Over

Hoi! Ik ben Desiree.

Doordat ik kennis heb van psychologie en een grote hoeveelheid alternatieve geneeswijzen, bijt ik me nooit vast op 1 techniek dat zou moeten werken bij iedereen. Iedereen volgt zijn eigen pad en ik verhelder puur vraagstukken over de kwaliteit van jouw pad. Ik werk serieus en gebruik hiervoor vaak zorgvuldige intakes. Er is altijd ruimte voor een lolletje, maar voor mij staat het hoog om een compleet plan te maken waar je je in kan vinden en waar natuurlijk samen aan gewerkt gaat worden. Zo snel mogelijk, maar zo lang als nodig. Soms zijn mensen bijvoorbeeld na 1 training al van hun keelpijn af. Als ik dat na 1 training al kan aanleren, ga ik simpelweg dat niet in 2 keer doen. Dat vat meteen mijn trainingen hooggevoeligheid goed samen: samen hooggevoeligheid en bijbehorende (pijn)klachten aanpakken en direct grotendeels reduceren, en geen kleine tips over hoe je drukke ruimtes maar moet vermijden.

En betreft verdrijving, welke mijn andere specialisatie naast hooggevoeligheid is, ken ik meer dan 15 soorten verdrijvingen waardoor elke vorm van zwarte magie een eigen aanpak heeft. Zo zijn we altijd bewust van wat we verdrijven en zetten we er de juiste aanpak op, waardoor dit extra sterk is. Denk aan verdrijven van blokkades uit vorig levens, vloeken, etc.. Doordat ik met kruiden en d.m.v. rituelen verdrijf, gebeurt verdrijven altijd veilig, snel en effectief.

Betreft readings (en intakes) en mijn werkwijze hierin: een reading biedt goed door jou te interpreteren en te begrijpen inzichten om je op weg te helpen. Houd dit in gedachte als je je vragen stelt. Als je al informatie hebt over een onderwerp, bijvoorbeeld het soort werk dat je doet, benoem dit dan als je een vraag stelt over je carrière. Als je iets verwacht van een reading: spreek dit op tijd uit. Dit houdt de reading zuiver en concreet.

Kijk ook even rond in de praktijk!

Impressie van een reading in de praktijk (Iedereen Verlicht)

Benaderd door BNN voor Ik durf het bijna niet te vragen! Zie uitzending!

Veel plezier op de site. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s, of leuke (video)tips om het beste uit de dag te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook en Instagram waar ik ook mijn vele artikelen en vlogs deel. Voor meer beeld, abonneer ook op Youtube en Tiktok!