Contact met buitenlandse entiteiten, kan dat?

entiteiten

Wanneer iemand is overleden, wordt diegene een geest. Gidsen en engelen zijn ook entiteiten. Je kunt contact leggen met hen via verschillende middelen als pendelen of automatisch schrift. Dat gebeurt dan volledig via prikkels en vaak zelden via gehoor. En dus via gevoel en prikkels. Dus contact met buitenlandse entiteiten kan! Omdat er geen taal nodig is, lees je namelijk hun energie. Ik zal even de verschillende gaves langsgaan om deze stelling het beste uit te leggen.

Entiteiten waarnemen met jouw gaves in je eigen taal

Als je heldervoelend bent, voel je sowieso wat een entiteit wil zeggen. Helderweten verschilt hierin dan weinig; dan weet je het gewoon. Als je helderziend bent, zie je de afbeeldingen of dromen ervan. Dromen gebeuren via energie. Dus zul je deze entiteit verstaan als hij zich verstaanbaar wilt maken. Natuurlijk kunnen entiteiten een geintje met je uithalen of krijg je buitenlandse dromen om je te laten inzien waar je in vorige levens hebt geleefd.

Je vraag je ondertussen denk ik het meest af hoe helderhorendheid dan kan in je eigen taal als de ander buitenlands is. Helderhoren heb je in verschillende gradaties. Hoe jij helderhoort hangt af van jouw ontwikkeling maar ook van hoe de entiteit jou iets duidelijk wil maken. Helderhoren kan plaatsvinden door letterlijk de ander horen, inclusief zijn stem. Wel makkelijk! Maar ook kun je iets (helder)horen in je eigen stem. Daarbij komt je intuïtie en soms ook heldervoelendheid kijken om te weten of dit dan fantasie of een waarneming is. De manier van (helder)horen in je eigen stem vindt dit plaats via energie. Wanneer een buitenlandse entiteit dan tegen je praat, vertaalt zijn energie zich in hoe jij het begrijpt. Dit gebeurt via jouw gidsen, de entiteit zelf en gewoon de energie van het universum.

Channelen met automatisch schrift

Doe je net als ik automatisch schrift? Eerst wil ik uitleggen dat automatisch schrift kan verlopen via het horen/ zien/ (aan)voelen van letters, woorden en zinnen. Dat gebeurt via de energie van de entiteit. Daarom schrijf jij uiteindelijk in jouw moedertaal. Soms kan je ook een hele goede verbinding hebben met de entiteit en wel per ongeluk Engels of een andere taal schrijven. Door te letterlijk horen bijvoorbeeld. Het enige wat je dan hoeft te doen is vragen of diegene in jouw moedertaal wil doorgeven/ schrijven. Je gidsen of diegene (de entiteit) zelf zorgt er dan voor dat dit gebeurt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Contact met buitenlandse entiteiten, kan dat?”