Hoe herken je een ‘negatieve’ geest?

Een ‘negatieve geest’ of boze/ kwade entiteit beschouw ik eigenlijk als energie dat wordt gestuurd door iemand naar jou, dat zich manifesteert als een geest. In andere culturen worden ze ook wel djin, yorka of bakroe genoemd. Het kan ook zijn dat jouw eigen negatieve gedachten zich manifesteren in zo’n entiteit. Gedachtekracht is heel sterk. Soms hoef je een entiteit niet eens te laten verwijderen, dit is vooral als hij uit jouzelf is gemanifesteerd, en kun je hem zelf wegsturen. Dit is echter heel moeilijk, omdat de geest er alles aan wil doen om te blijven. Tenminste, als hij zo is gestuurd.
Naast het last hebben van een negatieve geest bestaat natuurlijk ook negatieve, zwarte energie of magie. Lees daar hier meer over in een ander artikel van mij. Desalniettemin heb ik hier een fijne opsomming van hoe je een boze geest en entiteit herkent:

 • Voorwerpen verplaatsen zich, verdwijnen of zijn opeens op een andere plek dan waar je ze hebt achtergelaten;
 • Deuren gaan open en dicht. Let op: bij een zachte klap zal ik er niet teveel negatiefs achter zoeken. Is het echter een harde klap, dan voelt het al heel anders;
 • Schimmen waarnemen in huis of in spiegels;
 • Dromen over geesten die je achtervolgen of aanraken;
 • Het gevoel dat iemand je aanraakt terwijl je dat niet leuk vindt of naar je staart terwijl er niemand waar te nemen is;
 • Je meer gespannen dan anders voelen;
 • Verstoorde apparatuur of het stukgaan hiervan;
 • De temperatuur is in sommige kamers heel anders dan in de rest van het huis;
 • Je vermijdt ruimtes in het huis;
 • Je ruikt stank;
 • Huisdieren gedragen zich onrustig en staren naar een bepaald punt;
 • Je ontwikkelt verslavingen;
 • Je krijgt last van woede-uitbarstingen of andere ongewenste gevoelens;
 • Veel pech en ongeluk hebben;
 • Aan zelfmoord denken;
 • De verkoop van je huis en koop van een ander huis loopt niet;
 • Altijd maar moe zijn;
 • Gezichtsuitdrukking is anders dan normaal;
 • Gepikeerd zijn;
 • Vreemde lichamelijke klachten;
 • Depressie en niet slapen.
Instagram
Volg altijd je eigen gevoel

Het belangrijkste om te weten of je last hebt van zo’n boze geest is natuurlijk al met al ook het gevoel dat je er bij hebt. Voelt de geest niet bekend aan? Of misschien wel bekend, maar negatief? Neem even contact op, zodat ik ernaar kan kijken.
Dan nog even één ding: vergeet niet dat mensen die last hebben van zo’n negativiteit ontzettende weerstand voelen om contact op te nemen met iemand die ze kan helpen. Dus geef ook niet op wanneer jij iemand in je omgeving hebt die hier last van lijkt te hebben. Ik wijs je er ook graag op dat ik je wil helpen mocht je je in zo’n situatie bevinden. In de intake of reading dat hier vooraf gaat bekijken we óf en van welke soort zwarte magie jij last hebt en maken we een plan van aanpak om dit te verwijderen en blokkeren. Zet vooral door en geef niet op.

nieuwsbrief
of schrijf hier direct in:

Nieuwsgierig naar hoe ik verdrijf? Bekijk het hier!Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief!
Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Hoe herken je een ‘negatieve’ geest?

LEAVE A COMMENT