Desiree

Wegens het dagelijks lezen van prikkels, energieën en vorige levens, houd ik ervan om vertaalslag hiervan te maken voor wie hier tegen aanloopt

De praktijk is ondanks het Coronavirus open. Ik merk een toename van bel-, Skype- en mailaanvragen in plaats van aan de praktijk en dat stimuleer ik! Er is heel veel op afstand mogelijk wat niet afdoet aan de kwaliteit. Wanneer jouw uitgekozen dienst niet op afstand kan, zullen we daarover samen in overleg gaan.

Dag allemaal!

Even een kleine voorstelling van mij! Of wil je meteen naar de grote FAQ?

Ik ben Desiree en, naast een meer dan groot liefhebber te zijn van zingen en taekwondo, al mijn hele leven heldervoelend. Later kwamen ook andere kanalen zoals helderzien, en begon ik dat te ontwikkelen. Al vind ik het soms lastig ze gaves te noemen. Ik geloof dat iedereen gaves heeft en help daar dan ook graag bij. De één leunt gewoon meer op zijn ‘gaves’ dan de ander. Maar, ik had in ieder geval altijd al het gevoel meer in me te hebben dan dat ik kon laten zien. Daar moest ik natuurlijk iets mee doen.

Na mij hier een flink aantal jaren met alle plezier in te hebben verdiept, te hebben gereisd en lekker artikelen te schrijven over paranormale dingen die ik meemaak, heb ik dit om weten te zetten naar mensen helpen. Gewoon zoals het is, wil ik iemand zo veelzijdig mogelijk kunnen helpen. Ik heb me georiënteerd in een breed scala van hulpverleningstechnieken, zodat ik meerdere benaderingswijzen kan toepassen op verschillende mensen. Mijn focus ligt natuurlijk wel vooral op alternatieve geneeswijzen. Bij iedereen speelt er weer andere bijzondere dingen. Iedere klant, mens en dier, heeft weer zo’n uniek verhaal waar ik ook weer van blijf leren. En dit alles om met name het leukste te kunnen gaan doen wat er voor mij is: mensen ondersteunen door middel van hypnose, regressie, training in gaves en gevoeligheid, readings en verdrijving. Tevens ben ik een afgestudeerde HBO maatschappelijk werker, dus kan men ook voor praktische zaken zeker bij mij terecht en kan ik ook aan mensen die aangeven niet zoveel met het spirituele te hebben een boodschap gepast duidelijk maken.

Mijn doel is mensen informeren en weerbaar maken zodat ze handvatten verschaffen om weer zelfstandig verder te kunnen gaan. Ik houd er niet van om mensen van mijn diensten afhankelijk te maken. Ik wil graag iemand helpen begrijpen hoe hun gevoel werkt, wanneer een gevoel van jou is en wanneer van de ander, maar vooral: waar je fysieke en emotionele klachten vandaan komen: vorige levens, hooggevoeligheid, omgeving, gestuurde negatieve energie, geliefde overledenen of iets anders? Ik zorg altijd dat ik duidelijk en met voorbeelden uit jouw leven onderbouw waarom ik jou iets aanraadt of tijdens een advies. Zo weet je altijd wat je te wachten staat.


Waarom kiezen voor een dienst van mij?

Doordat ik kennis heb van psychologie en een grote hoeveelheid alternatieve geneeswijzen, bijt ik me nooit vast op 1 techniek dat zou moeten werken bij iedereen. Iedereen volgt zijn eigen pad en ik verhelder puur vraagstukken over de kwaliteit van jouw pad. Ik werk serieus en gebruik hiervoor vaak zorgvuldige intakes. Er is altijd ruimte voor een lolletje, maar voor mij staat het hoog om een compleet plan te maken waar je je in kan vinden en waar natuurlijk samen aan gewerkt gaat worden. Zo snel mogelijk, maar zo lang als nodig. Soms zijn mensen bijvoorbeeld na 1 training al van hun keelpijn af. Als ik dat na 1 training al kan aanleren, ga ik simpelweg dat niet in 2 keer doen. Dat vat meteen mijn trainingen hooggevoeligheid goed samen: samen hooggevoeligheid en bijbehorende (pijn)klachten aanpakken, en geen kleine tips over hoe je drukke ruimtes maar moet vermijden.

En betreft verdrijving, welke mijn andere specialisatie naast hooggevoeligheid is, ken ik meer dan 15 soorten verdrijvingen waardoor elke vorm van zwarte magie een eigen aanpak heeft. Zo zijn we altijd bewust van wat we verdrijven en zetten we er de juiste aanpak op, waardoor dit extra sterk is. Denk aan verdrijven van blokkades uit vorig levens, vloeken, etc.. Doordat ik met kruiden en d.m.v. rituelen verdrijf, gebeurt verdrijven altijd veilig, snel en effectief. Onderaan deze pagina vind je ook een video over hoe ik qua verdrijving te werk ga.

Betreft readings (en intakes): een reading wordt niet gebruikt om mij aan jou te bewijzen o.i.d.. Een reading biedt goed door jou te interpreteren en te begrijpen inzichten en adviezen. Houd dit in gedachte als je je vragen stelt. Als je al informatie hebt over een onderwerp, bijvoorbeeld het soort werk dat je doet, benoem dit dan als je een vraag stelt over je carrière. Als je iets verwacht van een reading: spreek dit op tijd uit. Dit houdt de reading zuiver en concreet.

Als ik een vorm van hulp zie dat jou zou helpen maar dat ik zelf niet bied, vertel ik dat natuurlijk ook. Het staat je tot slot altijd vrij om een deel van dit plan niet te doen of uit te stellen.


Veel plezier op de site. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

P.s. Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s, of leuke (video)tips om het beste uit het leven te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook en Instagram waar ik ook mijn vele artikelen en vlogs deel. Tot slot kun je ook zelf-/handgemaakte spirituele producten kopen in de shop als pendelmatten en tarotmatten. Mis het niet! Mis ook de nieuwsbrief niet!

Hoe verdrijf ik? Bezoek de webshop om over verschillende soorten verdrijvingen of leuke rituelen te vinden of bekijk onderstaande video.