negatieve

Hoe herken je negatieve (zwarte) energie?

· Negatieve (zwarte) energie is anders dan het hebben van een negatieve geest. ·

Veel kenmerken van negatieve (zwarte) energie komen overeen met de kenmerken van een negatieve entiteit. Maar veel kenmerken die voor negatieve entiteiten gelden, komen niet overeen bij het herkennen van negatieve (zwarte) energie.

*Spoed? Heb je spoed of wil je snel antwoord? Koop dan een intake of reading in de shop. Er kan namelijk prima worden gekeken op afstand.


Er is veel bekend over negatieve entiteiten, waar ik hier een artikel over heb geschreven. In andere culturen worden ze ook wel djin, yorka of bakroe genoemd. Maar veel mensen weten niet veel van de ernst van negatieve (zwarte) energie. Vooral het soort dat gestuurd wordt door anderen. Negatieve of wel zwart gestuurde magie is daarom minder goed te herkennen, maar zo ontzettend belangrijk om er bewust van te worden. Ben je eigenlijk sceptisch of nuchter van nature? Geef de opsomming een kans. Het kan de manier waarop je dingen ziet en ervaart veranderen.
*Simpelweg benieuwd hoe ik verdrijf? Lees dat hier!
Hier volgt de opsomming:

 • Er hangt een gespannen sfeer in huis of om jou heen;
 • Veel voorwerpen en elektronica gaan stuk of er gaan dingen mis met online bestellingen;
 • Zonder te weten waarom, veel ruzie maken met je naasten of zij maken onverklaarbaar ruzie met jou;
 • Je hebt continu pech of krijgt geldboetes en afwijzingen voor sollicitaties en geldleningen;
 • Je komt in de schulden en geeft roekeloos geld uit wat je soms niet en soms pas achteraf beseft. Denk bijvoorbeeld aan iemand teveel verjaardagsgeld kado geven of teveel fooi geven. Of iets kopen dat je al hebt en de bon raakt kwijt. Je geld lijkt simpelweg te verdwijnen.
 • Het krijgen van onverklaarbare (chronische) lichamelijke klachten of je oude lichamelijke klachten verergeren zich. Denk aan urineverlies, zweten, kramp in gewrichten, etc.;
 • Je hebt depressieve en negatieve gedachten en denkt zelfs aan zelfmoord. Je kunt merken dat die gedachten verergeren. Soms kun je ook een punt of leeftijd bedenken dat je leven opeens anders en negatiever werd ervaren door jou, maar bij sommige soorten negatieve energie is het er al vanaf je geboorte;
 • Je bent gespannen en moe en slaapt niet goed of hebt nare dromen;
 • Oude trauma’s komen weer naar boven en worden herleefd, desnoods in dromen;
 • Jouw persoonlijkheid verandert, voelt je jezelf niet meer en krijgt zelfs een strakke gezichtsuitdrukking;
 • Problemen met waterafvoer;
 • Opmerken dat je familie dezelfde klachten heeft;
 • Dwingende stemmen krijgen in je hoofd;
 • Je wordt vatbaar voor verslavingen en/ of ontwikkelt deze, zoals drank of gokken.
 • Dingen die bij anderen vanzelfsprekend gaan, moet jij hard voor werken, zoals contractverlengingen.
nieuwsbrief
of schrijf hier direct in:


Negatieve en gestuurde energie kunnen zijn gericht op verschillende leefgebieden

En dat is nog een punt wat het herkennen moeilijk maakt. Mensen die negatieve energie sturen zijn vaak jaloers op iets of hebben afgunst. Dit kan zijn op jouw welzijn qua geld, maar ook gezondheid of denk aan jouw grote hoeveelheid relaties die je hebt. Daarom kan jij last hebben van zwarte magie terwijl jouw financiën in orde blijven, maar maak jij wel veel ruzie met je naasten en duw je ze weg. Andersom kunnen ook je relaties allemaal goed lopen, maar raak jij in de schulden. Sommige negatieve energieën die worden gestuurd zijn puur gericht op het verslaafd maken van jou aan alcohol of iets anders.

