energie komen overeen met de kenmerken van een negatieve entiteit. Maar veel kenmerken die voor negatieve entiteiten gelden, komen niet overeen bij het herkennen van negatieve (zwarte) energie.

*Spoed? Heb je spoed of wil je snel antwoord? Koop dan een intake of reading in de shop. Er kan namelijk prima worden gekeken op afstand.


Er is veel bekend over negatieve entiteiten, waar ik hier een artikel over heb geschreven. In andere culturen worden ze ook wel djin, yorka of bakroe genoemd. Maar veel mensen weten niet veel van de ernst van negatieve (zwarte) energie. Vooral het soort dat gestuurd wordt door anderen. Negatieve of wel zwart gestuurde magie is daarom minder goed te herkennen, maar zo ontzettend belangrijk om er bewust van te worden. Ben je eigenlijk sceptisch of nuchter van nature? Geef de opsomming een kans. Het kan de manier waarop je dingen ziet en ervaart veranderen.
*Simpelweg benieuwd hoe ik verdrijf? Lees dat hier!
Hier volgt de opsomming:

 • Er hangt een gespannen sfeer in huis of om jou heen;
 • Veel voorwerpen en elektronica gaan stuk of er gaan dingen mis met online bestellingen;
 • Zonder te weten waarom, veel ruzie maken met je naasten of zij maken onverklaarbaar ruzie met jou;
 • Je hebt continu pech of krijgt geldboetes en afwijzingen voor sollicitaties en geldleningen;
 • Je komt in de schulden en geeft roekeloos geld uit wat je soms niet en soms pas achteraf beseft. Denk bijvoorbeeld aan iemand teveel verjaardagsgeld kado geven of teveel fooi geven. Of iets kopen dat je al hebt en de bon raakt kwijt. Je geld lijkt simpelweg te verdwijnen.
 • Het krijgen van onverklaarbare (chronische) lichamelijke klachten of je oude lichamelijke klachten verergeren zich. Denk aan urineverlies, zweten, kramp in gewrichten, etc.;
 • Je hebt depressieve en negatieve gedachten en denkt zelfs aan zelfmoord. Je kunt merken dat die gedachten verergeren. Soms kun je ook een punt of leeftijd bedenken dat je leven opeens anders en negatiever werd ervaren door jou, maar bij sommige soorten negatieve energie is het er al vanaf je geboorte;
 • Je bent gespannen en moe en slaapt niet goed of hebt nare dromen;
 • Oude trauma’s komen weer naar boven en worden herleefd, desnoods in dromen;
 • Jouw persoonlijkheid verandert, voelt je jezelf niet meer en krijgt zelfs een strakke gezichtsuitdrukking;
 • Problemen met waterafvoer;
 • Opmerken dat je familie dezelfde klachten heeft;
 • Dwingende stemmen krijgen in je hoofd;
 • Je wordt vatbaar voor verslavingen en/ of ontwikkelt deze, zoals drank of gokken.
 • Dingen die bij anderen vanzelfsprekend gaan, moet jij hard voor werken, zoals contractverlengingen.Negatieve en gestuurde energie kunnen zijn gericht op verschillende leefgebieden

En dat is nog een punt wat het herkennen moeilijk maakt. Mensen die negatieve energie sturen zijn vaak jaloers op iets of hebben afgunst. Dit kan zijn op jouw welzijn qua geld, maar ook gezondheid of denk aan jouw grote hoeveelheid relaties die je hebt. Daarom kan jij last hebben van zwarte magie terwijl jouw financiën in orde blijven, maar maak jij wel veel ruzie met je naasten en duw je ze weg. Andersom kunnen ook je relaties allemaal goed lopen, maar raak jij in de schulden. Sommige negatieve energieën die worden gestuurd zijn puur gericht op het verslaafd maken van jou aan alcohol of iets anders.

Instagram

Negatieve energie kan gericht zijn op jou in het algemeen

Negatieve energie kan natuurlijk ook gericht zijn op jou als heel persoon. Dan pakt de energie je waar hij je pakken kan. Zitten er hartproblemen in de familie? Dan is de kans groot dat hij je daar pakt. Houd je van luxe leven? Dan zorgt hij voor geldproblemen.Hoe weet je welke vorm jij op je hebt en wat je eraan kunt doen?

Belangrijk is, als jij hier last van denkt te hebben, het punt te zoeken in je leven waar alles nog ‘normaal voelde’. Meestal zie jij echt wel de plotselinge omslag, uitzonderingen daargelaten zoals bij familievloeken, waar je al van kinds af aan het gevoel hebt dat het niet stroomt. Ga na met wie je contact hebt gehad de periode van omslag. Overweeg ook mijn hulpverlening om te laten bekijken of jij last hebt van zulke negativiteit en neem contact op om te achterhalen waar jouw pech vandaan komt. In een intake of reading dat hieruit volgt bekijken we óf en van welke soort zwarte magie jij last hebt en maken we een plan van aanpak om dit te verwijderen en blokkeren. Zwarte magie wil niet weg, dus doorsta weerstand. Je kunt ze ook aanschaffen in de shop.Bekijk hier ook de videoversie van 14 verschillende soorten zwarte magie:

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

18 Comments

 1. Beantwoorden

  Sonia

  november 7, 2017

  Hallo,
  Ik heb het altijd moeilijk gehad in mijn leven en ik dacht eerst dat om puur pech ging maar nu denk ik dat dit doorkomt door een vloek op mijn familie. Zou dat kunnen?

