Helderhoren: symptomen van de gave!

helderhoren

Klik naast helderhoren, ook voor bijvoorbeeld helderruiken.

Voor het gemak verdeel ik het helderhoren in in verschillende categorieën.

Gidsen/ entiteiten/ overleden personen helderhoren

Als je geluk hebt, de gave helderruiken gaat dit je goed af. Zo niet, dan zul je goed op moeten letten via welke kanalen dan wél boodschappen binnenkomen. Gebeurt entiteiten horen je al: je hoort dan dus letterlijk een vreemde (of bekende natuurlijk) stem die tegen jou praat.

Er is wel een enorm valkuil hierbij. Het belangrijkste blijft namelijk altijd of het juist voelt. Of het juist voelt is belangrijker dan wat jij hoort en de bekende stem die jij hoort. Er zijn eenmaal entiteiten of energieën met verkeerde bedoelingen die zo goed in de gaten hebben dat jij blind vertrouwt op jouw letterlijke helderhoren dat zij de bekende stem kunnen overnemen. Dit kan enorme schade veroorzaken tussen de band van jou en je gids/ overleden geliefde, maar kan jou ook doen leiden naar het maken van verkeerde beslissingen. Maar eigenlijk kun en zul je dit altijd voelen. Wees daarom altijd extra alert als je met helderhoren bezig bent en vertrouw niet alles wat je hoort blind. Zodra er iets op wat voor manier dan ook begint te knagen aan jou, ga dan na voor invloed de boodschappen op jouw mentale toestand hebben gehad.

Energie horen

Dit is zo’n bijzonder en tegelijkertijd bizar onderdeel van helderhoren. Het is ontzettend erg te verwarren met je eigen gedachtes. Er zijn bijvoorbeeld mensen die een kado geven aan jou waar hun energie per ongeluk nog aan hangt. Wanneer je aanleg hebt voor het helderhoren van energie, zul je in je hoofd horen hoe deze mensen in elkaar zitten. Zo kun je bijvoorbeeld de hele tijd één bepaald woord horen zoals ‘lelijk’. Dat betekent dan vaak dat diegene zichzelf lelijk vindt.

Naast de zwarte objecten kun je ook in jouw eigen stem, lijkend op jouw eigen gedachten, kun je ook leuke dingen horen! Namelijk iets horen wat een overleden bekende altijd tegen jou zei. Dan weet je dat hij bij jou is.

Soms leidt energie horen zelfs tot tinnitus en is dit dus makkelijk te bestrijden.

Gedachtes of stemmen horen

En dat in jouw eigen gedachten en eigen stem horen soms, is erg verwarrend. Wat is nu van jou, wat niet? Dat is altijd de grote vraag. Dat vergt oefening en blind vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie. Heb je ook wel eens dat je met een bepaalde vriend(in) constant hetzelfde zegt of aan hetzelfde denkt? De één pikt dan de ander op of een wisselwerking hiervan. Dit is de leuke kant.

Maar als jij helderhorend bent, kun jij ook per ongeluk gedachtes horen van een ander en niet door hebben dat deze niet van jou zijn. Probeer dan altijd ook patronen te vinden. Denk je wel heel vaak aan afvallen als je contact hebt met een bepaald persoon? Dit kan dan impliceren dat hij/ zij erg met afvallen bezig is of jouw lijn wil. Je kunt ook, als je bijvoorbeeld in aanraking komt met iemand die zich regelmatig erg alleen voelt, je elke keer eenzaam voelen als je met diegene hebt gepraat. Een paar uur later bedenk je je: waar kwam dat vandaan? Dat is het moment dat je bewust kunt worden. Helaas kan dit gevoel ook erg blijven plakken omdat je dagelijks contact hebt met deze persoon. Jaren later, wanneer contact wellicht is verbroken, besef je je pas dat je heel vaak met diegene zijn/haar gedachtes hebt opgescheept gezeten.

Versterkt gehoor hebben

Ik kan uitleggen hoe dit werkt, maar niet uitleggen waarom het zo werkt. Daar zoek ik net als jullie ook nog een beetje naar. Je kan dus heel plotseling erg gevoelig zijn voor de Playstationgeluiden van je buren of de piepjes in de tv. Dit valt op, omdat je dit normaal niet hebt. Maar dit kan dus doelen op dat er iets is met die (in dit geval) elektronica. Iets kapot, of dat de buren extra boos zijn of zelfs verslaafd zijn aan games.

Opeens ‘chronisch oorpijn’ hebben

Let er eens op of je toevallig vaak oorpijn hebt als je met iemand praat? Is het steeds dezelfde persoon of zijn het er meerdere? Is het bij bepaalde werkzaamheden? Onmiskenbaar betekent dit dat diegene geen aandacht heeft voor jouw verhaal of jou niet begrijpt. Het is eigenlijk een teken om dit dan aan te kaarten of je energie niet langer meer in dit verhaal te stoppen.
Dát, of je helderhoren is wat uit balans waardoor het pijn gaat doen.


Leertip:
Overweeg de cursus om helderhoren en andere gaven te ontwikkelen! Klik op de afbeelding om te bekijken.

paranormale gaves

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Helderhoren: symptomen van de gave!

LEAVE A COMMENT