Welke soorten zwarte magie zijn er?

soorten zwarte magie

Al eerder heb ik een artikel geschreven over het herkennen van de uitwerking van soorten zwarte magie of negatieve energie. Die uitwerkingen kennen we: pech hebben, problemen met financiën, etc.. En ook heb ik al eens geschreven over het herkennen van een negatieve geest: enge dromen, schimmen, stukgaan van spullen, etc.. In andere culturen worden ze ook wel djin, yorka of bakroe genoemd. Sommige mensen verkopen zelfs hun ziel om magie te sturen naar iemand. Vaak wordt ook de Indrajal gebruikt. Maar er zijn ook veel mensen die zich afvragen hóé dit dan wordt gestuurd. Vandaag dus een artikel over hoe zwarte magie gestuurd wordt en op welke manier je negatieve energie op je kunt krijgen.Zwarte magie door middel van verwensingen

Ik begin met één van de vormen die vaak eens wordt vergeten. Je hoeft niet altijd puur zwarte magie op je te hebben om je rot te voelen. Je kan ook omgaan met mensen die het helemaal niet goed met je voor hebben en je veel dingen niet gunnen. Ben je daarbij zelf ook nog eens erg gevoelig, dan neem jij hun energie (per ongeluk) bij je. Anderen voelen dit om je heen en vinden en noemen je misschien ‘verandert’ en jijzelf merkt dat dingen die je eerst voor de wind gingen, nu juist niet meer lukken. En dat is nog maar één van de voorbeelden.


Zwarte magie door middel van objecten

Sommige soorten zwarte magie wordt in bepaalde objecten geplaatst. Dit geven ze je dan kado of wordt onopvallend geplaatst in bijvoorbeeld je huis, tas of auto. Hierdoor kun je tientallen ongemakken ondervinden; het ligt er net aan waar deze negatieve energie op wordt gericht. Denk aan financiën, je relatie en je gezondheid. Trouwens, kan je het met iemand niet zo goed vinden en krijg je een kado van diegene, dan betekent het natuurlijk niet dat iemand met zwarte magie bezig is en dit in je kado heeft gestopt. Wel kan het fijn zijn om na te denken of je het kado wil houden. Je voelt al gauw genoeg of het kado prettig en leuk voelt of of je er liever afstand van neemt.

Je kunt ook een object in huis hebben waar je niks vanaf weet. Dus iets dat is neergelegd i.p.v. in kadovorm.

nieuwsbrief
of schrijf hier in:


Zwarte magie via aanraking

Bij deze vorm van zwarte magie, smeren mensen iets aan hun handen of gooien ze iets op de grond bij jou in de buurt. Vervolgens geven ze jou een schouderklopje of geven ze je een hand of loop je over de poeder/ olie heen. Vanaf dat moment heb je zwarte magie op je. Deze is voornamelijk gericht op externe factoren. Aangezien het op je huid is gaan plakken beïnvloedt het je handelen.


Vloek op je familielijn

Soms kun je er letterlijk niks aan doen, niet dat je aan jaloezie wel iets kan doen natuurlijk. Ergens bij één van je voorouders is er zwarte magie gestuurd en dat is op zo’n manier gestuurd dat al diens kinderen er ook last van hebben. Je hebt letterlijk last van een vloek. Een familievloek. Lees meer over pech door een vloek.


Negatieve energie vanuit je vorig leven

Net als dat zwarte magie vanaf je voorouders door kan stromen, kan negatieve energie ook vanuit je vorig leven afkomstig zijn. Ooit in een leven heeft iemand je dus iets toegestuurd of een negatieve verwensing gedaan en ondervind je de effecten nog steeds. Het hangt af van de intentie, vaardigheid en boosheid van degene die het toen stuurde of zwarte magie je volgt naar volgende levens. Ik zie het zelf als een onderscheid tussen zwarte magie op jou als mens nu en zwarte magie op je ‘ziel’.


Zwarte magie door middel van iets verkeerds eten en drinken

Ook hier heb je er een onderscheid in. Twee vormen: mensen die bewust iets ‘zwarts’ in je eten en drinken stoppen of per ongeluk. Mensen maken zelf, of laten het maken, een soort poedertje of iets dat niet opvalt en doen dit in je eten. Vanaf dan zit die negativiteit binnen in jou en komt dit er niet gemakkelijk weer uit. Zwarte magie wordt immers niet gestuurd om makkelijk weg te gaan. Je kunt merken dat je rare kwalen krijgt, gerelateerd aan je maag/ darmen, of bijvoorbeeld dikker wordt.

