Tweelingzielen en zielsverwanten ontmoeten en herkennen

tweelingzielen

Bekende termen hedendaags onder de mensen zijn tweelingzielen en ook zielsverwanten. Wat is het verschil tussen de twee en wat betekent het?

Tweelingzielen

Ze zeggen dat tweelingzielen twee personen zijn uit één gesplitste ziel. Je zielenmaatje en degene met wie je samen hoort te zijn. Hoort te vinden in het leven. Wanneer je hem/ haar vindt, zul je het voelen. Een soort van ultiem geluk, geen zorgen. Onvoorwaardelijke liefde. Onderaan de blog zal ik vertellen hoe je je tweelingziel hier niet altijd aan herkent.


Zielsverwanten

Dit zijn een aantal mensen waarmee je al meerdere vorige levens samen bent geweest. Dat wordt ook wel zielengroep genoemd. Veel van de mensen waarmee je vroeger in vorige levens samen hebt geleefd, kom je nu weer tegen. Soms om iets met ze af te maken als in afronden en soms om iets juist op te pakken, omdat er bijvoorbeeld nog meerdere levenslessen samen te leren vallen. Zielsverwanten zijn handig om lessen mee te leren, omdat er door de levens heen veel samen is meegemaakt en dit perfect is om nu van te leren. Het raakt je dieper. Denk aan mishandeling, doorbreken van patronen, pure liefde, etc.. Je herkent zielsverwanten aan het gevoel van herkenning.

Kom je altijd je tweelingziel en zielsverwanten tegen in je leven?

Dit ligt er erg aan wat je dit leven gaat leren en afgesproken met je gidsen en met boven hebt om te leren. Een zielsverwant tegenkomen heeft natuurlijk een veel grotere kans, omdat je er hier meer van hebt.


Je tweelingziel herkennen en misvattingen

Niet iedereen komt zijn of haar tweelingziel tegen dit leven. Zoals eerder benoemd, hangt dit af van wat je gaat leren dit leven. Ook kan je tweelingziel je broer, zus of ander familielid zijn, gewoon als dat zo uitkwam. Denk aan een hele zware jeugd hebben. De enige manier om dat soms te overleven is door het hebben van een tweelingziel als oudere beschermende broer. Het is dus niet altijd je ware liefde. Bovendien, in het geval van geen familieleden zijn, is je tweelingziel vinden en herkennen niet meteen een garantie op ware liefde. Er kan bijvoorbeeld nog veel oud zeer spelen van vroeger dat eerst opgelost mag worden. Veel tijd om te genieten is er soms helaas niet bij, maar het ligt er allemaal net aan hoe jullie het aanpakken.

Sommigen vergissen mensen zich dat één van hun zielsverwanten hun tweelingziel is. Het is vaak wel begrijpelijk: een zielsverwant voelt meestal echt wel vertrouwt door al de levens die samen zijn geleefd, maar het is soms dan dus net niet juist. Maar een tweelingziel vinden is ook niet ‘altijd juist’ als de tijd niet goed is. Mijn advies is je leven te leven en je gevoel te volgen. Voelt een potentiële relatie goed: doe het dan, zo niet: laat het dan ook gerust gaan. Ga niet labelen, want daarmee is de kans groot dat je erg ongelukkig wordt. Het begint vaak ook bij eigenliefde! Daarmee trek je de mensen aan die ook van je kunnen houden.

Leer ook over nare magie in de liefde.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Tweelingzielen en zielsverwanten ontmoeten en herkennen”