Contact

Mis de nieuwsbrief niet!
*Klik hier voor spoedreadings.


De praktijk is ondanks het Coronavirus open. Ik merk een toename van bel-, Skype- en mailaanvragen in plaats van aan de praktijk en dat stimuleer ik! Er is heel veel op afstand mogelijk wat niet afdoet aan de kwaliteit. Wanneer jouw uitgekozen dienst niet op afstand kan, zullen we daarover samen in overleg gaan.

Wil je nog meer informatie over wat ik precies voor je kan betekenen met een reading, verdrijving, hypnose/ regressie of training? Schroom niet om contact met mij op te nemen middels de contactgegevens onderaan deze pagina. Contact met mij behouden na een sessie vind ik ook altijd erg leuk! Haast alle diensten kunnen ook online of op afstand.

Ik geef graag uitleg over wat ik voor jou kan betekenen betreft de dienst die jij nodig hebt of leuk vindt. Soms kan iets waarvan je denkt dat bijvoorbeeld met hypnose op te lossen is, juist met een verdrijving op te lossen zijn en andersom. Daarom is er mogelijkheid om een mailintake te krijgen voor 40 euro waarin ik met je overleg en vervolgens uitleg welke dienst het best bij je past. In dezelfde intake kun je aanvragen om te laten controleren óf en wat voor negatieve energie/ zwarte magie je met je meedraagt en wat ik voor je kan betekenen in de zin van verdrijving, maar ook blokkering tegen negativiteit. Maar denk ook als optie eens aan het leren omgaan met hooggevoeligheid dat bijvoorbeeld lijkt op het hebben van teveel negatieve energie.

Heb je meer behoefte aan persoonlijk contact i.p.v. via de mail en weet je nog niet welke (vervolg)dienst bij je past, dan is een reading aanvragen de betere keus. Hierin heb je tevens ruimte voor vragen over meerdere levensgebieden, zoals financiën en relatie.Een (online) dienst kopen is ook snel aan te schaffen in de shop

Zowel een reading als intake kun je zowel via onderstaande gegevens aanvragen als ook in de shop aanschaffen. Dit is vooral handig als je de reading/ intake op afstand wil laten doen.


Contactgegevens

Je kunt contact met mij krijgen via
Facebook: www.facebook.com/mediumxsydney;
Op telefoonnummer: 0655908265 (gelieve te appen);
Skype: Witte Wolf Medium;
Bezoekadres bij geplande afspraak: Koninginneweg 48 te Ridderkerk;
Of je kunt mij bereiken middels het onderstaand contactformulier:

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Klik hier voor de algemene voorwaarden.