Instagram


Negatieve energie kan gericht zijn op jou in het algemeen

Negatieve energie kan natuurlijk ook gericht zijn op jou als heel persoon. Dan pakt de energie je waar hij je pakken kan. Zitten er hartproblemen in de familie? Dan is de kans groot dat hij je daar pakt. Houd je van luxe leven? Dan zorgt hij voor geldproblemen.Hoe weet je welke vorm jij op je hebt en wat je eraan kunt doen?

Belangrijk is, als jij hier last van denkt te hebben, het punt te zoeken in je leven waar alles nog ‘normaal voelde’. Meestal zie jij echt wel de plotselinge omslag, uitzonderingen daargelaten zoals bij familievloeken, waar je al van kinds af aan het gevoel hebt dat het niet stroomt. Ga na met wie je contact hebt gehad de periode van omslag. Overweeg ook mijn hulpverlening om te laten bekijken of jij last hebt van zulke negativiteit en neem contact op om te achterhalen waar jouw pech vandaan komt. In een intake of reading dat hieruit volgt bekijken we óf en van welke soort zwarte magie jij last hebt en maken we een plan van aanpak om dit te verwijderen en blokkeren. Zwarte magie wil niet weg, dus doorsta weerstand. Je kunt mijn rituelen tegen zwarte magie ook aanschaffen in de shop, maar het beste is eerst een intake of reading te nemen om er zeker van te zijn dat je de juiste toepast.Bekijk hier ook de videoversie van 14 verschillende soorten zwarte magie en een video over hoe ik verdrijf:


Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

30 Comments

 1. Beantwoorden

  Sonia

  november 7, 2017

  Hallo,
  Ik heb het altijd moeilijk gehad in mijn leven en ik dacht eerst dat om puur pech ging maar nu denk ik dat dit doorkomt door een vloek op mijn familie. Zou dat kunnen?

  • Beantwoorden

   Jermaine

   augustus 25, 2019

   Ik heb het gevoel dat duistere energieën aan me trekt mijn gedachtes zijn zo extreem zo ben ik niet

 2. Beantwoorden

  Salina

  januari 4, 2019

  Iemand heb denk ik zwarte magie gedaan wat moet k doen

  • Beantwoorden

   Desiree

   januari 8, 2019

   Beste Salina,

   Als je wil kun je me mailen op [email protected] . Dan kunnen we een intake doen om te kijken wat voor soort zwarte magie het is en wat eraan te doen valt.

   Groetjes Desiree- Witte Wolf

 3. Beantwoorden

  Sam

  april 10, 2019

  Ik heb constant pech, of de pech wordt alleen maar erger. Alle punten die jij opnoemt herken ik bij mezelf. Ik word hierdoor zwaar depressief!

 4. Beantwoorden

  Angel

  juli 25, 2019

  Hallo witte wolf, ik heb een vriendin(partner) die bevriend is met een marokkaanse vrouw waarvan ik 80% denk/voel dat ze zwarte magie gebruikt op mijn vriendin. Dit heeft veel impact op mij en mijn vriendins leven die er niet bewust van is en wil hier graag iets aan doen zodat die marokkaanse vrouw ons niet meer in bedwang kan houden en controle heeft over alles goed en slecht schriks om het naar haar hand te draaien. Weet me even geen raad meer en na meerdere malen gezocht en gekeken op internet bleef ik op de witte wolf uitkomen.

 5. Beantwoorden

  Annick

  augustus 20, 2019

  Beste
  Graag zou ik meer info willen vragen.
  Met vriendelijke groeten
  Annick

  • Beantwoorden

   Desiree

   september 15, 2019

   Beste Annick. Dank je voor je reactie. Ik heb je een mail gestuurd met informatie. Heb je die ontvangen? Groetjes!

