Contact behouden of recensie achter laten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 173.245.54.244 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Anoniem Anoniem uit Den Haag schreef op juni 9, 2020 om 12:27 pm:
Beste Desiree, Ik ben via google op jouw website terechtgekomen. Ik was opzoek naar iemand die vloeken kon verwijderen, want ik had het vermoeden dat ik dat was, gelukkig kon jij na een reading mij vertellen dat het niet zo was. Ik kreeg wel te horen dat in het verleden zwarte magie op mij was gedaan, waardoor mijn relatie was beëindigd en dat er op dit moment ongevraagd een geest in mij zit, waardoor ik zoveel drink. Door jouw drankje die je mij gaf om in te nemen + de wassi, drink ik al sinds bijna 3 maanden niks meer. Mijn dank is dan ook groot. Oh ja en de fles om mijn huis te beschermen tegen kwade krachten heb ik een mooie plek gegeven in de woonkamer, mijn huis voelt dan ook heerlijk aan. Ik zou zeggen ga zo door met het helpen van mensen met hun problemen. Nogmaals bedankt!!
Soraya Soraya schreef op mei 25, 2020 om 9:57 pm:
Onvoorstelbaar hoe je een klik kunt hebben met iemand die je nog nooit gezien of gesproken hebt! De online reading was volledig en herkenbaar! Bedankt Desiree!
Brian Brian uit Amsterdam schreef op oktober 6, 2019 om 2:28 am:
Beste Desiree, ben bij je geweest voor een reading en verdrijving. Bedankt voor het inzichtelijk maken van heel wat zaken die onduidelijk waren! Mijn dankbaarheid is groot! Groetjes Brian
Desire Desire schreef op januari 23, 2019 om 7:57 am:
Beste Desiree, Ik ben diversen keren bij je geweest voor verdrijving, geluk, blokkering met zeer positief resultaat. Uiteindelijk heb je me zus ook nog kunnen helpen erg blij mee. Super bedankt voor alles. Ook al woon je niet naast de deur was echt de moeite waard. Mogelijk tot volgende keer. Groetjes je naamgenoot Desire
Jeroen Jeroen schreef op oktober 3, 2018 om 7:56 pm:
Beste Desiree, Zoals al lang geleden beloofd maar nog niet gedaan, hier toch mijn berichtje. Ik wil je enorm bedanken voor je hulp. Je hebt mij eerst met één hypnose-sessie van een hardnekkige verslaving af geholpen en mij later met behulp van een regressie zoveel rust gegeven. Mijn leven is een stuk aangenamer zo en ik merk ook dat mijn gezin elke dag geniet van een meer ontspannen, relaxtere vader. Ik vind je een prettige persoon om mee te praten, voelde mij bij jou snel op mijn gemak. Houdt dit vol, de wereld heeft mensen zoals jij nodig! Groeten, Jeroen
Els Els schreef op augustus 6, 2018 om 7:04 pm:
Lieve Desiree, Ik heb bij jou een regressie gehad. Dit heb ik als zeer fijn ervaren. Het was voor mij de eerste keer dat ik dat deed. De manier waarop je me gerust stelde en mij op mijn tempo de ervaring liet beleven was super. Het voelde veilig en totaal niet zweverig. Ik bemerkte dat tijdens de sessie alles vertrouwd aanvoelde en ik inzicht kreeg wat nodig is voor mij om te begrijpen waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. Wist niet dat ik zo open kon gaan staan voor de ervaring die ik beleefde; kleuren, geuren enz. Bedankt daarvoor zou het zeker aanraadde voor anderen om bij jou wat dan ook af te nemen... Ook het feit dat jij ervoor zorgde dat ik informatie kreeg die ik kon begrijpen en niet eng of bizar zou vinden. Doeg en bedankt mogelijk tot een volgende sessie.
Suzanna Suzanna uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op april 8, 2018 om 11:36 am:
Wat een geweldige ervaring! 3 regressie sessies gehad. En met positief resultaat. Ik had het syndroom van Tietze. Vaak last van pijnen op de borst en een benauwde ademhaling. Nu een paar maanden na de 3de sessie heb ik er bijna geen last meer van. Heel erg bedankt!
Lyn Lyn schreef op januari 13, 2018 om 3:25 pm:
Wederom heb jij mij via de mail erg goed geholpen ,inzichten gegeven en advies gegeven.Heb je nu meerdere malen benaderd en vind jou werkwijze erg duidelijk en prettig en het helpt. Dankjewel
Rolf Rolf schreef op januari 8, 2018 om 10:48 pm:
Wat een mooie website! Mijn complimenten. Veel interessante dingen te zien te lezen en te horen. De veelzijdigheid en de moderne benadering van jouw aanpak spreken me erg aan.
Alice Alice schreef op januari 8, 2018 om 10:05 pm:
De verdrijving is goed gegaan en heeft gewerkt.
Heidi Heidi uit Weert schreef op november 3, 2016 om 1:20 pm:
Afgelopen maandag via Skype een reading gehad. Jouw rust en duidelijkheid is heel fijn om te ervaren. Wat ben je toch een mooi persoon van binnen en van buiten. Dank je !