Met ‘per ongeluk’ bedoel ik dat iemand op het moment dat je eet heel negatief met je bezig is. Vaak is dat een kort moment, natuurlijk wel gebaseerd op waarschijnlijk langer spelende jaloezie, afgunst of boosheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn op je slanke lijn of je rijkdom omdat je dat lekkere eten kon kopen. Gezien alles energie is, plakt die energie zich vast aan jouw eten. Dit eet je op en komt in je lichaam terecht.

Vaak verlaat het je lichaam ook weer omdat het onbewust is gestuurd. Je moet dan bijvoorbeeld veelvoudig naar het toilet en voelt je niet goed. Dat is fijn, want je lichaam regelt dan dat de negatieve energie je lichaam verlaat. Ik noem dit ook boze oog of ogri ai. Maar daarom kun je ook vaak ziek worden bij dezelfde mensen als je eet. Let er maar eens op. En weer geldt: hoe gevoeliger je bent, hoe sneller je er last van hebt.Hoe weet je óf en welke vorm van zwarte magie je op je hebt en wat te doen?

Kom je er naast deze lijst niet uit? Je kunt altijd een intake of reading aanvragen als je vermoedt dat jij last hebt van negativiteit. In deze intake of reading bekijken we óf en van welke soort zwarte magie jij last hebt en maken we een plan van aanpak om dit te verwijderen en blokkeren. Je kunt ze ook in de shop kopen daar ze ook op afstand kunnen worden uitgevoerd.

Engels: magie in relaties

Bekijk ook de videoversie van 14 soorten zwarte magie en een video over hoe ik verdrijf: Nederlands:

 

 

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

15 thoughts on “Welke soorten zwarte magie zijn er?

 1. Jimmy says:

  Hi Desiree,

  via googlen naar het weghalen van negatieve energie ben ik op jouw website gekomen. Ik vroeg me af of wij contact zouden kunnen hebben hierover.

 2. Angy says:

  Hi Desiree,
  Ik heb een paar vragen:
  Kun je ook door ogr’ai worden getroffen, als een vijandig persoon je recht in je ogen kijkt?
  Dat is met mij gebeurd toen ik 2jaar was. Er was een ex-gedetineerde, die was aangehouden door een schot van mijn oudoom in zijn onderbeen. De man kreeg na 30 jaar gratie, vanwege zijn houten been. Hij werd matamata-mang genoemd, want hij verkocht zelfgevlochte matten langs de deuren. Ik was altijd doodsbang van zijn stem, als hij door de straat riep: ‘Figi futu, matamata’.
  Op een dag stond ik bij het raam, ik had hem niet horen aankomen en hij keek recht in mijn ogen. Ik heb nog steeds onverklaarbare gezondheidsproblemen

  • Desiree says:

   Hoi Angy,
   ogri ai zou ik beschrijven als een bonk energie dat op je af komt. Deze bonk kun je per ongeluk uitlokken door samen te eten met degene die het niet goed met je voorheeft (eten is kwetsbaar, gaat je maag in), maar oogcontact is ook iets waardoor je schildje een beetje zakt en waardoor je dus kwetsbaarder bent voor deze energie (Ziel tot ziel contact).
   Klinkt inderdaad alsof je iets hebt opgevangen van de man. Wil je niet eens een intake laten doen om te kijken of dit inderdaad speelt bij jou of misschien speelt er iets dat erop lijkt, waardoor je er steeds maar niet vanaf komt? Je kunt me een mailtje sturen op info@witte-wolf.nl , dan kunnen we het erover hebben.
   Groetjes, Desiree

 3. Paolo says:

  Hoi ,
  Ik denk dat ik zwarte magie heb

  • Desiree says:

   Beste Paolo, ik heb je een bericht gestuurd met mijn werkwijze. Groetjes, Desiree

 4. Radha says:

  Graag zou ik in contact willen komen

  • Desiree says:

   Beste Radha, ik stuur je een mailtje. Mocht je die om de 1 of andere reden niet ontvangen dan kun je op deze reactie weer reageren :). Groetjes, Desiree