 6. Beantwoorden

  Luna

  september 11, 2019

  Wat als de vloek op mijn oma of zelfs haar voorouders is gelegd, en zo via mijn vader bij mij en mijn broer is terecht gekomen en vanaf onze geboorte al merkbaar is? Is dit mogelijk, of moet er echt ergens in mijn leven een keerpunt zijn geweest? En wat als de hulpverlening denkt aan borderline/bipolair/persoonlijkheidsstoornis??

 7. Beantwoorden

  Fanny

  november 24, 2019

  De meeste symptomen zijn herkenbaar bij mij de afgelopen 2 jaren alleen maar ellende achter elkaar. Wil er van af maar hoe?

  • Beantwoorden

   Desiree

   december 5, 2019

   Beste Fanny/ Danessa,

   Ik heb jou een mail gestuurd op de e-mail die je hebt achtergelaten. Daarin leg ik je uit wat we kunnen doen om dit aan te pakken. Als je de mail niet ontvangen hebt, laat je me het dan even weten langs deze weg?

   Groetjes, Desiree

 8. Beantwoorden

  Patrick Demulder

  december 12, 2019

  Hoe geraak ik die zwarte magie kwijt, al die beschreven punten die onder ga ik.

  • Beantwoorden

   Desiree

   december 17, 2019

   Beste Patrick, als eerst zouden we moeten kijken naar een intake of reading om te zien van welke vormen je precies op je hebt. Daarna kunnen we een aanpak maken over hoe dit weg te halen is. Ik stuur je een e-mail met de mogelijkheden. Groetjes, Desiree

 9. Beantwoorden

  Inge

  maart 8, 2020

  Beste,
  Al de vorig opgenoemde punten zijn van toepassing bij mij. Maar ik kan het lijstje nog aanvullen met “alles begint te leven”, er zit precies iemand achter gordijn die ermee speelt en zijn vorm erin duwt, honden zijn enorm bang…..
  Ik leef nu zo al bijna een jaar, en weet echt niet hoelang ik deze situatie nog aan kan. Ik voel me letterlijk mentaal en fysiek achteruitgaan .
  Hopende op een reactie, alvast enorme dank!
  Inge

 10. Beantwoorden

  Enza

  maart 28, 2020

  Ik heb altijd pech en alles loopt mis wa moet ik doen

  • Beantwoorden

   Desiree

   maart 30, 2020

   Beste Enza,

   Naar zeg! Wat we kunnen doen is uitpluizen waar dit vandaan komt en hoe het op te lossen is met een intake of reading. Ik zal je een mailtje sturen met meer informatie.

   Groetjes, Desiree

 11. Beantwoorden

  sarah miller

  april 14, 2020

  ik heb last van iets raars als ik rook voel ik geen nicotine meer ben benieuwd of dat aan zwarte magie of voodoo kan liggen

  • Beantwoorden

   Desiree

   april 15, 2020

   Hallo Sarah.

   Dat kan zomaar! Interessant… Je kunt altijd een intake of reading aanvragen via de shop om alles uit te pluizen. Ik stuur je ook even een mailtje mocht je deze reactie niet zien :).

