Over

De praktijk is ondanks het Coronavirus open. Ik merk een toename van bel-, Skype- en mailaanvragen in plaats van aan de praktijk en dat stimuleer ik! Er is heel veel op afstand mogelijk wat niet afdoet aan de kwaliteit. Wanneer jouw uitgekozen dienst niet op afstand kan, zullen we daarover samen in overleg gaan.

Desiree

Even een kleine voorstelling van mij! Of wil je meteen naar de grote FAQ of veelbehaalde resultaten?

Ik ben Desiree en, naast een meer dan groot liefhebber te zijn van zingen en taekwondo, al mijn hele leven heldervoelend. Later kwamen ook andere kanalen zoals helderzien, en begon ik dat te ontwikkelen. Al vind ik het soms lastig ze gaves te noemen. Ik geloof dat iedereen gaves heeft en help daar dan ook graag bij.

Na mij hier een flink aantal jaren met alle plezier in te hebben verdiept, te hebben gereisd en lekker artikelen te schrijven over paranormale dingen die ik meemaak, heb ik dit om weten te zetten naar mensen helpen. Gewoon zoals het is, wil ik iemand zo veelzijdig mogelijk kunnen helpen. Mijn focus ligt natuurlijk vooral op alternatieve geneeswijzen, maar het belangrijkste vind ik mijn helicopterview: wat heeft iemand echt nodig om zich beter te voelen? Ik stuur altijd eerlijk verder als ik reguliere hulpverlening zie dat zal helpen.

Bij iedereen speelt er weer andere bijzondere dingen. Iedere klant, mens en dier, heeft weer zo’n uniek verhaal waar ik ook weer van blijf leren. En dit alles om met name het leukste te kunnen gaan doen wat er voor mij is: de alternatieve hulp! Tevens ben ik een afgestudeerde HBO maatschappelijk werker, dus kan men ook voor praktische zaken zeker bij mij terecht en kan ik ook aan mensen die aangeven niet zoveel met het spirituele te hebben een boodschap gepast duidelijk maken.

Mijn doel is mensen informeren en weerbaar maken zodat ze handvatten verschaffen om weer zelfstandig verder te kunnen gaan. Ik houd er niet van om mensen van mijn diensten afhankelijk te maken. Ik wil graag iemand helpen begrijpen hoe hun gevoel werkt, wanneer een gevoel van jou is en wanneer van de ander, maar vooral: waar je fysieke en emotionele klachten vandaan komen: vorige levens, hooggevoeligheid, omgeving, gestuurde negatieve energie, geliefde overledenen of iets anders? Ik zorg altijd dat ik duidelijk en met voorbeelden uit jouw leven onderbouw waarom ik jou iets aanraadt of tijdens een advies. Zo weet je altijd wat je te wachten staat.

Benaderd door BNN voor Ik durf het bijna niet te vragen! Zie uitzending!

Doordat ik kennis heb van psychologie en een grote hoeveelheid alternatieve geneeswijzen, bijt ik me nooit vast op 1 techniek dat zou moeten werken bij iedereen. Iedereen volgt zijn eigen pad en ik verhelder puur vraagstukken over de kwaliteit van jouw pad. Ik werk serieus en gebruik hiervoor vaak zorgvuldige intakes. Er is altijd ruimte voor een lolletje, maar voor mij staat het hoog om een compleet plan te maken waar je je in kan vinden en waar natuurlijk samen aan gewerkt gaat worden. Zo snel mogelijk, maar zo lang als nodig. Soms zijn mensen bijvoorbeeld na 1 training al van hun keelpijn af. Als ik dat na 1 training al kan aanleren, ga ik simpelweg dat niet in 2 keer doen. Dat vat meteen mijn trainingen hooggevoeligheid goed samen: samen hooggevoeligheid en bijbehorende (pijn)klachten aanpakken en direct grotendeels reduceren, en geen kleine tips over hoe je drukke ruimtes maar moet vermijden.

En betreft verdrijving, welke mijn andere specialisatie naast hooggevoeligheid is, ken ik meer dan 15 soorten verdrijvingen waardoor elke vorm van zwarte magie een eigen aanpak heeft. Zo zijn we altijd bewust van wat we verdrijven en zetten we er de juiste aanpak op, waardoor dit extra sterk is. Denk aan verdrijven van blokkades uit vorig levens, vloeken, etc.. Doordat ik met kruiden en d.m.v. rituelen verdrijf, gebeurt verdrijven altijd veilig, snel en effectief.

Betreft readings (en intakes) en mijn werkwijze hierin: een reading biedt goed door jou te interpreteren en te begrijpen inzichten om je op weg te helpen. Houd dit in gedachte als je je vragen stelt. Als je al informatie hebt over een onderwerp, bijvoorbeeld het soort werk dat je doet, benoem dit dan als je een vraag stelt over je carrière. Als je iets verwacht van een reading: spreek dit op tijd uit. Dit houdt de reading zuiver en concreet.

Veel plezier op de site. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

P.s. Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s, of leuke (video)tips om het beste uit de dag te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook en Instagram waar ik ook mijn vele artikelen en vlogs deel. Tot slot kun je ook zelf-/handgemaakte spirituele producten kopen in de shop als pendelmatten en tarotmatten. Mis het niet!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.