 5. Tio Huisman says:

  Op kwetsbaarheden of wat minder goed gaat of juist wel goed. Ze tasten de beschikbaarheid van de ziel aan en zijn parasieten zielendieven en energievampiers. Zijn jaloers willen macht en aanzien en willen zich onderscheiden van de rest alleen dan niet op een transparante manier. Negatieve overtuigingen die je al had worden dan nog sterker. Als je je minder goed voelt wordt de intuitie vertroebeld en hier in maken ze dat je verblind raakt waardoor je verkeerde beslissingen neemt. Willens en wetens en met voorbedachte rade iemand letsel leed en verkies schade berokkenen en als je er hun voor aansprakelijk stelt vinden ze je plat en ordinair en dan vinden ze ook nog dat je kwetst terwijl zij dat doen. Daar boven op krijg je ook nog laster als je er hun voor aansprakelijk stelt nadat wat je is overkomen door hun toedoen. .Als je zegt nadat wat zij hebben misdaan spelen de vermoorde onschuld of houden zich van de domme of doen alsof zij Oost Indisch doof zijn en je niet horen of gaan dreigen of intimideren en zelfs nog nadat wat je is aangedaan. Ze denken meer te zijn. Ze maken je min waar je goed in was en infecties krijgt en smetten en wondroos alopecia kaalhoofdigheid en dat je je moe voelt en dat je onrustig wordt en niet meer je huis in durft en conflicten meemaakt in huis van mensen die je het huis uit jagen en die niet weg willen en zich helemaal gaan settelen in je huis. Ze laten in iets waar je goed in bent slecht maken of dat je daar niet mee voor uit komt en achter loopt in kennis en ontwikkeling en dat alles in het honderd loopt. je kunt je slecht concentreren en ook al doe je je best je doet het nooit goed genoeg en hoe meer iets mislukt hoe beter zij zich voelen. Ze zijn jaloers omdat zij dat niet hebben wat jij hebt. kreeg je eerst complimenten over hoe je er uitzag en dat je je leuk had opgemaakt dan zullen zij er voor zorgen dat dat niet zo is en dat je je beter moet opmaken terwijl je dat al had gedaan en vaak ook nog van betere merken en dat willen ze je afpakken. Kon je vroeger nog een merk kopen dan lukt dat niet meer nadat je daar bent geweest. Nadat je daar bent geweest kun je na enige tijd nergens terecht en dit duurt wel jaren. Dat je in oude kleren loopt en geen nieuwe kleding meer kunt kopen of een jas of schoenen. Jij loopt dan met schoenen die je al jaren aan hebt met scheuren en lekken en dat als het regent worden je voeten en sokken nat. je moet dan boterham zakjes over je sokken heen doen met regenachtig weer om maar te voorkomen dat je sokken nat worden door de lekke schoenen. het kan zijn dat ze je nawijzen om je kapsel en je een giftige vijandige blik toewerpen en dat je je niet welkom voelt in winkels en dat het personeel denkt dat je daar verkeerde dingen komt doen en gaan helemaal aan je voorbij en heel onattent behandelen als een tweede rangsburger of kasteloze paria en je uitsluiten als een lepralijder en je wat ten schande zetten in iets war je eerst goed in was en het heeft een verlammend effect op je doen en laten en alles loopt vertraging op. Ze willen zich beter voelen ten koste van negatieve emoties om zich beter te voelen om zo hun eigen onzekerheid te maskeren. Uiteindelijk kan het op hun zelf terug slaan nadat wat zij een ander hebben aangedaan. Ze durven ook nog te zeggen dat ze het goed bedoelen terwijl het tegendeel bewezen is. Wel zeggen maar het tegengestelde doen of niet doen. Ze willen zich de beste noemen door het een ander af te pakken wat zij niet bezitten. het zijn dominante luidruchtige mensen die in het middelpunt van de belangstelling willen staan. iets wat buiten je schuld is willen ze je de schuld van geven om vervolgens het zelfde te doen wat er al gedaan is en waar je al last van hebt maar dan in nog ernstiger mate. Het zijn losers en mislukkelingen. Ze zeggen dat je egocentrisch bent en overdrijft en dat je over je zelf hebt laten heenrijden om de schuld maar niet bij zich zelf te zoeken zo kan de dader vrij spel krijgen het nog eens te doen wat er al gedaan is. Binnen komen op nog niet geheelde wonden en op kwetsbaarheden en zwakheden onzekerheden op zelftwijfel en negatieve overtuigingen eenzaamheid en goedheid naiviteit goedgelovigheid. idealisme. Kortom ze hollen die positieve eigenschappen uit zodat je daar niets in kunt en wekt onbewust bij mensen een verkeerd beeld. Kon je je eerst nog schoenen en jas veroorloven dan kan dat niet meer nadat je daar bent geweest. had je het eerst financieel op orde en had je het op dat vlak goed in de hand dan zullen ze je hier op onderuit willen zien gaan om van uit hun minderwaardigheidsgevoel zich zelf beter te voelen. Een soort gemaskeerde onzekerheid of problemen die mensen die er geen part noch deel aan hebben maar kunnen incasseren om hun eigen lijden hier mee te verzachten want dan zijn ze niet zo alleen. Ze zijn onbillijk en hebben geen respect voor de waarheid en het zijn asocialen die niet thuis horen in de gemeenschap en zijn levensgevaarlijk en zien de ander als concurrent die verslagen moet worden om beter te zijn. Je kunt niets zien omdat het immaterieel begrip is van zwarte magie. Mensen minder laten worden en ten koste van mensen van hoe min kun je zijn om zich op die manier van anderen te onderscheiden. Als een marionet aan de touwtjes willen trekken zodat je er geen controle over hebt. Er is niemand die je kan helpen want ze doen ze onzichtbaar. Er is geen toezicht op. Ze kunnen nog zo zeggen van ervaring en dat ze een gave hebben en goed zijn maar dat moet nog maar blijken en hebben ook aanhangers en volgelingen en dat kan het moeilijker maken hun strafrechtelijk aan te pakken want krijgen de politie ook nog aan hun kant en draaien de rollen om. Van de buitenkant lijken ze positief en fatsoensrakker maar dat zijn ze tegenover slachtoffers niet want die behandelen ze ook nog als vijand. Het is nooit wederkerig.

 6. Mona says:

  Beste
  Kan het je eigen moeder zijn. Elke keer als ik iets kreeg, ging het spoken. Steeds erger werd dit. Zelfs tot lichaamelijke aanvallen. Waar ik 1 keer echt moest vechten. Als ik een dag later haar opzocht, zag ze er doodmoe uit.
  Ik heb haar al 2 jr niet bezocht. Ik wil dit niet meer. Als zij iets stuurt, draait mijn maag. Zodra er iets binnen komt, weet ik van te voren als het van haar is. Dit gaat nog veel dieper, tot mijn huissleutels stelen aan toe. En echt al decennia lang.

  Dank

  • Desiree says:

   Dag Mona,

   Dank voor je reactie! Vreselijk zeg. Dat kan uiteraard helaas. Dat voel je zelf al heel goed. Misschien helpt het om na te gaan dat ze zelf wellicht ook beïnvloed is en daarom zo doet. Belangrijk is om te weten of ze je ook beïnvloedt zonder dat je haar bezoekt. Zo’n energie kan toch bij je blijven sluimeren. Als ik eens mag helpen kijken middels een witte-wolf.nl/product/online-zwarte-magie-intake of dienst op afspraak naar verdrijving en/ of blokkeren (van anderen) dan hoor ik dat graag :).

   Ik stuur je een kopie van deze reactie naar je mail.

   Sterkte.

   Groetjes, Desiree

 7. Zamina says:

  desiree wil met spoed in contact met u komen. zsm

  • Desiree says:

   Dag Zamina,

   ik heb jou een mail gestuurd om in contact te komen. Ik kijk uit naar je reactie!

   Groetjes, Desiree

 8. Hen1978 says:

  Hallo Desiree,

  Heb het idee dat ik “bewerkt” ben in mijn kinderjaren ten goede of ten nadele voor mezelf of er is een soort vloek over me uitgesproken of een beschermingsspreuk maar die bescherming kan ook van God komen ben wel gelovig… Het betreft een Indonesische vrouw.

  • Desiree says:

   Wat erg om te lezen. Soms gebeurt er inderdaad een soort geestelijke opoffering met kinderen. Ik denk dat je geloof juist helpt. Als ik je ergens bij mag helpen of je wil nog iets delen, dan hoor ik dat graag!

LEAVE A COMMENT