   Groetjes, Desiree

 12. Beantwoorden

  Tio Huisman

  mei 31, 2020

  Ik heb ooit eens in de vrij Nederland gelezen dat iemand in aanraking is gekomen met zwarte magie. Korte tijd nadat die daar op consult is geweest kwam diegene in de problemen. Onder meer geldzorgen rekeningen niet meer kunnen betalen en een royement en tegenwerking in allerlei levensaangelegenheden. Voorheen leefden ze in welstand en konden altijd de rekeningen betalen. Bij al die consultanten trad dit probleem op nadat ze hen hadden geconsulteerd. Ze hebben er veel geld voor betaald en uiteraard voelt diegene zich bedrogen en is kwaad op die mensen die dit hebben gedaan misdaan. Waarom en hoe kun je het in je hoofd halen dit een ander aan te doen. Mensen zijn pionnen op hun spelbord. Als marionet trekken ze aan de touwtjes en de wil wordt lamgelegd en hebt niets meer te vertellen. Ze willen macht negatief aanwenden om er beter van te worden. Ze hadden geen consideratie en medeleven voor de mensen die dit betrof of bij wie ze dit aan hebben gedaan. In korte tijd kwam men al in armoede en diegene had ook volgelingen die het zelfde deden. Relatieproblemen en dat mensen alles kwijt raken en nergens naar toe kunnen en in nood komen. het zijn schurken boeven en criminelen die mensen bewust en met opzet in de vernieling brengen uit jaloezie en om te intimideren en uit superioriteit en macht zich van anderen te onder scheiden maar dan niet op een transparante manier. Ze belemmeren groei en vooruitgang en hinderen de vrije wil en het is vrijheidsberoving. Op den duur keerde het zich tegen hun want de praktijken die zij bij anderen gedaan hadden sloegen op hun zelf terug. Zij kregen met het zelfde te maken wat ze andere onschuldige mensen hebben aangedaan. Als je hun er voor aansprakelijk wou stellen zei men dat je hun kwetste terwijl zij dat bij anderen deden en hadden een zeer arrogante houding tegenover teleurgestelde en gedupeerde mensen. Ook kreeg men te maken met ontslag royement tegenwerking met het vinden van werk en tegenwerking van collega”s. Geweld en misbruik praktijken. Het zijn misdadige praktijken die op den duur terug slaan op hun zelf en wat ze een ander hebben aangedaan hebben ze dan ook terug gekregen. Niets van wat je zei nadat wat men had misdaan drong tot hun door en men hield zich van de domme en alsof ze niet wisten wat je zei. Onschuldige onwetende goedwillende mensen de prijs laten betalen voor hun geluk wat ten koste van anderen gaat. parasieten energievampiers die drijven op negatieve emoties van anderen om er hun eigen tekort mee aan te vullen. .

 13. Beantwoorden

  Tio Huisman

  mei 31, 2020

  Ik herken ook symptomen van zwarte magie die op anderen is toegepast door een persoon of personen die dit bij anderen hebben gedaan zonder dit te weten. Van dat symptoom van te veel geld uitgeven wat je anders nooit deed maar onder hun invloed wel. negatieve gedachten depressieve gevoelens en zelfs suicidaliteit relatie problemen en dat er spanningen hangen in huis en dat je je huis niet in durft en met geweld te maken krijgt. Zo iemand zei ook nog het beste met je voor te hebben. Uiteindelijk zouden ze die ervaringen van consultanten moeten natrekken omdat er een patroon in zit. Al je liefhebberijen gaan er aan en onder die invloed bestel je meer en wordt onverschilligen met uitgaven. Zelfs dingen waar je aan verknocht bent raak je kwijt. Als je bijvoorbeeld voor een oldtimer auto hebt gespaard wordt die je afgepakt en al je liefhebberijen. Alles wat mensen leed aandoet maar dat kan hun niets schelen zo lang zij zich maar interessant kunnen voelen.

