Over Witte Wolf

Hoi! Mijn naam is Desiree en wat leuk en fijn dat je interesse hebt in Witte Wolf!

Doordat ik kennis heb van psychologie en een grote hoeveelheid alternatieve geneeswijzen beheers, focus ik me nooit op 1 techniek die zou moeten werken bij iedereen. Iedereen volgt zijn of haar eigen pad en ik verhelder puur vraagstukken over de kwaliteit van jouw pad. Ik werk serieus en gebruik hiervoor vaak zorgvuldige intakes. Uiteraard is er altijd ruimte voor een lolletje, maar ik vind het heel belangrijk om een compleet en gepersonaliseerd plan te maken waarin ieder individu zich kan vinden. Tijdens dit traject werken we hier samen aan. Dit doen we zo snel mogelijk, maar zo lang als nodig. Soms zijn mensen al na 1 training van hun klachten af. Dan hoeft er natuurlijk geen tweede training plaats te vinden! Dit laat gelijk zien hoe mijn trainingen over hooggevoeligheid in elkaar steken. We pakken samen de hooggevoeligheid en bijbehorende (pijn)klachten aan en proberen deze direct te verhelpen. Ik streef ernaar om oplossingen te bedenken en geef geen onbruikbare tips over ‘hoe je drukke ruimtes maar moet vermijden’. Want beter voorkomen dan genezen, toch?

Naast hooggevoeligheid specialiseer ik mij ook in verdrijving. Ik ken en beheers meer dan 15 soorten verdrijvingen, waardoor elke vorm van zwarte magie een eigen aanpak krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het verdrijven van blokkades uit vorige levens, vloeken en boze ogen. Doordat ik met kruiden en middels rituelen verdrijf, gebeurt dit altijd veilig, snel en effectief. Hiermee maken we ons bewust van wát we verdrijven en is de aanpak extra sterk.

Verder behoren readings (en intakes) ook tot één van mijn specialisaties. Een reading biedt heldere inzichten die makkelijk te begrijpen en interpreteren zijn. Dankzij deze inzichten help ik je graag op weg. Het is belangrijk dat je je verwachtingen over een reading op tijd uitspreekt, zodat de reading zuiver en concreet blijft. Benoem daarnaast relevante informatie over een onderwerp wanneer je mij een vraag stelt. Wil je bijvoorbeeld iets weten over je carrière? Vermeld dan bijvoorbeeld het soort werk dat je doet. Houd dit in gedachten als je je vragen stelt, want op deze manier kan ik je het beste helpen!

Impressie van een reading in de praktijk (Iedereen Verlicht)

Also an English channel!

Kijk ook even rond in de praktijk!

Benaderd door BNN voor Ik durf het bijna niet te vragen! Zie uitzending!

Veel plezier op de site. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s of leuke (video)tips om het beste uit de dag te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook en Instagram waar ik ook mijn vele artikelen en vlogs deel. Voor meer beeld, abonneer ook op Youtube en de Engelse Youtube!