Objecten aanvoelen; je er ongemakkelijk bij voelen, etc.

Verschillende gevoelens krijgen bij objecten

Voor de één misschien raar om te lezen, voor de ander heel herkenbaar. Het ene object raak je graag aan, zoals je knuffelbeer of eigen kussen en het andere object niet. Objecten van een ander meestal. Soms is het dan ook vreemd om te zien hoe anderen zo makkelijk objecten van anderen aanraken of zelfs aantrekken. Hoe steekt dat precies in elkaar?

Energie in en aan spullen

Het heeft alles te maken met energie dat er aan de objecten hangt. Ben je iemand die makkelijk energieën voelt, dan kun je dus moeite hebben met bepaalde voorwerpen. Vaak is er wel duidelijk onderscheid in voor jou fijn voelende energie of nare energie. Wat vaak het geval is, is dat je de energie voelt van de eigenaar. Je hoeft niet eens te weten van wie de energie was, het kan ook aan een gebruikte Metrokrant zitten. In het geval van deze krant kun je dus voelen hoe de energie van de vorige eigenaar was. Denk aan energieën van mensen met verdriet, boosheid of juist neutraliteit.

Ook in boekjes, vooral de boeken die niet in stapels zijn afgedrukt maar door iemand zelf zijn getypt, afgedrukt en in elkaar gezet, voel je de energie van de eigenaar. Hoe meer het machinewerk is geweest, hoe neutraler het voelt. Daarom dragen sieraden dan ook de meeste energieën door de persoonlijke binding ermee.

Je kunt zelfs dingen weten die anderen niet zo snel weten

Als je twee dezelfde broeken hebt, waarvan één tweedehands en één van jezelf, voel je het echt wel wanneer je je eigen aan hebt. Als je een trainingsbroek wil lenen van iemand en je mag kiezen tussen een aantal stuks, weet je precies welke broek het minst aan is getrokken door de ander. Er zijn echt wel positieve kanten hoor! Als je iemands energie heel fijn vindt, is zijn/ haar kledingstuk aantrekken natuurlijk heerlijk.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Objecten aanvoelen; je er ongemakkelijk bij voelen, etc.”