 14. Beantwoorden

  Tio Huisman

  juni 1, 2020

  Dat er mensen zijn die doelbewust andermans leven zuur willen maken en geestelijk en financieel willen verruineren en in geldzorgen brengen en in armoede brengen. het is dan alsof je meer geld uitgeeft zonder er bij na te denken wat je eerst nooit deed.. Je krijgt dan inhoudingen en dat dat oploopt met rente en in de schuldsanering moet en je huis moet opzeggen en dat je weer thuis komt wonen. Thuis kom je ruzie tegen van iemand die tegen je uitvalt. Ze brengen je te schande met betaalachterstanden. Maken e wijs dat je je niet kunt redden en dat je je slecht voelt.. . Ze halen je neer op uiterlijkheden en alles wat je niet onverschillig laat. Heb je alles goed voor elkaar willen ze dat in de war gooien. Jaloers op wat je kunt en hebt en je op dingen pakken waar het niet zo lekker mee loopt. Loop je al met negatieve overtuigingen dan laten zij je daar nog negatiever over denken. Ze doen het uit eigen voordeel en uit winstbejag om zich van anderen te onderscheiden, en om macht te hebben over anderen net als een marionet aan een touwtje waar zij aan de touwtjes trekken zodat je je leven niet meer in eigen hand hebt. Zij nemen het stuur als het ware over en zeggen wat je moet doen en dat doen ze op een verholen manier. Als je hun aansprakelijk stelt beginnen ze je te intimideren. Je kunt ook van alles kwijt raken en waar je verknocht aan bent geraakt. Zij die dit doen hebben geen enkele consideratie voor anderen en het gaat hun alleen om hunzelf om er zelf beter van te worden. Uiteindelijk slaan die praktijken op hun zelf terug. .

 15. Beantwoorden

  Hilda Weijerman

  juni 12, 2020

  Beste Desiree. Graag jouw visie waar ik al jaren last van heb. Als ik dingen nodig heb en
  ze wil pakken zijn ze weg. Komt vaak wel weer terug op een andere plaats. Ik wil iedere
  keer alle foto’s inplakken maar dan zijn de foto’s verdwenen en dan kan ik weer niet
  verder. Schiet niet op. Komen later wel weer ergens anders terug. Op dit moment is
  alles verdwenen. Ik heb altijd gedacht dat mijn moeder aan zwarte magie gedaan
  heeft (was daar mee begonnen in het Jappenkamp). en waar ik erg onder geleden
  heb. Is dat juist of is er iets anders aan de hand. Graag jouw mening. Met vriendelijke groet, Hilda

  • Beantwoorden

   Desiree

   juni 12, 2020

   Dag Hilda, goed dat je een reactie achterlaat. Het klinkt inderdaad alsof je wordt tegengewerkt door een energie. De vraag is inderdaad alleen wat voor soort. Soms heel onschuldig door je hooggevoeligheid, soms zwarte magie. Het is belangrijk dat we eerst uitzoeken wat er speelt voordat we een aanpak erop uitvoeren. Op witte-wolf.nl/webshop kun je een intake of reading aanschaffen om hiernaar te laten kijken of stuur een mailtje naar [email protected] . Veel succes!

 16. Beantwoorden

  Erika Lauwerier

  juli 28, 2020

  Kunt u eens contact met mij opnemen aub

 17. Beantwoorden

  Helen

  augustus 18, 2020

  Ik heb hulp nodig aub!!!

  • Beantwoorden

   Desiree

   augustus 18, 2020

   Dag Helen. Ik heb je een berichtje gestuurd via de mail. Houd je sterk! Groetjes, Desiree

  • Beantwoorden

   Desiree

   augustus 18, 2020

   Dag Helen, waarschijnlijk is er een foutje in de e-mail die je achterliet. Je kunt mij mailen op [email protected] . 🙂

 18. Beantwoorden

  B

  december 4, 2020

  Hoi,

  Ik heb al heel lang het gevoel dat er een blokkade is in de vorm van iets spiritueels wat mij tegen houd om verder te komen.
  Ik heb geen idee of het te maken heeft met zwarte magie, entiteiten of iets uit een vorig leven etc.
  De blokkade is er wel en ik wil er heel graag vanaf!
  Kun je mij helpen?

  Groetjes,

  B

  • Beantwoorden

   Desiree

   december 8, 2020

   Beste B,

   Wat knap dat je dat voelt en wat naar dat je dit zo moet ervaren.

   Ik heb jou een mail gestuurd met uitleg over de werkwijze van het aanpakken van blokkades.

   Ik kijk er naar uit van je te horen!

   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS