Contact

Contact opnemen

Ik ben de doordeweeks werkzaam. Ik ben op de praktijk werkzaam op maandag t/m woensdag. Donderdag en vrijdag zijn voornamelijk mijn ‘achter de schermen’ dag. Alle werkdagen kun je dus wel appen, mailen of je maildienst verwachten!

Je kunt contact met mij krijgen via:

Skype: Witte Wolf Medium;

Bezoekadres bij geplande afspraak: Voorofscheweg 15k te Boskoop;

Appnummer voor app of voicebericht: 0655908265. Telefonisch is deze niet bereikbaar. Bellen wordt in overleg voor nazorg of tijdens het verlenen van de dienst gedaan;

Je kunt mij het snelst bereiken op info@witte-wolf.nl of

Zowel een reading als intake als producten kun je zowel via onderstaande gegevens aanvragen als ook in de shop aanschaffen. De shop is wat gemakkelijker en sneller.

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

Spoed of wil je gewoon snel antwoord? Klik hier voor spoedreadings.

Wil je nog meer informatie over wat ik precies voor je kan betekenen met een reading, verdrijving, hypnose/ regressie of training? Schroom niet om contact met mij op te nemen middels de contactgegevens onderaan deze pagina. Contact met mij behouden na een sessie vind ik ook altijd erg leuk! Haast alle diensten kunnen ook online of op afstand.

Ik geef graag uitleg over wat ik voor jou kan betekenen betreft de dienst die jij nodig hebt of leuk vindt. Soms kan iets waarvan je denkt dat bijvoorbeeld met hypnose op te lossen is, juist met een verdrijving op te lossen zijn en andersom. Daarom is er mogelijkheid om een mailintake te krijgen waarin ik met je overleg en vervolgens uitleg welke dienst het best bij je past. In dezelfde intake kun je aanvragen om te laten controleren óf en wat voor negatieve energie/ zwarte magie je met je meedraagt en wat ik voor je kan betekenen in de zin van verdrijving, maar ook blokkering tegen negativiteit. Zo zijn er wel een stuk of 14 soorten verdrijvingen die alleen werken als we ze op het juiste probleem inzetten. Maar dan moeten we die natuurlijk eerst achterhalen. Maar denk ook als optie eens aan het leren omgaan met hooggevoeligheid dat bijvoorbeeld lijkt op het hebben van teveel negatieve energie. Twijfel je of je klacht bij mij te verhelpen is? Lees dan deze lijst met veelvoorkomende blokkades in de praktijk.

Heb je meer behoefte aan persoonlijk contact i.p.v. via de mail en weet je nog niet welke (vervolg)dienst bij je past, dan is een reading aanvragen de betere keus. Hierin heb je tevens ruimte voor vragen over meerdere levensgebieden, zoals financiën en relatie.

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je twijfelt of je last hebt van zwarte magie of dit al zeker weet: de werkwijze bij Witte Wolf is dat vóór behandeling, eerst een intake of reading vooraf gaat.