Hoe herken je een ‘negatieve’ geest en entiteit?

geest

Een ‘negatieve geest’ of boze/ kwade entiteit beschouw ik eigenlijk als energie dat wordt gestuurd door iemand naar jou, dat zich manifesteert als een geest. In andere culturen worden ze ook wel djin, yorka of bakroe genoemd. Het kan ook zijn dat jouw eigen negatieve gedachten zich manifesteren in zo’n entiteit. Gedachtekracht is heel sterk. Soms hoef je niet eens entiteit te laten verwijderen, dit is vooral als hij uit jouzelf is gemanifesteerd, en kun je hem zelf wegsturen. Dit is echter heel moeilijk, omdat de geest er alles aan wil doen om te blijven. Tenminste, als hij zo is gestuurd en gericht. Sommige mensen geven aan zich bezeten te voelen door een geest.

Naast het last hebben van een negatieve geest bestaat natuurlijk ook negatieve energie, zwarte energie, voodoo of magie.


Opsomming om een geest te herkennen:

 • Voorwerpen verplaatsen zich, verdwijnen of zijn opeens op een andere plek dan waar je ze hebt achtergelaten;
 • Deuren gaan open en dicht. Let op: bij een zachte klap zal ik er niet teveel negatiefs achter zoeken. Is het echter een harde klap, dan voelt het al heel anders;
 • Schimmen waarnemen in huis of in spiegels;
 • Dromen over geesten die je achtervolgen of aanraken;
 • Het gevoel dat iemand je aanraakt terwijl je dat niet leuk vindt of naar je staart terwijl er niemand waar te nemen is;
 • Je meer gespannen dan anders voelen;
 • Verstoorde apparatuur of het stukgaan hiervan;
 • De temperatuur is in sommige kamers heel anders dan in de rest van het huis;
 • Je vermijdt ruimtes in het huis;
 • Je ruikt stank;
 • Huisdieren gedragen zich onrustig en staren naar een bepaald punt;
 • Je ontwikkelt verslavingen;
 • Je krijgt last van woede-uitbarstingen of andere ongewenste gevoelens;
 • Veel pech en ongeluk hebben;
 • Je stottert ineens;
 • Aan zelfmoord denken;
 • De verkoop van je huis en koop van een ander huis loopt niet;
 • Altijd maar moe zijn;
 • Gezichtsuitdrukking is anders dan normaal;
 • Gepikeerd zijn;
 • Vreemde lichamelijke klachten;
 • Depressie en niet slapen.Volg altijd je eigen gevoel als je een geest in je omgeving vermoedt

Het belangrijkste om te weten of je last hebt van zo’n boze geest is natuurlijk al met al ook het gevoel dat je er bij hebt. Voelt de geest niet bekend aan? Of misschien wel bekend, maar negatief? Laat een reactie achter, zodat ik ernaar kan kijken.

Vergeet niet dat mensen die last hebben van zo’n negativiteit ontzettende weerstand voelen om contact op te nemen met iemand die ze kan helpen. Dus geef ook niet op wanneer jij iemand in je omgeving hebt die hier last van lijkt te hebben. Ik wijs je er ook graag op dat je gewoon een reactie kunt achterlaten mocht je je in zo’n situatie bevinden. In de intake of reading dat bij een scan vooraf gaat bekijken we óf en van welke soort zwarte magie jij last hebt en maken we een plan van aanpak om dit te verwijderen en blokkeren. Zet vooral door en geef niet op.


Oplossingen

We kunnen natuurlijk samen een permanente oplossing vinden voor de negatieve geest of andere vorm van zwarte magie door in gesprek te gaan met mij.

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

11 thoughts on “Hoe herken je een ‘negatieve’ geest en entiteit?

 1. Meta says:

  Ik denk dat er een boze geest is ben steeds bang en heel veel pech en negatieve ding om me heen

  • Desiree says:

   Beste Meta, bedankt voor je bericht. Dat is heel naar en eng. Ik wil je graag helpen. Ik stuur je even een berichtje. Groetjes, Desiree

 2. Andr3as says:

  Heb een vraagje
  Het is al een tijdje uit me ex vriendje en sinds die. Zit zijn geest in mijn woning
  En hij tergt mij en me nieuwe vriendje
  En.hij heeft mij en me dieren al getergt en bezeten en hij wil niet weg en dreigt manupileerd chanteert en hij accepteerd de nieuwe liefde niet hij neukt je in je slaap
  Hoe kom je van zo’n gek af

 3. Rik says:

  Ik maak de laatste tijd steeds meer rare dingen mee. Lichten die uit zichzelf gaan flikkeren. Zodra je weg gaat stopt het weer. Iemand die naast mijn bed staat en zodra ik de persoon beschrijf zou het mijn opa moeten zijn. En dingen die ik zie in de spiegel en als ik me focus is het weg. En zodra ik het licht uit doe gaat het bubbelbad aan en als ik het licht weer aan doe en er bijna ben gaat het weer uit. Wat zou dit kunnen zijn?

 4. Sanne_xje says:

  Ik heb sinds kort in de nacht last van het gevoel dat er iemand naar me kijkt, ook gaat mijn lamp wel eens vanzelf uit en voelde ik vanacht een hand op mijn rug. Ik slaap daardoor nauwelijks tot niet snachts. Ik weet niet wat ik hiermee moet doen.

 5. Simone says:

  Goededag,

  Ik heb sinds een aantal weken dat ik ziek (overgeven en diarree) wordt nadat ik gepoetst heb bij iemand in huis. Steeds hetzelfde huis en nu hebben we samen gekeken met een biotensor en die geeft aan dat het entiteiten zijn in huis waar ik ziek van wordt. Ik weet dat ik een hsp’er ben maar ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hoe werkt dit en wat kan ik er aan doen?

  Groetjes,
  Simone

  • Desiree says:

   Beste Simone, Hartelijk dank voor je reactie. Wat gaaf ook dat je met een biotensor aan de slag bent! Maar wat ontzettend naar. Precies… het kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je in een vervloekt huis schoonmaakt. Het kan zijn dat de bewoner bezeten is. Het kan ook zijn dat er een klopgeest in huis is. En je kan inderdaad ook veel emoties oppikken die je ziek maken door je hooggevoeligheid. Vind je het fijn om eens te bespreken in een reading? Laat het gerust weten :)! Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT