Over Witte Wolf

Hoi! Mijn naam is Desiree en wat leuk en fijn dat je interesse hebt in Witte Wolf!

Desiree

Ik zou nu moeten schrijven over waarom je een dienst of product bij mij moet afnemen, maar de waarheid is: niets moet. Ik doe mijn best om de meest passende mensen te trekken, maar het kan altijd zijn dat mijn energie toch niet helemaal matcht met de jouwe en andersom. En dat is allemaal oké. Daarom is mijn bedrijf niet voor iedereen en dat is eigenlijk ook wel logisch.

Mijn praktijk bestaat sinds 2016 en zelf ben ik nu 31 jaar, tenzij ik die leeftijd weer vergeet te updaten als ik jarig ben geweest! Mijn werknemers zijn ook heel lief.

Hoe werk ik dan zo’n beetje: ik focus me niet op 1 tactiek en techniek. Iedereen is zo ontzettend verschillend. Ik vind het altijd fijn als je transparant bent, mee wil denken en openstaat voor andere inzichten. Als jij denkt dat je zwarte magie op je hebt, een veel gestelde vraag, en ik zie van niet, dan vertel ik dat eerlijk. Daarna doe ik mijn uiterste best om je uit te leggen wat die soortgelijke klachten dan zo erg geeft.

Desiree

Tijdens een consult vind ik het heel belangrijk om een complete schets te maken op maat. Soms zijn mensen al na bijvoorbeeld 1 hooggevoeligheidstraining van hun chronische pijnklachten af. Dan hoeft er natuurlijk geen tweede training plaats te vinden! Dit werkt vaak zo fijn. Ik streef ernaar om oplossingen te bedenken met jou. En we blijven nuchter. Zorgen dat we een negatieve energie verwijderen om jou heen is heel belangrijk, maar soms is er ook een patroon in iemands leven waardoor die negatieve energie zo snel binnenkomt überhaupt. Zoals maar op een baan blijven hangen dat niet meer juist is voor je. Dat nemen we júist ook mee.

Naast hooggevoeligheid specialiseer ik mij ook in verdrijving, je las het misschien net al een beetje. Ik ken en beheers meer dan 15 soorten verdrijvingen, waardoor elke vorm van zwarte magie een eigen aanpak krijgt. Dat is ook nodig! Soms spelen er de bizarste verhalen, zoals een vloek hebben opgelopen op vakantie 3 jaar geleden waardoor je je onzichtbaar voelt en waardoor anderen je altijd negeren. Maar die vloek is alleen maar om de 2 weken actief. Je verzint het niet en ik heb het al eens eerder gezien.

Wees welkom bij de fotoreading voor jouw vragen! Of zoek je ook zo’n groot bereik als ik? Overweeg dan ook eens de startersbegeleiding voor je eigen bedrijf!

Impressie van een reading in de praktijk (Iedereen Verlicht)

Also an English channel!

Kijk ook even rond in de praktijk!

Benaderd door BNN voor Ik durf het bijna niet te vragen! Zie uitzending!

Veel plezier op de site. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s of leuke (video)tips om het beste uit de dag te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook en Instagram waar ik ook mijn vele artikelen en vlogs deel. Voor meer beeld, abonneer ook op Youtube en de Engelse Youtube!