  • Beantwoorden

   Jermaine

   augustus 25, 2019

   Ik heb het gevoel dat duistere energieën aan me trekt mijn gedachtes zijn zo extreem zo ben ik niet

 2. Beantwoorden

  Salina

  januari 4, 2019

  Iemand heb denk ik zwarte magie gedaan wat moet k doen

  • Beantwoorden

   Desiree

   januari 8, 2019

   Beste Salina,

   Als je wil kun je me mailen op [email protected] . Dan kunnen we een intake doen om te kijken wat voor soort zwarte magie het is en wat eraan te doen valt.

   Groetjes Desiree- Witte Wolf

 3. Beantwoorden

  Sam

  april 10, 2019

  Ik heb constant pech, of de pech wordt alleen maar erger. Alle punten die jij opnoemt herken ik bij mezelf. Ik word hierdoor zwaar depressief!

 4. Beantwoorden

  Angel

  juli 25, 2019

  Hallo witte wolf, ik heb een vriendin(partner) die bevriend is met een marokkaanse vrouw waarvan ik 80% denk/voel dat ze zwarte magie gebruikt op mijn vriendin. Dit heeft veel impact op mij en mijn vriendins leven die er niet bewust van is en wil hier graag iets aan doen zodat die marokkaanse vrouw ons niet meer in bedwang kan houden en controle heeft over alles goed en slecht schriks om het naar haar hand te draaien. Weet me even geen raad meer en na meerdere malen gezocht en gekeken op internet bleef ik op de witte wolf uitkomen.

 5. Beantwoorden

  Annick

  augustus 20, 2019

  Beste
  Graag zou ik meer info willen vragen.
  Met vriendelijke groeten
  Annick

  • Beantwoorden

   Desiree

   september 15, 2019

   Beste Annick. Dank je voor je reactie. Ik heb je een mail gestuurd met informatie. Heb je die ontvangen? Groetjes!

 6. Beantwoorden

  Luna

  september 11, 2019

  Wat als de vloek op mijn oma of zelfs haar voorouders is gelegd, en zo via mijn vader bij mij en mijn broer is terecht gekomen en vanaf onze geboorte al merkbaar is? Is dit mogelijk, of moet er echt ergens in mijn leven een keerpunt zijn geweest? En wat als de hulpverlening denkt aan borderline/bipolair/persoonlijkheidsstoornis??

 7. Beantwoorden

  Fanny

  november 24, 2019

  De meeste symptomen zijn herkenbaar bij mij de afgelopen 2 jaren alleen maar ellende achter elkaar. Wil er van af maar hoe?

  • Beantwoorden

   Desiree

   december 5, 2019

   Beste Fanny/ Danessa,

   Ik heb jou een mail gestuurd op de e-mail die je hebt achtergelaten. Daarin leg ik je uit wat we kunnen doen om dit aan te pakken. Als je de mail niet ontvangen hebt, laat je me het dan even weten langs deze weg?

   Groetjes, Desiree

 8. Beantwoorden

  Patrick Demulder

  december 12, 2019

  Hoe geraak ik die zwarte magie kwijt, al die beschreven punten die onder ga ik.

  • Beantwoorden

   Desiree

   december 17, 2019

   Beste Patrick, als eerst zouden we moeten kijken naar een intake of reading om te zien van welke vormen je precies op je hebt. Daarna kunnen we een aanpak maken over hoe dit weg te halen is. Ik stuur je een e-mail met de mogelijkheden. Groetjes, Desiree

 9. Beantwoorden

  Inge

  maart 8, 2020

  Beste,
  Al de vorig opgenoemde punten zijn van toepassing bij mij. Maar ik kan het lijstje nog aanvullen met “alles begint te leven”, er zit precies iemand achter gordijn die ermee speelt en zijn vorm erin duwt, honden zijn enorm bang…..
  Ik leef nu zo al bijna een jaar, en weet echt niet hoelang ik deze situatie nog aan kan. Ik voel me letterlijk mentaal en fysiek achteruitgaan .
  Hopende op een reactie, alvast enorme dank!
  Inge

 10. Beantwoorden

  Enza

  maart 28, 2020

  Ik heb altijd pech en alles loopt mis wa moet ik doen

  • Beantwoorden

   Desiree

   maart 30, 2020

   Beste Enza,

   Naar zeg! Wat we kunnen doen is uitpluizen waar dit vandaan komt en hoe het op te lossen is met een intake of reading. Ik zal je een mailtje sturen met meer informatie.

   Groetjes, Desiree

 11. Beantwoorden

  sarah miller

  april 14, 2020

  ik heb last van iets raars als ik rook voel ik geen nicotine meer ben benieuwd of dat aan zwarte magie of voodoo kan liggen

  • Beantwoorden

   Desiree

   april 15, 2020

   Hallo Sarah.

   Dat kan zomaar! Interessant… Je kunt altijd een intake of reading aanvragen via de shop om alles uit te pluizen. Ik stuur je ook even een mailtje mocht je deze reactie niet zien :).

   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS